neden sayfa geçişi yapılamıyor
Printable View
neden sayfa geçişi yapılamıyor
Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış derler... :)
bir haber paylaşayım biraz çenemiz yorulsun...
https://i.hizliresim.com/g57lyz1.PNG
kaynak : https://www.yenicaggazetesi.com.tr/t...5h.htm?page=12
58.15/50.83 aralığında bitmesi gerek bence, eğer 53.40 dip olduysa güzel olur.
Konu: Nitelikli yatırımcılara hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilen işlemin sonlandırılma
işlemlerinin tamamlanması
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? HAYIR
Bildirime Konu Borsa Şirketi: SASA POLYESTER SANAYİ A.Ş.
Açıklama
Sonlandırma KAP Açıklaması Tarih: 15 Haziran 2023 Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Nitelikli yatırımcılara hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilen işlemin sonlandırılma işlemlerinin tamamlanması İlgili Şirketler: SASA İlgili Fonlar : - Özel Durum Açıklaması Genel: Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : 12 Haziran 2023, 13 Haziran 2023 Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Bildirim İçeriği Açıklama Bu açıklama tarihi itibarıyla, 12 Haziran 2023 tarihinde kamuya açıklanan ve nitelikli yatırımcılara (hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle) satılan hisselerin sonlandırma işlemlerinin tamamlandığı açıklanmaktadır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1159298
Yine düşürdüler hisseyi 55lere karaktersizler
Aylık RSI 75 üstünü koruyor... Bana göre sıkıntı yok... Günlükçüler düşünsün...
Bu nasıl bir baskıdır ya.Kagida nefes aldırmıyorlar
Karanlıkta kim aldı oyle
https://www.gazeteduvar.com.tr/erdem...galeri-1624001
Erdemoğlu hisse satışı sonrası konuştu: Para Sasa'ya gitti
Mal ve hizmet ihracatında % 66 artış olmuş
Piyasalarda bir miktar denge oluştu
Bu haftadan itibaren borsada da belirgin
bir tırmanış başlayabilir. Zaten hem endeks
hem de hisseler düzeltmeyi tamamladı
Sasa zaten geleceği fiyatlayan bir hisse
Yatırımları hızla devam ediyor
Şirket geçen hafta 54 ortalama ile yabancıya
hisse sattı. Yatırımlar için kaynak yaratıldı
SASA TEKNİK ANALİZİ
03:54 SASA
https://www.youtube.com/watch?v=UPFZOS46OwI
Yatırımcı sunumu çok hafif dokunuşlarla güncellenmiş. Pta açılışı 2023 4. çeyrek, öncesi sunumda da tarih aynıydı. 2024 senesinde açacağı 2 üretim hattının tarihinde değişiklik yok, ikisi de üçüncü çeyrekte açılacak deniyor.
Sonbahardan itibaren güzel gelişmeler göreceğiz anlaşılan... Liman ve sonrasında Rafineri yatırımı ise sasa'yı daha da devleştirecek...
Haftalık takaslarda alımlarda HSBC ilk sırada, CITI ise ikinci sırada yer alıyor...
Ağırlıklı olarak yabancı alımlarını görmek güzel...
Bazı senetler ederinden fazla fiyatlanabilir, hiç bir sakınca yok. Sığ hissedir ve 5-10 kat yüksek defter değerine gelir ve bekler. Ancak bazıları bu fiyatlamayı kötü yönde kullanır. Geçen sene kasım ayında başladı, sasa 190 gördü ve sürekli senet satmaya başladı. Acın bakın Kasım ayından bu yana başka bir gelişme var mı. Fiyatı yükseltmesi yada burada tutması senet satma işi ile alakalı. Şimdi yeniden senet satıyor. 126 milyon lot satacak. Kurumsalmış, yabancıymış tamamı yalan dolan, bunlara inanmayın. Senet satma işi bittiğinde gerçek defter değerine dönüş başlar. Biz Sasa düşmanı, küçük yatırımcı düşmanı değiliz. Kendinize gelin ve gerçeği görün. Ucuz şirketlere yönelin.
Duymak istediklerimizi söylemedigin icin seni linç ederiz
Cesur Cakır dikkatli ol
Svg
Ben sana inaniyorum ve yaptigim araştirmalar sonunda haklı olduguna kanaat getirdim
Erdemoğlu sayemizde güzel ülkemin en zenğini oldu küçük yatırımcının sırtına binerek
Svg
Rulet masası eşittir sasa ama sasa daki heyecan hic bir hissede yok
Uyanik ve kurnaz olan burada parayi bulur
Svg
Sasa da katil patrondur ve katil olay yerine gelmeyecek.
Erdemoğlu ortaklarinida zengin edecektir
Kendisi nasıl zengin olduysa bekleyecegîz
Svg
Geleceği olan şirket bu enflasyon ortamında ortaklık satmaz. Faktoring yapar, temlik yapar, spor kulüpleri gibi 3-5 sene sonranın yayın hakkını satar ama kendi ortaklığını satmaz. Erdemoğlu diyor ki, Şuan şirketin değeri 3 lira, senet 60 lira. Şimdi sat, 10-15 liraya düştüğünde al. Bu eninde sonunda olacak. Başka şirketlerde oldu.
Evet bizleri taşıyıcı olarak görmez ve ortak olarak
Kabûllenirse
Svg
Sende yapma 3 tl olmaz
On milyon m2 arsamız var
65 milyon veya 126 milyon lotu yabancı neden alsın. Bu adam atomu parçalamıyor, tohum üretmiyor, her yerde olan normal bir iş yapıyor. Yabancı bu fiyata neden alsın. Kendi kendinize bunu sorun tartışın. Hissenin ederi 3,8 lira.
Senet satmasa tersine alsa sözüm yok, ben zaman 20-30 kat pahalı olsun kimse bir şey demez.
Bizi öptü gözünü araplara dikti
Bekleyeceğiz sayın cesur cakır
Derviş gibi sıramızı bekliyoruz
Çok selam ve sevgiler
Dolaylı yoldan hektaş ında sahibi erdemoğlu
Amonyum nitrat. Sasanın atık ürünü
Bunu da hektaşa satacak yani duble yapacak
Daha fazla bilği vermek beni yorar sayın cesur cakır
Svg
Niyeti oyak ta bulunan yüzde 30 hisseyi ele gecirmek
Yani önce araplar sonra oyak
Svg
Bu endeksteki keyifsizlikte neyin nesi yahu... her yer kırmızı olmuş :(
Devlet Baba geçmişe dönük maaş yatıracak cuma günü. Bayrama satışla girerse borsa, Sasa şok düşüşle 49-45 altına süzülürse yapıştırıp geçerim nakiti. Böyle de gözü kara yatırımcıyız.