Bizim goy goy yaptığımıza bakmayın siz. Bu topicdeki yatırımcı kitlesi ortalamanın üstünde farkındalığa sahip. Canımız sıkılıyor diye işi gır gır şamataya döküyoruz
Printable View
Ticari kredi faizleri çok düştüğü için son çeyrek finansman maliyetleri görece azalmış olmalı. Bu çeyrek stok zararı da olmaması gerektiği için kötü bir sonuç gelemez diye umuyorum, ama sürpriz iyi bir şey de çıkmaz gibi görünüyor diye öyle heyecan yaratacak bir fiyatlama olamıyor sanırım. Tamam önceden hızlı yükseldi ama 3 aydır da önce konsolide oldu sonra da düştü bu kadar süründürmesi fazlasıyla yetti diye düşünüyorum. Bu saatten sonra borsanın genelinde bir düşüş olmadıkça daha fazla negatif ayrışmaz herhalde artık.
Doğan aytemizden iyi kar yazıyo.
Koç opetten iyi kar yazoyo.
Bunların kar ettiği yerde biz zarar😂😂
Opet kadar etse bize 700 düşer kardan.
8 milyona fit olmuşlar akıllılar.
Başka bir yöntemle aktarma yoksa😂
Bizde bentley almak istiyoruzz
Utanmasa %3 küsür yaptıktan sonra günü eksi kapatacaktı
Satışlar , Borç , Öz Varlık ve Kar verileri hakkında beklentilerinizi rica edeyim .
Kendimce bir çalışma yapıyorum ve hepinizle paylaşmayı düşünüyorum .
4.Qtr 2022 ve I.Qtr 2023 Tahminlerinizi istiyorum Sn Wasaban .
Diğer arkadaşlardan da alırsam ilginç bir çalışma olacak .
Ayrıca enküçük kareler metodu ile en uygun 2. derece polinom ile grafiğinin
uyduğu 2. derece denklemin de formulu bulacağım ve grafiğine koyacağım .
Sonrası sizin hayal gücünüze kalmış.
Aslında ben her aldığım hisse için bu çalışmayı önceden yapar bitiririm .
Kendi tahminlerimdeki güvenilirliği arttırmak için sordum .
Hepsi toplam olacak yani dönem sonu toplamı .
https://i.hizliresim.com/8w1qqrz.png
Mac fonunda Turcas ağırlığının artmış olması olumlu. 5.8-6 tl arası aldıktan sonra bir daha blok alım yapmamıştı.
1. qtr 2023 Bilançosundan sonra bakmak lazım . . .
Ben 2021 de bir çalışma yapmıştım.
2010 yılında 36
2011 yılında 50
2012 yılında 42 milyon dolar kar varmış.
50 milyon dolar karda hisse fiyatı 2.2 dolar.
50 milyon dolar kar açıkladığında 2 dolar üstü öngörmüştüm ama olmadı.
Esas faaliyet karı olmadığı için sanırım
Opet 2 milyar kar ederken doğan holding aytemizden ciddi kar yazarken istasyon başına en çok satışı yapıyoruz ciromuzu artırdık bir kısmını biz işletiyoruz dünya deviyiz benzini shellde aklı kelden diye hava atan şirketin zarar etmesi komedimi trajedimi bilemedim😡
Yıllar önce ciro 16 milyar iken cironun 100 milyar olacağı günleri hayal edip uçacak kaçacak diyorlardı.
Buyrun 100 milyarı geçti ama hissenin değeri o günkünden değersiz.
Alman PTT si bugün borsada 50 milyar avro piyasa değeri.
Bıraksınlar benzin dağıtmayı başka şeyler dağıtsınlar
Günaydın üç beş, pörsümüş etli ihtiyar. Nassınız?
40 yaş altındakinin burda ne işi var?
Sedat reisle takılıyo onlar
1881 tarihini idrak ettiriyo pala.
Daha sonra başka önemli tarihleri israk ettirecek
2 gündür endekse xbank ile destek atıyorlar ama eldekiler cacık !! Kuvvetle muhtemel negatif ayrışan xelkt, bir süre daha negatif ayrışmaya devam edecek.
18.81 de herkes alışları yığsın şov yapalım belki pala da mal verir hareket gelir tahtaya .
Vereceğin tepkiyi …… İki kez 19.35-19.50 arası gitti geldi sonra aşağı
290 sent endekste , neye göre kime göre hala 1 dolar ? Endeks 200 sent olsa anlarım
Çok fena kalbimi kırdınız . Yarın almam lazım bu günü pass geçtik . Yarın ola hayrola .
:party::kahkah::halay:
Devre kesmeyenin ……
17.7 5000 lot destek attım
saat 11:08 ve devre kestik
Ne alırsan al gidiyor dönemi bittiğine göre sektör/ hisse seçimi daha önemli olacak. Endeksin zirvesine bu kadar yaklaştığı dönemde, gitmeyen şirketler ilk düşüşte endeks x 2 düşüyor.
Örnek: Turco kısada 19.50 gördü ordan 17.48 e kadar geri çekildi. Endeksin %5 düştüğü yerde biz %10 düştük. Bakalım ne zaman 5 gittiği yerde biz 10 gideceğiz
Dış güçler !! Reisimizin seçim takvimi açıklaması ile endeksi satıyorlar. Soros çocukları bunlar hep 🤣🤣
Palacan , Tüpraş’ ı salsa, takke düşecek kel görünecek. 😂