senin gibi hisseninde patronunda .....
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
senin gibi hisseninde patronunda .....
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...93e33eddac.jpg
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Herkese bol kazanç dilerim.
Adam bol kazançlar demiş bu hisseden para kazanan varmı allahışkına millet zararı en aza ındırıp nasıl kurtulsam dıye dusunuyor çoğu yarıdan fazla parasını kaybetmiş sen bol kazançlar yazmışsın.burdakı yatırımcı sinir garbi olmuş lütfen kullandığınız sözlere dikkat edın.herkes çok hassas psıkolojısı bozuk
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Servetini yurt dışına çıkarmaya çalışan iş adamları var...
AK Parti'nin Muş İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şimdi Türkiye'ye yeni bir kumpas uygulamaya çalışıyorlar. Bazı haberler alıyorum, bazı sinyaller alıyorum, bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi gayretlerinin olduğunu duyuyorum, buradan kabineye sesleniyorum. Bunların hiçbirine çıkış için asla izin vermemelisiniz. Bu ülkede kazanıp varlıklarını yurt dışına çıkarmaya çalışanlara iyi nazarla bakamayız. Bu adım vatana ihanettir" ifadesini kullandı.
2011 yilinda tanismistim avtur ile o zmandan bu zamana 1.40-2.00 arasinda al sat yapanlar deli para kazandilar ...aglamak sizlamak manasiz .burasi abd degil .bu ulkede bistte yatirim yaparken trade etmek uzerine kuracaksiniz sisteminizi.dustukce alip ciktikca satacaksiniz...
Hatta ben bunu bile yapmiyorum dustukce toplayip ciktikca dagitiyorum.al sat yok ...ytd
LG-D724 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne alaka buraya yazdin soylemek istedigini acik yaz en fazla 1 ay girumdan uzaklastirilirsin
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ben kaldıysam, yavaş yavaş yükselt.
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağlayan,sızlayan yok.Demek ki millet iyi durumda/halinden memnun.
Ne zaman hisse 2 lirayi gorecek.allahim nedir bu cile.bekle babam bekle.!
Ytd
LG-D724 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sen neyi bekliyorsun yükselmek için anlamadım hala. toplayamadın mı yoksa yeterince hisse, yoksa kendi haline mi bıraktın tamamen. görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir.
sıra bizde...
1.76 ya vurdugunda götürmesi lazımdı yime geri bastı yine ele verebilir çok heyecan yapmayın 9 aydır bekliyorum alıştık bu gel gellere
10 günlük gidişat olumlu ancak 1.73 ve üzeri kapanışlar ve bu seviyede kalınması lazım. Aksi halde Temmuz ayından beri devam eden 1 yüksel, 2-3 düş trendine devam...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c6359e24e3.jpg bu haber iyi bişeymi kötü bir şeymi
Hiisede kimse kalmadı mı. Hiç yorum yok
Milletin sesi çıkacak halimi kaldı napsın millet herkes eşşek yüküyle zarar etti konuşası yok kimsenin içinden sövüp sayıyor
Yeni katıldım aranıza kaygıyla izliyorum hata mı yaptım diye :)
Bunun mal varlığı ne. Piyasa değeri bu kadar düşük mü. Bilen bir arkadaş bilgilendirebilir mi. Kaç tane yol üstü tesise sahip.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dc196b0fd2.jpg bu haber hakkında düşünceleriniz (!)
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN YARIN
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalım tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENİYILINIZ KUTLU OLSUN
Galip milleti kandırdığı gibi devleti de kandırmaya çalıştı,avtur u 8 liralardan 1,60 lara getirdi komik bir rakama, orda da bedelli bölünmesi için spk ya müracaat etti, bu nu yaparken de edirnede yapacağı tesisler i gösterdi, milleti ve devleti daha iyi soymak için, nerdeyse 1 yila yaklaşıyor ne tesis çalışması var ne haber var bununla ilgili, yazık o günden sonra hissesinede birdaha uğramadı başka hisselerde soyguna devam ediyor, kimsede ses çıkarmıyor. Bu hisseyi ortalama ky 4 liralardan aldı bildigim kadarıyla, bari en azından 4 e yakın bir yere cikarda vicdansız millet e satma imkanı ver, bu adamlarda ne vicdan ne din ne iman var ,
Bu hafta 1.63 - 64 alım fırsatı verirse alırım bir dal. Bu aralar bir hareket daha yapma vakti geldi gibi sanki. % 10 yeter...
hareket var.Galip geldi mi? Gören var mı?
Herseyide galibe baglamak komik yaw
At şu 2 nin üstünede kolu bacağı kesip çıkma şansı ver artık
Amk gene geri bastılar 9 aydır doğuram bu kagıtta allahım bi kurtulma şansı yarat
Arkadasin 5 i 1 aradasi nerde madalyasini takalim bilmiss
Senin yedigin cikardigin kadar bende mani var sikinti yapma
Evet cok zarar ettim cok seni niye baglar :))
Bu hisse bundan sonra 1,68-70 al 1,78-80 sat. % 7 koy cebe. 10 gün aralıklarla tekrarlar gibi geliyor bu hareketleri. Başka bi halt olmaz.
Dun malin biri 60 dan alip 10 kademe yukardan satip tekrar 60 lardan alacanmi dedi