Ustad cok pardon ben bilemedim bu sirketi.butun uzmanlar burda olduguna gore dogru yerdeyim
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ustad cok pardon ben bilemedim bu sirketi.butun uzmanlar burda olduguna gore dogru yerdeyim
Bu tür hisseler ölü taklidi yapıarken pazarlanmazlar. Böyle 0,25 ten 0,99'lara giderken, 1' ler den 5'lere giderken bir güzel pazarlanır küçük yatırımcıya paket yapılır. Küçük yatırımcı da bile bile bu hisselere atlar ufak ufak , sonra delik büyüdükçe ortalama düşürmek için düştükçe hisse alınır. Netice itibarı ile elin oğlu bir güzel döşemiş olur. Sonra ağıtlar, ah vah lar, onu bunu suçlamalar, beni yaktı demeler filan alır başını gider. Para kuşa dönmüştür artık ve alır bir çaresizlik bir pişmanlık insanı. Zaman geçer yıllar geçer artık kanıksamış olursun bu acı durumu ve bunun ile yaşamaya başlarsın. Düşünün bir kere daha DEĞER Mİ bunlara. Maddi , manevi, psikolojik yıkıntı için bile bile bu hisseye giriyorsunuz DÜŞÜN bir daha..ytd
Sn venedik hocalarin hocalari var burda onlar daha iyi bilir.
YAKALADIM BU
EJDARHA DÜŞÜŞÜ..
MUHTEŞEMDİR..
BASTIKÇA BASARLAR .
HİÇ ANLAMAZSINIZ..
https://i.hizliresim.com/G0X7kV.jpg
Grafikte anlaşılan alev artık agzından degil
sürtünmeden geliyooooo
Venedik ustanın yorumlarından dolayı teşekkür ederim.
Çok geç olmadan. Zarar etmeden kurtuldum.
İsterse 5 e çıksın pişman değilim. Ytd.
İnşaallah hepiniz en kısa sürede zarardan kurtulursunuz.
Sn emreunsal34, bu işlerin hocası yok. Bu işi bana göre en iyi bilen demiyorum tahmin edebilenleri aracı kurumlar da çalışan uzmanlar. Onların en büyük avantajı ise bütün detayı ile emirleri görebilmeleri, kimin alıcı ve satıcı olduğunu görmeleri. Şirketleri ziyaret ederek durumlarını görüp bilançolarına yönelik tahmin de bulunmaları. Onlar da İMKB 30 içindeki hisseleri takip ederek öneri de bulunuyorlar. Küçük yatırımcının yapması gereken bu aracı kurumların önerilerini takip etmek en doğru yol. Ayrıca dürüst bir kaç stratejist var onları takip etmeliler. Gerisi hikaye bu borsanın. İMKB 30 dışın da her hissenin kocası var. Küçük yatırımcıya para kazandırmıyorlar. Borsa da altın kural büyüyen, satışlarını ve karını arttıran güvenilir şirketlere doğru zaman da doğru fiyattan girip sabır ile beklemek. Bunun haricin de yapacağınız her hareket kumar oynamak ile eş değer. ytd
Venedik arkadaşım anlamadım mı,emreunsal kardeşim akıl verenlere kızdığı için öyle yazdı.Biz bu hissede en az 5 yilligiz.Bu hissenin ciğerini biliriz.Dün gelip,akıl vermekle,dalga geçmekle olmaz bu işler.Hem ayıptır,hem günahtır...
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.