batık gitti kağıt sahipsiz kaldı zaten
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
batık gitti kağıt sahipsiz kaldı zaten
:wave: Birileri kulağımı çınlattı,acaba kim?
Ekran görüntüsünü malum,tapatalk ın kapasite düşürmesinden dolayı paylaşamıyoruz...
alanlar:
tacirler:37464
iş yatırım : 32145
gedik: 24178
vakıf 20533
hsbc:20000
yapı kredi:19500
satanlar:
şeker:79960
ziraat:53300
ak: 13000
alış kademeleri toplamı:267bin
satış kademeleri toplamı: 265 bin...
Şaka gibi amk...
Bunlarda hiç utanma yok mu....
17bin tl lik net satış yapmış...
ibinineler BirBucukMilyon YL yönetim gideri yapmışlar...Resmen bunlar bizim paraları çatır çatır yiyorlar...
Biri gözü karartıp dalsa gram acımam...
Bunlar HIRGSIZ bunun başka izahı yok
maalesef dava vb girişiminde bulunacak grupta fos çıktı... belkide onlardan bilemiyorum...
ironi = inori
tşkler batık kardeş eline sağlık.Moralimiz bozuldu iyice ha patladı ha patlıyacak derken gene elimizde patladı
Arkadaşlar maalesf çok geç anladım..Boşuna bu hisseler gözaltına alınmamış..ha belki hisseler iyi olabilir de,patronları çok oç.
Elimde esems,memsa,feniş,egyo,basya bir arada bu lanet vardı..hiçbirinden yüzüm gülmedi...bir kurtulabilsem şu gözaltılardan ,bir daha gözaltının adını duymak istemem..söylenecek çok şeyler var da..patronu,spk sı,bilmem nesi....neyse...Allah yar ve yardımcımız olsun....
şaka gibi amk...
Bunlarda hiç utanma yok mu....
17bin tl lik net satış yapmış...
ibinineler BirBucukMilyon YL yönetim gideri yapmışlar...Resmen bunlar bizim paraları çatır çatır yiyorlar...
Biri gözü karartıp dalsa gram acımam...
Bunlar HIRGSIZ bunun başka izahı yok
maalesef dava vb girişiminde bulunacak grupta fos çıktı... belkide onlardan bilemiyorum...
ironi = inori
ironi = inori
amin kardeşim bu saatten sonra işimiz allah a kaldı dua edip beklemekten başka yapcak bişi yok