Malları zaratla sattık gr çöktü satan yok şimdi dipten işlem görmeliydi....neyse şu müjdeyi bekleyelim
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Malları zaratla sattık gr çöktü satan yok şimdi dipten işlem görmeliydi....neyse şu müjdeyi bekleyelim
Ne müjde ama !! Gram altın ve fon artıya geçti.
7,20-7,40 arası dolarla kim oynuyorsa artık!!! Sürekli aynı hareket. Bakalım nereye kıracak
Bugun berat beyin ekseninin kurbanı olduk....çarpılmıyalım diye 44 bin gldtrf yi 39.60 zarara boşalttık...5 bim zarar....neyse gr iyice çöktü robotun tawanı 39.52 ye bastı o sıra diğer uç 39.04 idi göstergede 39.20....korkudan 52 den alamadık bi bassalar dolara 38.50 ye zor satardık....800 milyar 320 olunca arkadan çöpçü gibi toplamaya çalıştık...sonuç gümüş gmstrf ilk defa aldım bir ara _8 idi +2 ye geçti....korkunç para ama ben 6 bin lotta 7 bin tl kazandım....
Sonuç bugun +9 bin....
Eğer 39.52 den 75 nin alıp 40.80 den tam 75 bin işlem görmüş satsam 100 bin kar...
Usdtrf 85 binden alınıp 702 den satılırmış...
Nasip...
Ya tersi olsa o zamanda 100 nin zarara ağlardık....
İtidale devam....
Varantla ilgilenmiyorum....
Fiziki alım satım mı hayali mi varant dostum...
Fiziki değil. Parite- ons- dolar/tl - endeks- hisse senetleri- petrol vb... enstrümanların vadeli opsiyonları. Vade tarihinde elinizde tutarsanız, kar varsa kar alıyorsunuz yoksa para sıfırlanıyor. Riski paranın sıfırlanma ihtimali. Gün içi trade ediyorsanız en azından likidite problemi olmuyor.
Misal ons 1920 oldu. Burdan tepki bekliyorum, 10 dolar yukarı sallarım gün içi derseniz, denene bilir. Opsiyon olduğu için bir miktar erime oluyor. Sigorta primi gibi.