Yolun yarısında inmisiz...25 bin kar beklesek bir 25 bin....dün iyi hareket çekti....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yolun yarısında inmisiz...25 bin kar beklesek bir 25 bin....dün iyi hareket çekti....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine gösterge fiyatın altında kaldı fon mu satıyor acaba?
Fonda mal kritik seviyede 30 bin lot alınca 2OO Kr kademe geri vites geliyor....30 bin lot finanstan birileri alınca hemen gösterge üzeri alış a geçiyor finans....
Yani geçen gün gösterge 45 iken 45.20 de fon robotu alıyordu...
Dün ise mal alınca tekrar göstergeye döndü ...
Kaçırmak var, bakır emtia zirvede esaslı bir alışta ucuza mal alamamak var...
Sanko dün ful gumuse geçti...
200 binlik bir alış gelsin fon çuvallar....
102 binlik stoğu 92 bine indirdi....
Emtia rallisine gümüş katılımı bekliyorum.
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende geçen hafta ilk parti Denizbank tan gümüş aldım, bugünde az biraz gmstr aldım. Bence de gümüşte yukarı hareket yakın. Kısa vade hareketin gücü ne olacak o konuda henüz net bir fikrim yok ama. Geçen döndüğümüz 30 lar hala kritik seviye, bu kez oraları görür ve geçerse, devamı gelebilir diye umuyorum. YTD
Artık zaman yaklaştı. 49 üzeri herkes geri gelir alırım diye beklerken bir de bakmışız 63 e vurmuş. İzleyelim bakalım..
48.400₺'den aldığımda gr 6.95₺ idi, gr olmuş 7.4₺ bu maliyetine gelmedi, neymiş fiziki karşılığı varmış, bir şeyi seçerken işlem hacmi ilk kriter olmalı yoksa oyuncak ediyorlar. Sorsan şimdi onsa göre fiyatlanıyor derler, işine nasıl gelirse.