Senin etin budun ne ki hisseyi düşüreceksin. Güldürtme Allah aşkına. Ytd
Printable View
Şunu bir daha izah edeyim. Allah şahit kimsenin adamı değilim, elinde arsan olan hiç kimseyi tanımıyorum. Ancak sizin şifreli konuşmanızı kendi aranızda yapmamanız çok çirkin. Arsan bu canı ne isterse onu yapar. Çok biliyorsan bugünkü hareketin nedenini acikla. Ytd
Maşallah senin her tavrin her yazin çok guzel de ukalalik yapiyorsun. Arsanin cani istemez Arsandaki buyuk balinalarin cani ister. Seninde canin degisik syler istiyor farkindayim. Daha once yazdim genele yazarken dogru olmayanilir dusuncesi ile yaZimi sileyim dedim. Niyetini. davasini bildigim emin ve samimi buldugum biriyle paylasmak onunda gorusunu almak istedim. BU kagidin bugunu ile ilgili cok cikmasi yada dusmesi ile ilgili degil. kagittaki balinalarin yarin ve sonraki gunlerdeki davranis stratejileri ile ilgili teori.oda yarin belli olacak.Insanol da verdigi cevap taki son cumlesi ile gozardi ettigim bir seyi hatirlatmis oldu eksik olmasin.. Ben seni tanimiyorum yaklasimina guvenmiyorum samimi bulmadigim icin senin le birsey paylasamiyorum fikrini merak etmiyorum. Biz bu adamlari anlamaya bir formul varsa cozmeye calisiyoruz hepi topu bu. Okuz altinda buzagi aramayalim...
telegram gruplarının o kadar reklamı yapılıyor ki insanı ifrit ediyor. O sebeple takip etmiyorum. İlgimi de çekmiyor. her hıyar var diyene de tuzlukla kosulmaz bilirsin.. senin o yoldaşlar dan soydaslardan geçmişte de gördük. hepsi bir araya gelse %3bilemedin %4 oynatabiliyor lar hisseyi kalsın ben almiym..