Naci Agbal ve hazine ve maliye bakanı da ilk geldiğinde yaptı netice gece görevden alındı. Bunu yer mi diyorsunuz. Bizde bir söz var aynı deliğe üçüncü bir giren ........
Printable View
Keşke yanılsam...
Sağlam karakterli,düzgün,ahlaklı bir TR nesli kaldı mı?
Her yerde PARA tanrısı önde geliyor...
KURAN'da apaçık ayetler var, Kibirli,devlet malını heba eden zengin liderlerle ilgili..
Ama sadece o kadar..
Gerçek hayatta, örneklerini bulmak imkansız, Geçmişte,kadim zamanlardan verilmiş güzel örnekler..
İsteriz ki,Bizlerde KURAN'daki o zenginlerin o şaşkın liderlerinin sonunu görmeyi..
Ama nerde....??
8.40 olabilir... Kendi atadığı bir MB başkanını 2-3 ayda alan bir iktidara her şey layıktır!
Iyi hayal kurmussun. Sabah hayallerin suya dusecek ne yazik ki fazla umitlenme:)SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence olmaması tercihimdir.. Az da olsa LONG bazı kağıtlarda poz.var... zarar yazmaz..
Yazarsa?
En çok işlem yaptığım SASA;GUBRF;FROTO;PGSUS;CCOLA,KOZAL...ya bakarım..
(Trade tercihim,büyük kağıtlar 70-80-100-200 TL lik...Bankalara falan bakmıyorum... )
Gün geliyor, pozisyonum/beklentim/gerçekler birbirine uymuyor..
Yarın öyle bir gün
yalan da olsa şunu söyle,BANKALARDAKI COP KREDILERI I ALMAKLA ILGILI CALISMAMUZ VAR...
ve bankalar tavan....poz.yok
ne hisse ne de vob...ne güzel heyecan olurdu.
Bankacılar ile görüşmesi kesinlikle piyasaların sakinleşmesine sebep olacaktır .Zaten bankacıların tatmin edici cevap alması olayın hasarını epey azaltır.