Ustad elinize saglik
Ana rengi acik renk beyaz yapsaniz
Dagilim yuzdeleri cok koyu renk okunmuyor acik renkler tercih etseniz.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ustad elinize saglik
Ana rengi acik renk beyaz yapsaniz
Dagilim yuzdeleri cok koyu renk okunmuyor acik renkler tercih etseniz.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fonlarin gecmis getirisi gelicegine kiyaslanamaz.
TCD +7 riskli bir fon gece adami uyutmaz -%10 u gecen donem gordum.
Ppz ye gec geceleri misil misil uyursun.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
08.04.2021
XU100
Son Sinyal: NAKİTTE KAL
Son Kapanış:
1.416,55
Değişim:
-1,34
Yüzde Değişim
%-0,09
Sinyal Durumu
Sistemimiz bugün bir NAKİTTE KAL sinyali verdi. Önceki SAT tavsiyesi 1 gün önce 07.04.2021 tarihinde endeks değeri 1.417,89 iken yapılmıştı. O zamandan beri XU100 %-0,09 düştü.
Piyasa Görünümü
Aşağı yönlü trend sağlam gözüküyor ve ayılar kendilerinden emin ve mutlu. Fiyatların şu an geldiği yer daha önceki SAT sinyalimizin ne denli isabetli olduğunu kanıtlıyor. Şimdilik kenarda bekleyebilir ya da alım için diğer senetlere bakabilirsiniz .
www.turkishbulls.com
Allah bu siteyi kuranlardan razı olsun, müslüman olmakla dahi şereflendirsin diyorum. piyasanın gidişatı hakkında sinyal verip paramızı çakallara yem etmekten kurtarıyor.
Yılbaşından beri %30 relatif getirisi olan fona sövmeyi de anlayamadım zaten.
Bu yıl başarılı fonlarımız endeks göre güzel relatif getiri yapıyorlar ancak bu yılın sıkıntısı genel anlamda endeksin 2020 deki gibi bir performans yapmayacak olması. Bu nedenle yıllık %100 getirili fon (serbest fonlar hariç) olacağını düşünmüyorum.
Zaten her ne yatırımı yapıyorsak yapalım öncelikle enflasyonu yenmeyi hedeflememiz lazım.
Acemi filan değil yahu o izlenimi veriyor arkadaş.
Borsa İstanbul hafta başında 1.400 seviyesinin üzerindeyken, halka arzların damga vurduğu haftayı yüzde 4,5 civarında kayıpla kapattı. Üst üste 4 gün değer kaybetti. En sert satış dalgası ise bugün geldi. Endeks yüzde 3'e yakın değer kaybederken, bankacılık endeksi yüzde 2,5 civarı düşüşle satışlara öncülük etti.
09 Nisan Cuma günü, kesin olmayan getiri oranımız:
NNF -1,82%
Bist100 -1,65%
Elz % - 0.82
Pdd % + 0.14
Tca % - 0.48
Zpf % - 0.13
Zpe % - 1.19