Bakalım seansı tavan kapatacak mi ? Garanti bank.
Printable View
Bakalım seansı tavan kapatacak mi ? Garanti bank.
Xbank haftayı iyi kapattı.Bugun en iyi garanti iyi kapattı haftayı eğer genel seçimler ilk turda sonuçlanırsa Garanti bankasında her zaman tavan beklentisi olur son derece doğaldır ytd .Ve Xbank bankalar olmasa sanayi hisseleri yerlerde sürünmeye devam eder ne varsa Xbankta var ytd.
Hayatımda ilk defa aynı gün 2 hissede tavan yaşadım en zoru banka hisselerinde tavan yaşamaktır kısmet o ayrı fakat keyifli olan kafada düşünüyorsun günlerce haftalarca ve düşündüğün doğru çıkıyor para kazanmaktan daha keyifli.Pazar akşamı millet ittifakı 1,turda kazanırsa Xbank yeni zirvesini önümüzdeki hafta yaşar ytd.Bankalar 4 gidecek fakat Sanayiler 2 bile gitmeyebilir ytd.
Güçlü AL Garanti bank.Ytd.
yarın endekste ciddi bir düşüş bekliyorum. TL de mini bir devalüasyon da olacak gibi.. yatırım tavsiyesi değildir.. benim hayal ürünüm bir yorumdur..
Son seçimi olması gerekir Chp genel başkanının demek ülke çoğunluğu memnun iktidar partisinden saygı duymak gerekir Sinan Ogan icin eleştiri olmaması gerekir oyları böldü diye zaten sağ görüşlü Millet ittifakı başarısız olmuştur 2, turda iktidar arayı açar gözüküyor. anketler yanıldı sadece 2,tura kalir tahmini doğruydu.Garanti bank ucuz Xbank ucuz önemli olan budur sağlık olsun ytd .
Secimin 2, tura kalması Sinan Ogan başarısıdır yoksa açık ara 1, turda Akp bitirirdi sonuçta 15 gün daha sıkıntılı süreç olacak tek olumlu yön sadece 15 gün kaldı ve Garanti bankası karlılık devam edecek gözüküyor ytd.