Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum,
malesef hisseciler yanar vobcuya bişii olmaz :yahoo:
Printable View
Ben borsada hisse senedi yatırımcısı olarak 3 Ocak 2025 tarihinde... 2024 yılı bilançomu gerekirse belgelerim ile açıklayabilirim.
Sizde açıklayın, Viop çular ve hisseciler olarak sidik yarışı yapalım...gerçekle yüzleşelim.
Diğer forumdaşlarda katılabilir...hatta iddia bile yapabiliriz..
Hodri meydan diyorum. :ok:
hisse candır viob patlıcandır napıcağı belli olmaz uzak durun.
Geçen yoğun bakımda uzman Dr arkadaşım söyledi 18 yaşında ki bir genç enerji içeceği içmiş ve şuan yoğun bakımda. Evlatlarımızı koruyalım bundan
Netanyahu, 1967’den bu yana İsrail işgali altındaki Golan Tepeleri’nin ‘sonsuza dek İsrail’in ayrılmaz bir parçası olacağını’ söyledi.
“Bugün herkes Golan’daki varlığımızın, Golan’ın eteklerinde değil, oradaki varlığımızın ne kadar önemli olduğunu anlıyor” diyen Netanyahu, İsrail’in Golan Tepeleri’ndeki askeri varlığının ülkenin ‘güvenlik ve egemenliğini garanti altına aldığını’ öne sürdü.
Netanyahu, yeniden ABD Başkanı seçilen Donald Trump yönetiminin 2019’da Golan Tepeleri üzerindeki İsrail egemenliğini tanıdığını hatırlatarak, Trump’a teşekkür etti.
Bekliyorum Selefi Cihatçı arkadaşlar ne zaman Golan'ı kurtaracak ve bu bölgeden İsrail'e saldırarak Filistin'e destek verecek.
İsrail fırsat bu fırsat diyerek Suriye'deki hava üstlerine vurarak onlarca helikopter ve uçağı imha ettiği haberi düştü şimdi de.
Bu adam Putin in baş stratejisti olarak bilinir.
İlginç şeyler yazmış bizimle ilgili
https://x.com/Agdchan/status/1866212...c6aFwAO5Q&s=19
Kriptolarda kaldıraçlı işlem yapmak için de cidden mangal gibi yürek lazım...Neler yapıyor adamlar grafiklerde...