Karşılık beklemeksizin yaptığınız çalışmalar, verdiğiniz emekler, sabrınız için teşekkürler hocam.
Hürmetler...
Printable View
Karşılık beklemeksizin yaptığınız çalışmalar, verdiğiniz emekler, sabrınız için teşekkürler hocam.
Hürmetler...
Sayın T/A,
Çalışmaların için tekrar çok teşekkür ediyorum.
Sorgulamak için yazmıyorum lütfen yanlış anlaşılmasın.
Belki kullandığın koddaki kuralları/formülü biraz bilebilirsek yapmayı planladığın/talep edilen değişiklikle ilgili yorumumuz olur (çok özel olmayan noktalarını).
Şu da bir gerçek ki yazılım konusunda çoğu konu karşıdakine anlatılırken bile çözümlenebiliyor kafada. Anlatırken çözeceksin zaten tahminen.
Takip ettiğim bir hisse var: KRSTL
2 gün önce bir hareket yaptı ve dün hepsini hatta daha fazlasını geri aldı. Bar olarak baktığımızda yeşil görünmeye devam ediyor. Bunun sebebi MACD pozitif olması mıdır mesela?
Yapmayı düşündüğüm şey Sistem 'in kodlaması ile ile değil Site 'nin kodlaması ile ilgilidir. Sistem kendi başına zaten çalışır durumda olduğundan ve tüm yeşilleri zaten önceki forum sayfasından takip edenlerin bildiği gibi tabloya dökme işi de hazır olduğundan; tek sorun bunu nasıl sunacağımın tesbitidir...
Sistem 'in MACD ile ilgisi yoktur. Başka şartlar yerine gelmemiştir...
Sayın T/A;
Örneğin; kapanış datalarının belli bir platformda (Matriks-MetaStock) taranmasının (explorer) mümkün olduğu gibi sitede de arkadaşların istedikleri özellikleri araştırabilecekleri bir sistem kurulabilmesi mümkün müdür? Bu, sadece soru soran arkadaşlarımın kafamda oluşturduğu düşünceler. Kendi adıma da ister miydim? Evet...
Nasıl bir sunum yapacağınızı bilmiyorum ama sitenin verimliliği günden güne artmakta. İleriki zamanlarda ne olur? Bence iyi şeyler olacak :) Tek sıkıntı, tek başınasınız...
Sayın hocam elinize sağlık,iyi akşamlar.
Günlük, Haftalık ve Aylık Grafikler Güncellenmiştir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok teşekkür ederim...
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bahsettiğin şeyin olabilmesi için siteye database eklemem ve canlı verileri düzenli olarak güncellemem gerekir. Bu durum şimdilik imkansız. Çünkü siteyi bu duruma getirebilmek için bile sıfırdan başlayıp Web Tabanlı Programcılığa adım attım ama dediğin gibi tek başıma ancak bu kadar oldu. Artık kafam da gözlerim de dayanmıyor. O nedenle çok fazla böyle büyük çaplı projelere girişebileceğimi sanmıyorum. Belki ileride kafam rahatlar, sağlığım da daha iyi olursa yeni şeyler öğrenmeye devam ederek projenin kapsamını genişletebilirim.
Görüldüğü gibi bir arakdaş bir talepte bulunuyor ve ben de istişare edelim diyorum ve birkaç soru soruyorum. Ne yazık ki bu sorduğum sorulara talep eden arkadaş bile cevap vermiyor!!! Bu durumda ben de düşünüyorum ve bunca yeni yüke değer mi diye! Şimdiki hâli ile devam edebildiğim kadar devam etmek daha basit ve kolay yol olarak görünüyor. Lâkin ben duyarsız ve umursamaz olmadığım için azdan çoktan bir geliştirme ve talebe cevap verme yolunda adımlar atacağım.
Sorduğum sorulara cevap verilmezse yarından itibaren kendimce en basit şekli ile birşeyler yapmaya çalışacağım. Daha sonrasında ise emeklerimi silbaştan yapmam gerekecek hiçbir fikre önem vermeyeceğimi de buradan ilan etmiş olayım...
Bu yaptığım paylaşımlardan şahsıma en ufak bir maddi kazanç güdmüyorum. Sadece dularınıza talibim, hepsi bu kadar. Hâl böyle olunca da sorulara bile cevap verilmeyen bir ortamda; beni çok fazla zorlayacak işlere tek başıma girmem, sağlığımı bozacağı için şu etapta biraz zor. Dediğim gibi kendimi iyi hissettiğim bir zaman olursa database konusuna da eğilip; gerekirse maddi harcalamaları da arttırarak siteyi daha dinamik bir hâle getirebilirim. Şimdilik biraz zor gibi...
Herkese hayırlı akşamlar...