[QUOTE=barbaros_;3214555]denizin , akadianın ,alinin isteklerini kırmıyorum;
hem kendi adıma hemde ( yüksek musadesi ile ) deniz hocamın adına tşkler....barbaros hocam....
Printable View
[QUOTE=barbaros_;3214555]denizin , akadianın ,alinin isteklerini kırmıyorum;
hem kendi adıma hemde ( yüksek musadesi ile ) deniz hocamın adına tşkler....barbaros hocam....
Bilanco analizi yapildi topikte
Araci kurumdakilerden farkli dusunce icerisinde burdaki arkadaslarimiz
Onlar sadece piyasa beklentisinin uzerinde mi alrinda mi gelmis ona bakiyorlar bu yonde bilanconun albenisi yok nötr diyorlar. Burdakiler ayrintili bakip olumlu diye gorus bildirenler var. Bende kozaa da bilanco hareketi degil sahiplik olayinin cozumu hareketlendirir diyenlerdenim.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yatay bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +132, ortalama tahmin ise -93 puan oldu.
Foreks'in 33 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +553 puan olurken, en düşük beklenti -330 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 33 analistin 22'si pozitif, 11'i negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +132
Ortalama : +93
Maksimum : +553
Minimum : -330
Katılımcı: 33[(+)22(-)11]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(01/03/2019 - 09:22:19)
deniz hocam, nigtbirdss hocam ben açıklanan bu bilanço rakamlarından bugün ipeke günü diyorum. yanlışmı acaba. nedenini soracak olursanız bilanço rakamlarının yüzdesi diğerlerine göre daha yüksek olması. sizin fikirleriniz nedir acaba
destuurrrr... bi saniye bi saniye... mucizevi bi formül bu ... ayurvedik bi dokunuş olabilir ... ne diyosunuz şimdi ??? teknik ,temel ve takas analizi bi kenara koyalım diyosunuz...doğruyum di mi ??? tamam ... onlar fasa fiso diye de not aldım ... tamam ... strateji ve oyunu kurmak diyosunuz ki bunu duyunca heyecandan nabzım yükseldi ... mümkün değil bu kadarla bırakmam sizi... devam edin lütfen .... dünya dışı bi bilgi geçişi olacak bu ve ben uzaylılara kesinlikle inanıyorum... bence bi başlık açın ve hemen stratejinizi ve oyun planınızı 27 bin üyeli ve binlerce ziyaretçisi olan bu forumda ihtiyacı olanlara bağışlayın... zaman kaybetmeye gerek yok...
bilançolara bakınca kozal a göre kozaa ve ipek %20-%25 iskontolu işlem görüyor dememiz normaldir..
vay vay vay deniz hocam benim yerime pastacı transfer edecekmiş yedek forvetmi olcam :) ben ustalarım p.tesi günü inşallah tekrar pastalara full devam edeceğiz allaha emanet olun