gerçi tüm kağıtlarda flama var gibi ama saatlikteki flamayı çalıştırırsa bu hafta 1.54 gibi bir hareket gelebilir sanki.
Printable View
gerçi tüm kağıtlarda flama var gibi ama saatlikteki flamayı çalıştırırsa bu hafta 1.54 gibi bir hareket gelebilir sanki.
Baskilayin bakalım serefliler nereye kadar tutabileceksiniz gün gelecek spk da karar verecek illaki. o güne kadar bol bol dua etmekten başka caremiz yok.
alış satış niye kapalı arakadaşlar
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saate bakmak hiç aklıma gelmemiş[emoji85] [emoji85]
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
denizbank kullanıyorum tavan 1.54 olmasına rağmen..benim ekranda 2.77 oldu anlam veremedim..
Vakıfta sorun yok.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
(2) Çağrıyı doğuran işlemde fiyatın yabancı para biriminden belirlenmiş olması halinde çağrı fiyatı, çağrıyı doğuran payların devir tarihinde T.C. Merkez Bankasınca açıklanan döviz alış kuru ile çağrının başlayacağı günden önceki iş günü T.C. Merkez Bankasınca açıklanan döviz alış kurundan yüksek olanı kullanılarak hesaplanan tutarın Türk Lirası karşılığı olarak belirlenir.
zorunlu çağrı tebliği diye Google bak.gorursun
Kaç aydır yazmıyorum ve okumuyorum. Bu çağrı fiyatı işi ne oldu. Ne zaman tarih belli mi. Demirören öldü oğlumda hisseyi öldürdü. Tarih bilen yazsın lütfen.
kap şirket bilgilerine göre,erdoğan demirören henüz ölmemiş.hala yönetim kurulu başkanı görünüyor.bu nasıl iş anlamadım.spk gibi kap da bilgi güncellemede cok yavaş cok.bunlarla iş yapılmaz.bana kalsa dakkasında kovardım hem spk ,hemde kap çalışanlarını.
Max iki ay süresi var diye biliyorum.Sonrasında faiz işliyor.
Ne zaman 'dan itibaren kap haberinden sonrami
SM-J710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devir işlemi gerçekleştiği tarihten sonra olması gerek.Akıllılarsa süreci fazla uzatmazlar.Şeçim sonrası döviz gevşeyince yapabilirlerdi.Fırsatı kaçırdılar.Bundan sonra dövizin düşmesi zor gözüküyor.
Zorunlu pay alım teklifi süreci
MADDE 13 – (1) Yönetim kontrolünü sağlayan payların iktisap edilmesini izleyen altı iş günü içerisinde bu Tebliğin 2 numaralı ekinde yer alan bilgi ve belgelerle birlikte pay alım teklifi yapmak üzere Kurula başvurulması zorunludur.
(2) Pay alım teklifi yükümlülüğünün doğduğu tarihten itibaren iki ay içerisinde fiili pay alım teklifi sürecine başlanması zorunludur. Söz konusu sürece başlanmaması halinde; kur ve faize ilişkin 17 nci maddede belirtilen hükümler saklı kalmak kaydıyla, Kurulca ilgili kişiye/kişilere gerekirse fiili pay alım teklifi işleminin tamamlanması amacıyla ek süre verilebilir. Ek sürenin sonuna kadar fiili pay alım teklifi işleminin tamamlanmaması halinde, pay alım teklifinde bulunma zorunluluğunu yerine getirmeyen gerçek ve tüzel kişiler hakkında, Kanunun 103 üncü maddesinin 3 üncü fıkrası çerçevesinde pay alım teklifine konu payların toplam bedeline kadar idari para cezası verilir.
(3) Fiili pay alım teklifi, bilgi formunun Kurulca onaylanmasından itibaren en çok altı iş günü içinde başlar. Fiili pay alım teklifi süresi 10 iş gününden az 20 iş gününden fazla olamaz.
(4) Bu maddede belirtilen sürelere uyulmaması halinde, pay alım teklifinde bulunma zorunluluğu doğan gerçek ve tüzel kişiler ile bunlarla birlikte hareket edenlerin sahip olduğu oy hakları, söz konusu ihlalin gerçekleştiği tarih itibarıyla Kurulca başka bir işlem yapılmasına gerek bulunmaksızın kendiliğinden donar. Söz konusu paylar, genel kurul toplantı nisabında dikkate alınmaz. Donmuş olan oy hakları; donmaya sebep olan bu maddede belirtilen durumlara bağlı olmaksızın, Kurulun aksi yönde vereceği kararlar saklı kalmak üzere, zorunlu pay alım teklifi işleminin tamamlanmasını takip eden ilk gün Kurulca başka bir işlem yapılmasına gerek bulunmaksızın kendiliğinden çözülür.
SPK nin cevabı beklenmiyor mu. Süre işliyor mu spk nin karar surecinde acaba.
Evet süre işliyor ama muafiyet talebi kabul edilmezse ek olarak 1 aylık bir süre daha kazanmış olacak demirören.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spk üyeleri tatile gitmişlerdir bu temmuz sıcağında bizi mi düşünecekler.enayiler beklesin. tüpçü tüpüne gaz doldurmaya devam etsin.ne ala memleket. bizim günahımız ne dersek, bu ülkede kanun var hak hukuk var diye aldanmamız... kanun kime var.dayısı olana.başka bi mevzuu olsa gece uyumazlar sabaha karar yayınlanır.
Çek fiyatı çağrı fiyatının üzerine kimseye bir şey ödemek zorunda kalma.. Neden bu kadar kastırıp arkalarından küfür ettiriyorlar anlamıyorum.. İnsan hoşlanması lazım küfür yemekten bunu yapması için..
belki onbirli takımındandır.:))..0,36153*dolar (4.76)=1,72 ÇAGRI FİYATI.
not (dolar fiyatı değiştikçe çağrı fiyatı değişir.ama dolar 4,4558 altına gelirse çağrı 1,61 de sabit kalaır.hisse devri yapıldığı günkü kur)
şurda 1-2 içinde bu fiyata satabilecekleri hisseyi 1.25 ten hangi MAL satar anlamak mümkün değil.
SPK muafiyet başvurusunu ret edecekse, geçecek bu sürede patron adamları üzerinden maksimum düzeyde toplayabildiğini toplamalı ve baskı yaparak yapmalı ki aşağıdan alabilsin. Borsanın düşmesi adamların işini kolaylaştırıyor. Yok spk muafiyete olumlu yaklaşım sergilecekse az bile düşüyor. Yılbaşından beri kim aldı kim sattı bakmak lazım, gerçi birkaç aracı kurum üzerinden yapılan bu işlemleri çözmekte kolay değil. Yeni sistemle işlerin bu kadar hızlı yürüyeceğini gösteren büyüklerimizden ricamız SPK nında onlara ayak uydurması.
al bide burdan yak 466 bin lot😎.yorumsuz
Zaten asıl problem o.. Son dönemdeki hareketlere bakıldığında toplandığından çok dağıtılıyor bence.. Özellikle son hacimli yukarı çıkışta vakıf tarafından epey mal çıkıldı.. Bu hareketler çağrı muafiyetinin olumlu karşılanabileceği düşüncesini de ciddi ciddi düşündürtmüyor değil..
Takasa takilmayin. Vakiftan satar 5 farklu hesaptan toplar. Benim bile 4 tane yat hesabim var.
şuan 16 kişi çaresizce forumu okuyor :d
Spk bülteni çıkmış ama ilgili bir şey yok.
Dava açma zamanı yaklaşıyor.
Bistte guvenilecek en saglam yer. Cagri olmamasi icin hicbir neden yok. Kac kisiye sordum cagri kesin olur diyorlar da iste burasi Turkiye. Insan gene decacaba mi diyor. Vay arkadas nasıl bir ulke olduk kanuna bile guvenemiyoruz. Yaziklar olsun bu hale getirenlere
Tüpçünün gerçekçi olarak çağrıyı yapmamak gibi bir amacı yok , amaç zaman kazanmak , maniplasyon yapıp hisse fiyatını düşürerek panik yaptırıp hisseleri olabildiğince toplamak vee illallah dedirdip insanlara en kötü çağrıdan mallarını verdirtmek ...
Hissede asıl hareket bütün bu dolaplar bittiğinde olur, çağrı işleminden sonra biraz daha soğuturlar hisseyi ancak 5 - 6 ay sonra yükseliş hızlanır...
YTD şahsi fikrimdirrrr vs vs vs.
Çağrı durumu varken ve bu kadar yakınken satanlar aptal ojlmalı, başka bir açıklaması yok bu saçmalığın.
İnsanların paraya ihtiyaçları olabilir.Allaha şükür benim şu an acil ihtiyacım yok.Spk kararını bekleyeceğim.Ama spk nın insanları bekletmeye hakkı yok.Paraya ihtiyacı olup satmak zorunda kalsam spk ya dava açardım.Ayrıca paranın zaman maliyeti diye bir şey var.Çok düşürürlerse aşağıdan yine yüklü alırım.
Allah'tan beklenti var olmasa her halde 50 kuruş olurduk endekste hızlı düşüyor.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çağrı durumu garanti ise varı yoğu satıp hurgz alalım. Ytd.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayatta neyin garantisi var herşey risk alarak yapılıyor.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
La bir tatil yapalim dedik yine 1,10 gelecek gibi..:(
bu defa yuklerim gemiyi
1,40 kadar :halay:
Ondan dedim ben de arkadaş garanti gibi görüyor söyleminde. Garanti olması gerekiyor ama hukuksuz bir çok olaya şahit olununca garanti olmadığına kanaat ediliyor. Zaten garanti olduğuna kesin kanaat olsa bu fiyatta durmaz değil mi? Bu fiyat düşüşü mecbur kalıp satanlarla ifade edilemeyecek kadar büyük Ytd.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.