Yabancıya sovuyor millet, ama işte yerlisi de bu kadar tutuyor borsayı kaç haftadır beş kuruş kazandırmıyor senetler
Printable View
Yabancıya sovuyor millet, ama işte yerlisi de bu kadar tutuyor borsayı kaç haftadır beş kuruş kazandırmıyor senetler
Bu şeker oğlandan işlem yapan tam piskopat. Bazı hisselerde böyle manyak haraketleri var. Ya baba parsı yiyor yada biryerlerde tanıdığı var.
Evet hisse senedi hakkında yorumu olan var mı arkadaşlar
Patron mal satmış 31,5-31,62 aralığında 302.500 lot, temettü den alacağı orana rağmen satış tarafında olması hoş değil holding payı %66,2 ye gerilemiş bu satışla.
Evet özel emir ile satmış normal piyasadan satmaya bir tarafı yememiş
Yine ky paniklemiş. Al sata giren kaybeder. Üstadlara aldanmayın. Yazık olur.
Patron ne zaman özel emirle mal satsa 3-5 seans o malı eritiyorlar gibi, kötü açılış yaptık bu kadar sert satışla başlaması sinir bozucu
Zorlu holdingten 600 k lot satışı.
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zorlu Holding neden satıyor acaba bedelli mi yapacaklar
Zaten piyasa yangın yeri malına sahip çıkacağına hala satması sinir bozucu, temettü verimliliği tutuyor milleti yoksa ciddi bir kaçış olurdu tahtadan
Hissede ki sıkıntı nedir anlayan var mı
Elimde 13 hisse var, gayet ihracatla işlerini yürüten kârlı firmalar pazartesi den bu yana yüzde 5 e yaklaştı kaybım,tek kağıt değil lanet olası yerde 13 hisseden oluşan portföyde durum bu, bunlardan üçü sizin yazdığınız hisseler,brisa,alkım,deva,logo,tborg,Toaso,indes,s okm,Aygaz,arsan.
Ben tek hisse var Vestel. temettu ile tekrar alma huyum yok,direk yerim.
Seneye temettü vermezse de vesbe ye geçerim hesabındayim. nasıl olsa biz düştükçe o da düşüyor.
Keşke ikisi de yukselse Arçelik te yukselse.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Küçük yatırımcıya acımayacaksın. Kağıdın bu gün a. Koydu resmen.
https://www.smart-energy.com/industr...n-ami-network/
Envai çeşit projeden biri de tutar diye elimizde tutuyoruz ama patron bizim kadar güvenmiyor. Son dönemde 1 milyon satmasa iyiydi.
Bu arada froto ile birlikte bist30 a alınmışız.
BIST 30 iyidir
Şekeroğlana iyi ekmek yedirdi titrekler.
tokkan twitterda var mısın ?
Düşeni kırdık yol uzun mu hocalarım
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
ben yukardan yakalandım temel analiz ile girdim
düştükçe takviye yaptım maliyet düşürdüm
sabırla bekledim
kişisel görüşüm düşeni kırdı hacim ile de onay alırsa ve tahta sadece şeker'in elinde kalmaz ise ki bofa nın girmesi bence olumlu
önümüz açık
ama burası türkiye bunu da unutmamak lazım
tokkan usta kanal üst noktası 34,5 mu kanal grafiği gönderebilir misin
mevcut kanal ve üst kanal nedir
forum bitmiş kimse yok birileri takas vs paylaşsa bari
2 aydır hacimsiz serbest düşüş yaşayan vestel nihayet bir tepki verdi, bu tepkiye rağmen forumda kimsenin olmaması herkesin bıkıp sattığını gösteriyor galiba
umarım tekkeyi bekleyen çorbayı içer
Yakında gelirler