bilanço bence çok iyi geldi böyle devam...ayrıca bu aralar bu fiyatlarda olması ilginç nakiti olanlar için tabii...
Printable View
bilanço bence çok iyi geldi böyle devam...ayrıca bu aralar bu fiyatlarda olması ilginç nakiti olanlar için tabii...
3aydir kimse yazmamış. Bari ben yazayim Arabistan la islenmis et ürünleri anlaşmasi tamam. Özellikle 4.ceyrek ve 2024 bilancolari guzel gelir. Buna bağlı olarak da temettu beklentisi yuksek olur.
Suyunu çıkardılar bu isin tahil koridoru iotal edildi buna yarar aldik bekle ki yükselsin lanet simdintahil koridoru acilmasi gundeme geldi tavan bu nedir yaa
SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün ne oldu bu müesseseye böyle?
Tahtacı Bey Nasdaq tan iki bavulla geldim bu hafta ama sizi göremedim tahtada,eğer hâla buradaysanız bu hafta bir işaret verin.Tavanda olur,tabanda olur.
Ytd.
bilanço ne zaman gelecek şirketten en ufak ses soluk yok...bu sene çok sabır zorluyor hayırlısı bakalım...
Her değer mutlaka ederini.bulur..Esas sozlesme tadilinde cok.ince detay var..hersey cok.guzel.olacak.
burada kimseler kalmamis..demekki hareket cok yakinda:)) birazdaha toplayalim.bakalim.
Kar ını artıracaksın,,2 tl temettü vereceksin,sermayen 43 olacak,,%600 bedelsiz vereceksin,,,fiyatın 90 olacak değil mi?
Göreceğiz bakalım,sıraya girmeyecekler mi?
%600 bedelsizin spk ya müracaatı genel kurul tescilini mi bekliyor acaba?
Yavaş yavaş gel bakalım kucağa,,düşür oğlum düşür.
bugun bedelsiz icin.spk.basvurusu gelir
Dün spk ya verdiler,hayırlısı,,,,kısa zamanda onay çıksa iyi olur.
Vergi konusu borsada baş ağrıtmaya devam edecektir.
Defter değeri 123 tl,,yerlerde sürünüyor.
neden burada yazmıyorlar
77 lerden almıştım.Bugün hareketli olunca kaptırdım sanırım ben.Benden alanda kazansın inşallah.
Ytd.
bir zamanlar banvt 2.20 TL iken petun12,5 TL idi,o zaman değiştirmeyi düşündüm,ama skplc,kepeze batışları aklıma geldi,korktum,sonra banvt gerçek iş adamlarının eline geçti,şimdi 339 TL ve dün 2 milyara yakın 6 aylık kar açıkladı,üstelik banvt bedelli ,bedelsiz hisse bölünmeleri de var.Petun kötü,banvt iyi tercihmiş,bilemedim.
açıklanan kar rakamına bak banvt 6 aylıkta hisse başı:19 TL, bizim uyuz hisse başı 1 TL açıklar mı bilmem.Beceriksiz mirasyediler.
Süt un un %600 er bedelsizleri onaylandı,,pazartesi bir milat gerçekleşecek,,ya artık bedelsizlerin bir öneminin kalmadığı görülecek.Ya da etkisi devam edecek.
Diğer bedelsiz şirketler için de bir referans olacak.
9 aylık kar beni çok şaşırttı... kötü gelen 6 aylıktan sonra alım yapmayı bırakmıştım...bir süre bekleyeyim demiştim ama sanırım tekrar dan 10 altından ufak ufak almaya başlayacam...satışlardaki yurt dışı satışlar çok iyi gelmiş 45 milyondan 135 milyona çıkmış arabistan ve çin pazarı etkisi olabilir sanırım...
Yıl sonu tahminlerim tabloda , HAtalı bir veri görürseniz paylaşın düzeltirim.
Saygılar ,
https://i.hizliresim.com/4iwosqp.jpg
Son satırda yıl sonu verilerini tahminen yazdım . Geçen seneki kardan 2.64 TL vermiş Bu sene kardan 80% verir se diyerek tahmin yaptım. Oran 26% çıktı . Bence mütevazi bir kar ama oran mütevazi değil.
TAblodaki son satır Yıllıklandırılmış veriler içerir.
Şirketimizin Avrupa Birliği (AB)'ne ısıl işlem görmüş kanatlı eti ihraç edebilmesi için Tarım Orman Bakanlığı Merkez ve İl Müdürlüğü tarafından yapılan denetim sonrası hindi kesimhanemiz gerekli onayı almış ve AB TRACES NT sistemine kaydedilmiştir.
Söz konusu denetim sonrası aldığımız onay neticesinde, Pınar Et, Avrupa Birliği Ülkeleri'ne kendi kesimhanesinde kesimini gerçekleştireceği hindi etlerinden üretilecek olan, ısıl işlem görmüş ürünlerin ihracatı yetkisine sahip olmuştur.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Yıl sonu kar ından 2.5 TL temettü verse 25% temettü verimi olur. Bence bu kağıt bedava kapmak lazım . Genelde Temettü az verirler o durumda bedelsiz olur yada yedeklerde durur. Tablo daha önce koydum bana göre karlılık arttığında uçar bu canavar.
https://i.hizliresim.com/7drw169.jpg
Dip not : son satır benim yıl sonu tahminimdir. 2023 Gelirinden verilen temettü 2024 mArt ayında verildiği için bu şekilde hesapladım.
2.5 lira temettü vereceğine nasıl kanaat getirdiniz hocam
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
yani anlamı,9 aylıkta 100 mil net karı olan firma yıllıkta 1 milyar kar edecek bununda 800 mil unu kar payı olarak dağıtırsa 2,5 tl temettü olur,,,,gönlünden geçeni hayalini süsleyen uçuk bir öngörü,
Bilanço yıllıklandırılmıştır. Az Da iyi niyet sıkı caba ile olur ...