şirket kendine harcadığı piyasa değerine bile gelmedi henüz
bu tahtadakilerin para ile işi yok
vur kaç tahtası değil burası
vur kaça gelenide öperler burada bence.
gördüğüm nacizane.
Printable View
şirket kendine harcadığı piyasa değerine bile gelmedi henüz
bu tahtadakilerin para ile işi yok
vur kaç tahtası değil burası
vur kaça gelenide öperler burada bence.
gördüğüm nacizane.
bu garanti ne yapıyor...
Benim gördüğüm net olarak şu ki; tahtayı takip eden hisseleri satar. Satcaksanız izleyin 10 dakikada alır malınızı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu taktanın; Temel analizi, bilançosu, geliri, gideri, karı ortada.....tekniği, trendi (Yükseliş yönünde) fiyatı ! ederi belli, piyasa iştahı (Alış - satış yönünde) belli, hikayesi (Bana göre: yüklü bedelsiz sermaye artırımı ve yüksek temettü getirisi) belli... speki de, alıp satanı da (Takas verileri) belli... geriye ne kalıyor!!!!
Yukarıdaki açıklamalarıma göre Bu takta da geriye sadece alınacak RİSK kalıyor....
Ne derim ben her zaman HASAN ALMAZ BASAN ALIR. Tabi Ya.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
Pahalı demedim. 6lardan beri de hem alıyorum hem siz de dahil konuyu takip ediyorum. (Sağolun) Çok nadir de olsa yazdığım da oldu. Daha iyi bilenlere bırakmayı tercih ediyorum yazma işini.
Nuh holding açıklanır, bir de bedelsiz açıklanır örnekse. Gyo canlandırılır, ortaklığa gider. Abi vardır belki bir şeyler. Siz yeni bir hikaye/haber olmasa da çok kıymetli zaten diyorsunuz biliyorum da burası da borsa yav. Hikaye dediğim öyle bir durum. Son mesajda sayın Cüneyt de açıklamış.
Bu ciddi hacimli, güçlü bir hareket oldu. Bence gelebilir bir şeyler. Hayırlısı.
bu bedelsiz aşkını anlamış değilim borsada
boşa sermaye artırmak yerine
öz sermaye büyüüp arada temettü vermesi daha mantıklı değilmi
bedelsiz de hacimde lotta çoğalır
ee illede yapacak iseler bunu bu fiyattan yapmazlar
bence hiçbir hikayeye gerek yok
pahalı bile dursa ilerde kimse yanaşamaz
löp löp temettü yer durur tahta yapıcı
benim için diyorum
0.01 ile bu fiyat arasında fark yok aynı temettüyü alacağım lot başına.
Birader, hissenin derinliğini artırmadan hisseyi XU100' e sokarsan, şu andaki gibi kademelerde 1 er lotla gezinirsin. Hisseye derinlik lazım, şu andaki gibi 10 aracı kurum malı kümelemiş, geri kalanları 300-500.000 lot ile tahtayı döndürüyor. Holding olabilir diyorsun, yakışıyormu holding hissesine bu derinlik o zaman. O yüzden, bedelsiz açıklama ihtimali var diyoruz Cüneyt ile ben. Yoksa, ha bedelsiz vermiş, ha temettü, benim için ikiside aynı. Ha yapar, yapmaz orası ayrı konu. Vardır şirketin bir planı, projesi. Tevfik beyi boşuna şirkete getirmemişlerdir benim düşüncem.
hay maşallah
sermayesi düşük değil ki sermaye arttırsın 150 milyon sermaye var..ytd
Şu rakamları bırakayım, belki birinin işine yarar. Yüksek hacimli, el değiştiren mallara ait gün ve adet bilgileri:
21.50 - 66.000 01.10.2020
24.00 - 54.000 02.10.2020
29.97 - 296.000 19.10.2020
29.88 - 50.000 19.10.2020
29.22 - 24.000 19.10.2020
28.95 - 23.000 19.10.2020
30.34 - 194.000 27.10.2020
40.16 - 405.000 30.11.2020
Yahu elleşmeyin sermayemizi böyle 150 de kalsın
temettü alalım daha okuyacak iki çoçuk daha var
Öyle yada böyle Ahmet Eskiyapan amca voleyi vurdu. Aldı aldı önezeye yattı. Bir ara 50 lot bildirim yapmıştı kapa adam demek istiyomuş ki mal bu kdar değerli. Gözümüz yok helali hoş olsun.
Daha seneryo yazılacak seviyede değil acelemiz yok
Nuh çimentodan nuh holding periyoduna geçecezde daha var bence
kar satışları olur tabi tahta kısa zamanda hızlı yükseldi
al sata girenler düşünsün o işi.
23.11.2020 - 03.12.2020 Arası Takas Değişimi :
CITYBANK YABANCI +401.854
DEUTCHE BANK YABANCI +78.860
AK YATIRIM -341.671
EMEKLİLİK FONLARI -199.897
YATIRIM FONLARI -89.395
01.10.2020 - 03.12.2020 Arası Takas Değişimi :
https://i.hizliresim.com/hWxXYY.png
Bu Gemide 10-15 TL den bilet alıp haalen seyahat eden,Gemiden inmeyen sabırlı yolcu var ise,Gerçekten onları tebrik ediyorum..
Çok değil,3-4 ay önce Bin Lot kağıdı 19 tl.lerden zor bela satmış ve kurtulduğuma sevinmiştim..Şimdi gelinen noktada asıl sevinen,O Günlerde Kağıtları toplayanlar oldu...
Ülke ve Ekonomilerin karmaşık ve Zor günlerinde ,Zarar da beklemek zor,Güzel ve düzgün olduğu zamanlarda da Kaar da Beklemek daha zor..Bunu bir kez daha anladım..
Ben hâlâ gemideyim 10 yıldır olduğu gibi
Eyvallah kardeş! Ben de kafayı duvara vuruyorum. Kentuf' um 8-9 TL deyken arayıp söyledi, bende grafiğe bakıp geri çekilmiştim. 18 lerde kısa vadeli portföyü boşaltıp 23 TL de verdiklerimin iki katını alarak trene atladım. Kazananlara helali hoş olsun. Tekkeyi bekleyen çorbayı içiyor her zamanki gibi.
buralar zakat yerler yanlız
5 tl den 50 ye gelmiş soluklansın biraz değilmi ahahahahaha
evet allahları var
hattan pandemide bile öne çekip ödediler paraları
ben bir genel kurula gittim
ve orda o ambiyansı görünce
ben hayatımda böyle nizami genel kurul görmemiştim
dedim bu şirket iş yapar
beğenmedim yönede iğneleme yapmıştım
ihracata yeni sorumlu elemanlar alınacak mı diye sormuştum.
Bu noktadan sonra düşsede çıksada yatırımcıya yapabileceği her şeyi yaptılar.
Bu noktadan sonra
KENDİ düşen ağlamaz.
Var var ben 8 liralardan beri 30 a kadar aylık 3-5 alıyordum 14 maliyetle bekliyorum ben burdayken benden önce burda olanlar da var asıl nokta alırken iyi araştırmak ederini biliyorsan alırken de satarkende korkmazsın aynısını jantsada yaşamıştım 25 tl lerden 80 e kadar devamlı aylık alırdım 58 maliyetim vardı sonra hisse fırladı 220 den hepsini verdim fırlamasaydı satmazdım şirketin ederi açıkladığı bilancolara göre değişir. şirkette işler iyiyse fiyatın düşük kalmasına pek takılmamak lazim elbet ederini bulur.
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önce 20 li fiyatlara alıştırdı ardından 30 lu ama 40 da durmadı hemen 50 ler buldu ..40 li fiyatlara alistiramadan es geçti. .ytd
Devre kesti sanırım.... YTD Yatırım Tavsiyesi Değildir....
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim maliyet 0 (Yazı İle SIFIR) hatta eksi.....yani 1 lot satsam, lotu alana da üste para versem yine kardayım çok şükür.
NOT: bugün tavandan (53,40) 2000 tane daha verdim. Gapı doldurmaya niyetlenirse (43-46 lara gelirse) bakarız bir hal çaresine.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
Tufan abi beni trenden 200 lot 200 lot sattira sattira attılar para kazandık diye sevindik de çıktık bir de :)
10 bin lot mal vardi iyi paraymis valla, 5 binini bari tutsak olacakmış:)
Neyse gittiğimiz yerler de bunun kadar olmasa da kof çıkmadı Allah'tan, sizler bol bol kazanın Allah artirsin sen yaş tahtaya basmazsın zaten...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaklaşık 1 yıl önce alıp bir kenarda (kasıtlı olarak) unuttuğum mallarımla bu gün vedalaştım. Üzülmedim desem yalan olur. Hiçbir ağaç cennete kadar uzamaz deyip sattım hepsini... Başta akinonya adası sakinleri olmak üzere firmaya inanan ve bu inançlarını burada paylaşan herkese teşekkür ederim. Saygılarımla...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altının hasıni sarraf bilir , demişler...
Hele ki , Her türlü dalaverenin döndüğü bu pazarda, Zarar etmeden üstelik Sıfır Maliyetle ticarette devam ediyor olman,bence başarı.. Umarım Nuh'un gemisi nice güzellikler yaşatır ,size ve diğer yolcularına... Yukarıdaki mesajınızda yazdığınız gibi,52.tl yi aşan fiyatlardan bilet almak Cesareti bende yok, sanırım gemi artık sürat teknesine döner...;-))
Herkes veda paylaşımı yayınlıyor. Nuh yatırımcısı 50 yi görünce nalladı hisseleri. Şimdi aklıma geldide bu küçükçalık ne zaman yayınlar veda mesajını o neden yollamadı 50 den. Ama adam yollamadıysa bir bildiği vardır. [emoji2][emoji2][emoji2]
Yaw sattıda benim mi haberim yok yoksa endişelendim bir an [emoji3]