Hep yazıyor, söylüyorum. 8 yıldır elimdeki kağıttan para kazanamadım, çıktım(2.51'den) başka kağıda (aselsan) geçtim bir ayda %10 yukarıdayım. Zararda değilseniz aman derim, adamın saçlarını beyazlatır.
Printable View
Türkiye’nin eski toprağı olan Libya’nın başında asırlar boyunca İstanbul’dan gönderilen idareciler bulunmuştu ve Libya, Birinci Dünya Harbi senelerinde Ortadoğu’da patlayan Arap İsyanı gibi bir başkaldırı ile değil, 1911’de diğer bir ülkenin, İtalya’nın işgali neticesinde elimizden çıkmıştı.
İtalya, 23 Eylül 1911’de Osmanlı İmparatorluğu’na bir ültimatom verdi ve İttihadçılar’ın Trablusgarb ile Bingazi’de yerli halkı İtalyanlar’a karşı kışkırtıp silâhlandırdığını iddia etti. Beş gün sonra başka bir ültimatom ile 24 saat içerisinde Trablus ile Bingazi’nin kendisine terkedilmesini istedi; 1 Ekim’de Libya sahillerini ablukaya aldı, 4 Ekim’de de karaya asker çıkarmaya başladı ve İtalyan birlikleri 19 Ekim’de Bingazi’ye girdiler.
YKBNK günlük
https://ibb.co/K6rdHv3
Destek destektir
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onu bir de 40 lira üstünden maliyetlenen aselsancılara sorun… Orada da ortağız bu arada bol kazançlar.
Özetle ne aldığınız değil neyi ne zaman aldığınız çok önemli. Bunda 1. tur trade ettik 2 altı aldık 2.5 üstü verdik şimdi tekrar geldim 2.5 altı maliyetlendim mutlak güzel yerlere gidecektir banka iyi bir banka.
Tren çok dolu galiba , gidemiyor
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu aaçma salak kağıtta bir sürü zaman kaybettik, tüm kamu kağıtları paldır paldır gidiyor
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alınmış alınmıştır, destek destektir
Yabancı aloormu, bilgi?
Borsa hakkında tavsiye istendiğinde orta uzun vadede söyleyebildiğim tek kağıt bir banka hissesi hem de özel banka hiç bu kadar düşük fiyatlanmamıştır.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BDDK, Yapı Kredi ve Koç Finansal Hizmetler hisselerinin devrine izin verdi
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Yapı Kredi Bankası ve Koç Finansal Hizmetler hisselerinin devrine izin verdi.
BDDK, Yapı Kredi ve Koç Finansal Hizmetler hisselerinin devrine izin verdi
Yapı Kredi tarafından KAP’a yapılan açıklamada, hisse devrinin tamamlanmasına yönelik diğer yurt içi ve yurt dışı onay süreçleri devam ettiği belirtildi.
Yapı Kredi Bankası’nın iki ana ortağı İtalyan UniCredit ve Koç Holding, iş ortaklıklarını UniCredit’in stratejik hedefleri doğrultusunda Kasım sonunda fesh ederken, İtalyan banka Yapı Kredi’deki payını %32’nin altına indirdi.
Koç Holding ve UniCredit, Koç Finansal Hizmetler (KFH) adlı şirket üzerinden Yapı Kredi’nin %81.9’una sahip. KHF üzerinden iki ortak Yapı Kredi’de dolaylı %40.95 pay sahibi konumda.
Koç Holding ve diğer küçük ortaklar, KFH’de UniCredit’in sahip olduğu payların tamamını 6.42 milyar liraya satın almak üzere anlaştı.
Unicreditin elindeki tüm hisseleri mi almış yoksa önceden duyduğumuz %10luk kısımdanmı bahsediyor, anlamadım
şekerbank defter değeri 0,75 yüzde 5 i buldu rpimi bankalar show yapıyor bizim ölmüş eşşek 0,50 defter değerine rağmen halen düşmeye yer arıyor pess
ben olsam o %30 hisseyi de almak için ne gerekirse yaparım, bankanın notunu düşürürüm, pd yerlerde süründürürüm, u30dan çıkarırım, hacmi düşürürüm, lamba yaktırırım, al gülom ver gülom işlerine girerim, gerek kalmaz ama bence bunlar daha iyi günlerin derim, yalandan satış haberleri çıkarıp manüpile eder üstten yığarım....bunlar ben patron olsaydım yapabileceklerim, benim uydurmam, sen inanma, senin parandan banane benim paramdan sanane YTD de get işine
Yanlış anlaşılmayım, ben sizin dediğinizin olacağına inandığım için tekrardan aranızdayım, 1,5x gördüğüm zamanları unutmuş değilim, buna rağmen yazdığım riskleri alarak fulledim, dediğim gibi bunlara gerek kalmayacak çünkü hem unicredit hemde koç holding, uluslararası ticareti bilen kaliteli iş-ticaret yapan kurumlardır, benim dediğim seviyede iş yapmazlar, böyle hissediyorum, riskler benim kesinlikle YTD (biri bu adeti kaldırsın tılt oloorum)
arkadaşlar 2.48 tl fiyattan dan aldığım 65.000 lot YKBNK hisselerimi 1 aydır sürekli saat 18.15 de aynı yazdığım 2.52 tl fiyattan nihayet satmış bulunmaktayım, taşıyanlara bol kazançlar dilerim,
Koç bu fiyatlardan kelepir almış geriye,bu sene bilançoda ciddi düzelmeler bekleniyo,kısa da olmasa da orta,uzunda pd/de 0.70 /1 arasına gelebilir;son yıllarda ki performansı oldukça düşük ama çok çabuk açık kapatabilecek potansiyeli var,bakalım,dünden bugüne 8 kademe yedik kafamıza...
2.21 de güzel gap var onuda doldursa fena olmaz hani :one:.
ya herro ya merro hesabı alış yapmaya devam edeceğiz bu senede.
batarsa batsın çokda şeyimizde hesabı.
onlarınki para bizimki arpa.
S&P, YKB İÇİN VERDİĞİ NOTLARI GERİ ÇEKTİ, ARTIK NOT VERMEYECEK
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/kap...yecek/1481662/
notlamıyorum deyince ne oluyor? sendikasyon falan alırken 3. sınıf banka muamelesi mi görüyor? Muhtemelen bu müthiş performansı bu habere borçluyuz..
tam direnci kırıyor derken kemikleri kırdı
notlamiyorum demek Ykbn bu hizmeti istemiyor ve para vermiyor demek.
2013 TEN BERİ notladılar zaten yeterince.
bir uzayın amk yeter ulen
yabancıya yasak heralde bunu almak.. halkbank muamelesi görüyor.. vay a**
Bu mahpustan böyle çıkılır🧐
Ek 24016
Yarın için öngörüsü olan varmı,tekrar kanala mı girer,yoksa biraz yukarı devam edermi, teşekkürler simdiden
Ciddi ucuz islem goruyor
Sayın cem73 tekrar teşekkürler,biraz kâr aldık, inşallah tüm ortaklar kazanır
tüm nerede batık varsa tavan kitledi
batıkları kredi ile fonlayan sözüm na banka 1 kilo patates fiyatı bile değil lotu