Fil mk %22,96
Printable View
Fil mk %22,96
İgl ppf mk%23,74
Evet, IGL iyi ama tefaşta işlem görmüyor, çalıştığım banka dışında hesap açmak istemiyorum. Abuk subuk masraf almıyor bankam. Ing'de daha önce hesabım vardı , bir aksilik olursa müşteri temsilcisi bile bulunmuyor biliyorum, sinir hastası ediyor insanı. Ancak şimdi gösterge tahvile, sürekli takip ettiğim bir iki bankanın faizlerine baktım 40-50 baz puan civarı gerilemeler var bugün. 22-23 arasına da razı olacağım bu süreçte şimdilik. Caydım satmaktan şimdilik.
Benim genel oalrak hedeflemem ana akım bankların bir miktar üstünde olabilmek. 2 puan civarı. Onu da şimdilik sağlıyor.
Özel sektör tahvili taşıyan fonlar bir şekilde ürkütüyor beni.
IST'in profili aşağıdadır.
http://www.istanbulportfoy.com/hakki...t-profili.html
tzl
yarin 0.020074
bugun 0.020061
25 % olmuyormu?
Bu arada ÖST içeren IST ve OKT gibi fonların negatif getiri ihtimali vardır. Anapara kaybı bile oluşabilir yeni yeni fon yatırımı yapan arkadaşlara hatırlatma yapalım.
Osl %30.7 MK.
Okt mk %35.60
Uzun vadeli borçlanma fonları geçen ay iyi getirmişti ama hepsini sattım, şimdi tekrar gireyim mi diye düşünüyorum da riski yüksek, orta ve kısa vadeli gibi değil, düşüşü sert olabiliyor.
ist mk %33.11 (0.026869 yeni fiyat)
23 Temmuz Salı 11:06 DENİZBANK GM ATEŞ: TL FAİZLERDE YILIN İKİNCİ YARISINDA GERİLEME BEKLİYORUZ -AA
23 Temmuz Salı 11:06 DENİZBANK/ATEŞ:KAYNAKLAR ZOMBİ ŞİRKETLERE DEĞİL KATMA DEĞER YARATACAK ŞİRKETLERE YÖNELMELİ
23 Temmuz Salı 11:04 DENİZBANK GM ATEŞ: TCMB'DEN YIL SONUNA KADAR 800-900 BAZ PUAN İNDİRİM GELEBİLİR-AA
TZT -4,36
FPK 14,31
Aldığım fonlar kurumuş.
Selamlar.