https://s19.directupload.net/images/200303/4uyuzyy2.jpg
Printable View
eyvallah, saygılar
Kanyon avm nin %50 hissesini diğer ortağa devredip, bu kaynakla levet ve üsküdardaki iki arsasını projelendirip tanamlamalı. Üniteleri yapıp tanamlayıp elde tumadı ve ancak Gayrimenkul sektörü iyi noktalara geldiğinde uniteleri o günün güncel değeri ile satması en doğru olanı.
hissedeki potansiyel farkedilmeden toplayabilsek ne güzel olurdu....
Sen birşey anladınmı yazdığından...?
Sayın cefaks yabancı durumunu görebilirmiyiz ... teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Takası paylaşabilecek var mı acaba
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimseler yok mu acaba
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettu ne cuma kapanisa gore mi verilecek
Bir arkadaşımız bu yıl temettü olmayacağını yazmıştı
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha ne kadar aşağıya iner tahmini olan varmı?
şu ortamda tahmin etmek zor ama
.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/1lpGt8.png
Kırmızı siyahı keserse kısa için güzel hareket yapabilir.
Yarı poz ile 1.21 den giriş yaptım
Yukarı kesim olursa yarısı ile daha alırım ..
Endeks bozmaz ise olumlu olacaktır diye düşünüyorum. Ytd.
1.265 ortalama ile pozlar kapandı
Beklediğimden hızlı hareket etti
GAP bırakıldığı için vedalaştım
Saygılar, bol kazançlar
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.23 1.24 çalışır gap kapanır ise 1.24 ile tekrardan aranızda olacağım
Bu sırada kimse yok mu ?
Saygılar
35 altına inmedikce Kısada pozitif ..
Bu şirketin yeteri kadar iyi yönetil(e)mediğini düşünüyorum. Sebebi mi?
Bir NEF'le yapılan işe bakın bir de kendi başlarına yaptıkları ise bakın..Bu yönetim piyasayı bilmiyor gibi, sanki bankaya geri dönseler daha başarılı olacaklar.
Sanki iş bankasında çalışan yöneticileri buraya yolluyorlarmış gibime geliyor. Sürgün değil de yatış yeri gibi.. Bu kadar finansal güç,itibar ve yine bu kadar kuvvetli kiracılara rağmen ellerindeki binayı borç azaltmak için satmak zorunda kaldılar. ŞİŞE-SODA sağolsun kurtarıcı oldu. Grup şirketi olmaza zor satarlardı.. Hadi satsana mazara adaları ya da oradaki ofisleri.. Neden hazır kiracılı yeri satıyorsun!!
Ben de bu sene kiraya verdiğim evimi satsam yıl sonu kardayım desem kendimi kandırmış olur muyum? Belki kendime jestiyon bile öderim :)
Yanılıyor muyum?
eveeeeet.....
geldim....
bakalım ne olacak...
Yabancının çok yoğun alımları var; ama hisse olduğu yerde...
Türkiye'nın en büyük grubu..
10 yılnda beri hisse hep aynı fiyatta...
şaka gibi...
1 $ 1.1 olduğu zamanda 1 TL olan hisse; dolar 7 TL'ye dayandığında da bu seviyede...
normal mi ?
evetttt İşgyo'cular...nasılsınız?
İnşallah birgün iyi olacağız bizde
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne zaman.. belli bir hedef var mi
Uyuzlukta iyice Petkim'e benzedi.
ISGYO Solo 2020/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -20738131
gyo bakayim dedim .piyadaki öz kaynakları geçmiş yıl kârları en yüksek ,,,fiyati 1,/5 de islem gören tek gyo..bu gün izleyim dedim..aman allahım bu ne kavga bireleri 20 defa 1 63 kaldırdı birileri bastı. 12 c12 31 31 yakmalar..bu kavga kiminleyse bitmeden gidecege benzemiyor. büyük mal sahipleri de tahtayi boş bırakmış..götürüp mal basacaklari zaman da yatırımcı bulamazlar..sermayesinin kaç kati öz kaynağı var.patronlar tahtaya gelmesse bu kagidin hali harap..kalın sağlıcakla
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.2 milyar finansal borç, 60 milyon ödenen faiz 3 ayda, yıllık yüzde 20 en az, biraz fazla deği mi, gerçekten yönetim çok kötü, hem krize dolar borçlanıp arsa alarak girdiler, batmış kipa gibi, tsgyo gibi batık avm işine girdiler, bir de devasa borcu döndürmek için bo bol varlık sattılar, yine borç aynı, faiz fahiş, rezilsin yönetim.
Yeni projeye girmeleri hayati bir hata olur. Bunlar bankacı, inşaattan mütahitlikten ne anlar, hele ekonomi bu kadar kötüyuken. O arsaları dolarla ve borçla almaları hayati bir hataydı, 3-4 senedir banka borçlarını ödeye ödeye bitirmediler. Hele tsgyo gibi bir facia varken, projelerden uzak durmalılar, satacaksalar arsa ve düşük gelirlimülkleri satıp, borçları ödesinler, sadece mülk kiralama işine devam etsinler, yöneticileri de tasfiye etsinler, evlerine göndersinler, herkes için daha hayırlı olur.