Millet 6 taksit, üste para alıyor.
Biz bedavaya verdik mtv yi.Üstelik kavga dövüş 2 taksit.
Printable View
Millet 6 taksit, üste para alıyor.
Biz bedavaya verdik mtv yi.Üstelik kavga dövüş 2 taksit.
tr 2 yıllık tahvil 17,53 17,76 -1,30 17,53 17,53
tr 10 yıllık tahvil 16,01 16,74 -4,36 16,50 16,01
tr 5 yıllık tahvil 16,55 17,10 -3,22 16,55 16,55
Ben de betona karşıyım. Hanimin zorlamasıyla ev aldim 2008 de kiraci 14 ay vermedi kirayi.. 2011 de sattim.daha esim ağzını açamıyor ev diye cok guzel oldu..bir musibet bin nasihatten evladir demisler..
Onun yerine betonun sahibine veririm kirasını sevinsin gariban , kendini avutsun :kmk:
nzor bono dan msj geldi şimdi
23,25 oran diyor aması var
ama diyor 6 aya kadar vadede 24,62 faizli mevduat getirisi sağlıyormuş
cvp kabul etse ben zaten kafesteyim yazacaktım
Oturdugum evin degeri 320k 2020de verecegim kira yıllık
.5k.. evi satsan satilmiyor yan blokta 6 tane boş ev var..
12.5k yıllık
Beton işinde kazanırsa müteahhit kazanır
Oldukça düşük maliyet, aşırı yüksek karlar
Ky.ye de ancak kira gelirim var diye kendini avutmak kalıyor
Peki mb nin ters kose yapabilecegini hic dusundunuzmu
Soyleki faiz indirimi beklentisi verip pas gecerse 5.64 seviyelerindeki dolar 5.40 lara dusermi dusebilir
Cunku faiz indirimi beklentisine ragmen buralarda sayan dolar pas gecilirse selale yapar
Mb stoplari patlatir
Kendi 5.40 dan dolar toplar...syg
bana koymaz zararına taşıdıklarımın yanına kardeşlerini de koyarım nasıl olsa bu rakamların gerçekliğine inanmıyorum. ekonomi bitti gitti denirken ne oldu MB'nin rezervleri eski haline dönebilecek mi yada ne kadar zamanda olabilecek??? :kmk:
MB toplarsa bizde toplarız. en azından içim rahat eder
Bloomberg HT Araştırma Birimi'nin Merkez Bankası faiz anketi açıklandı.
Ankete katılan 20 kurumun medyan beklentisi Temmuz toplantısında politika faizinde 250 baz puan indirim olacağı ve % 24 olan politika faizinin % 21.50 seviyesine ineceği yönünde.
TOPLAM 600 BAZ PUAN İNDİRİM BEKLENİYOR
16 kurumun yıl sonu medyan beklentisi ise Temmuz toplantısı da dahil olmak üzere toplam 600 baz puan indirimle faizin % 18 olması yönünde...
Merkez Bankası'nın faiz kararı 25 Temmuz'da açıklanacak.
Aklima su da geliyor..200 250 yapip dolari asagi cekip milleti iyice delirtmek..
Tweeter da bi ekonomist buldum.gecmisine baktim harfiiyen tutmuş. Bugün kapanış en az 5.6634 olacak dedi.. eger tutarsa diğer dediklerini yazarim buraya
Rıza sarraf davasında yargılandıktan sonra "32 ay hapis cezasına" çarptırılan eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla tahliye edildi.
https://www.ntv.com.tr/dunya/hakan-a...CkG7_oqBdAq5AA
Bize de sürpriz olmuyor artık eski Türkiye yok artık bak dolar/tl bile tınmadı :whistling:
Pentagon, Türkiye’nin F-35 programından çıkarıldığını açıkladı
ABD Savunma Bakanlığı'nın (Pentagon) Türkiye'nin S-400 alımına ilişkin basın toplantısı başladı. Bakanlık, "Türkiye'nin F-35 programına katılımını askıya alma sürecini başlatıyoruz" açıklamasında bulundu
http://www.patronlardunyasi.com/habe...cikladi/222884
Evet piyasa bu haftalık bitti
İyi tatiller
Batman ustad
Kamuda sakal serbestmi
Yabancı dizilerden Hannibal.i kesintisiz izledim
Tekrar başlasa yine izlerim