sayın teafull profilin sadık üye diyor, ama yorumlar çok acemice :)
sakin ol satışlar bitsin hele acelemiz yok.
Printable View
Şu ana kadar satılan 3,295,950 adet oldu geriye ne kadar kaldı sanırım 5 yada beş bucuk milyondu az kaldı
patron satışı balyoz gibi kafamızın üstünde duracak hiç çıkmıcak o zaman bu
iyice dibe gidiyor bir şey yapamıyoruz
E düşsün ne olacak, istersen biraz yarın kışkırtayım tahtacıyı düşürmesin, yürütsün şaka bir yana sizden kurtulmamız lazım, her türlü. Satın da hem siz rahatlayın, hem de forum rahatlasın :)
Çok klasik ve basit hareket ediyor. Patron satıyor, hisse patron satıyor diye sonraki iki gün düşüyor, sonra 3.gün hisse sınırlı bir yükseliş yapıyor %3-5 arası, 4. Gün tam hızlanacak derken yine patron satıyor ve aynı döngüye giriyor. :)
Teaful da burda karın agrısı içinde kıvranıyor. Be kardeşim hiç mi hisseyi sezmedin kısa vade yükselecek olsa yükselirdi zaten, tekniği olgun birsuru hisse git beklentilerini onlarda karşıla, buranın düzeni belli memnun olan bekliyor zaten tekkeyi
Pamukova (Pamel) fiyatını 1 liradan 70 lira yaparak vertu nun bilançosunu şişirdiler. Fk sı 1 75 olan hisseyi patron satacak kadar enayi mi? Hissede 20 liranın altı bile olağan
Pamel'in fiyatını şişirdiler, bu doğru pd/ dd 28 ve hala yükseliyor, bu kadar yüksek fiyatlanan bir şirketleri var ve orada Vertu tek lot pay satışı yapmıyor. Ama enteresan şekilde çok ucuz olarak algılanması müsait olan ve gerekli ortam yaratılsa uçacak vertu da pay satışı yapa yapa piskolojik olarak yükselişin önüne duvar örülüyor.
Neden tek lot pamel satmıyor bizim vertu, en son bir kere 34.1 dan satış yapmış şimdi hisse olmuş 70 tl satsın mesela biraz daha, ama belli ki amaçları değişik, hani yalan bir F/K oluşturuluyor diyoruz ya satsın PAmeli realize etsin o zaman kar da gerçek kar olur. Neden yapılmıyor. verus un vertu da yaptığı satışı pamukova elektirikte pamel i satarak yapsın.
ben mevcut durumdan şunu anlıyorum, verus un nakite ihtiyacı var vertu 'nun yok, sahi bunların hangisi girişim sermayesi, vertu'nun paraya daha çok ihtiyacı olması gerekmez mi, satsın pamel ini pamukova elektriğini zartını zurtunu bu kadar değerli ise gitsin yeni girişimlere yatırım yapsın o nakitle ne işletmelere ortak olur. Çok mu yanlış düşünüyorum. Birileri aydınlatsın.
Yanlış anlaşılmasın hissenin düşüşü yükselişi benim için fazla sorun değil, esnek bir yatırımcıyım her türlü uyum sağlarım, fakat bu verus ve vertu'nun bu karmaşık yapısı ve işleri biraz güven sarsıcı, al sat yapmak güzel lakin, son dönemdeki bu karmaşık işleyiş biraz miğde bulandırıcı
Gayet açık. Enflasyonun bu denli yükselk olduğu ortamda, avantajlı düşük faizli kredi kullanmak yerine yada holdingin veya Pamelde pay satışı yapmak yerine vertu yu tercih etmeleri manidardır. Vertu un bilançosu fiyatlanmıştır. Fk yanıltıcıdır.
Yinede 3einde olanlar için 24300 üzerinde tutunduğu sürece satılmaz. En azından 27 nin üstünü deneyebilir. YTD. değildir.
gözde şahlandı bunda bir hareket yok
Gözdenin hikayesi var. Şok marketler en barizi. Üstelik fk 1.00 in altında evrenin en ucuz kağıdı. Bunda ki hikayeler önceden fiyatlanmış.
Satılacak ne kadar kaldı takip eden var mı
Çok komik bir kap geldi, bugün daha önce fiyata destek olmak için aldikları paylardan satmışlar :) daha önce sattıkları paylar demekki o paylardan değilmiş üstüne not mu almışlar acaba :) şu pay fiyata destek olmak için alınan pay şu pay geyigine alınan pay şu pay da bizim has pay diye :)
Gördük ki piyasa bozmasa bile patron tahtayi bozacakmış zaten, son dakikada eksinin %5 ini eşleşmede toplaması da enteresan oldu, vertu sahipsiz değil demekki, belki daha güzel öpmek için tutup kollarından kaldırmışlardır.
yolumuz uzun kısa vade beklentim 36-38 tl bandı...ytd
dün 592 bin lot satış olmuş tekrar...kagıdın yükselmesine izin vermiyorlar ya da daha fazla yükselmeyecegi için buralardan satışı uygun görüyorlar...beklemekten baka çare yok...
Selam arkadaşlar
benim takip edebildiğim kadarıyla şu ana kadar 4,129,595 lot satış yaptılar ,başka takip eden arkadaş varsa yazabilirse iyi olur, toplam kaç lot satacaklardı ?
benimki kendi bildirimlerinden topladıklarım eksik yada fazla olabilir ,başka takipçiler varsa lütfen onlarda daha detay bilgileri paylaşsınlar,,bu satışları belkide VERUS un ihtiyacı nedeniyle yapıyorlar ,çünkü bir çok dalda işletmeye ve duran varlık alımına gittiler,satışlar bittiğinde kağıt eski canavar haline döner umudundayım ,o zaman buralar bu rakamlar bebek kalır düşüncesindeyim
https://uzmanpara.milliyet.com.tr/ka...dirim/1576396/
Şirket daha önce pay alımı yapmış meğer
daha sonrqada 5,920,050 adet vertu hissesi satılacağını KAP a bildirmiş ,takip edebildiğim kadarıyla 4,129,050 adet satılmış geriye 1,791,000 adet kalmış ,onların bitmesiyle kağıt yeniden kendi kulvarına dönecek düşüncesindeyim.
Özet Bilgi
VERTU Pay Satım Bildirimi
İlgili Şirketler
[VERTU]
İlgili Fonlar
[]
Pay Alım Satım Bildirimi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Açıklamalar
Borsa İstanbul'dan pay fiyatını desteklemek amacıyla satın alınan paylardan, 29.12.2021 tarihinde Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 24,40-TL fiyattan 2.673.385-TL toplam nominal tutarlı satış işlemi Borsa'da ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 29.12.2021 tarihi itibariyle %57,69 sınırına düşmüştür.
Bu yapılan işlemlerle birlikte 29.03.2021 tarihli Pay Satış Bilgi Formu'na konu toplam 5.920.050 adet payın tamamının satışı bugün itibariyle tamamlanmıştır.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Pay Alım Satım Bilgileri
İşlem Tarihi
Alım İşlemine Konu Payların Toplam Nominal Tutarı (TL)
Satım İşlemine Konu Payların Toplam Nominal Tutarı (TL)
İşlemlerin Net Nominal Tutarı (TL)
Sahip Olunan Payların Gün Başı Nominal Tutarı (TL)
Sahip Olunan Payların Gün Sonu Nominal Tutarı (TL)
Sahip Olunan Payların Gün Başı Bakiyesinin Sermayeye Oranı (%)
Sahip Olunan Oy Haklarının Gün Başı Bakiyesinin Oy Haklarına Oranı (%)
Sahip Olunan Payların Gün Sonu Bakiyesinin Sermayeye Oranı (%)
Sahip Olunan Oy Haklarının Gün Sonu Bakiyesinin Oy Haklarına Oranı (%)
29/12/2021
0
2.673.385
2.673.385
32.673.385
30.000.000
% 62,83
% 62,83
% 57,69
% 57,69
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu
olduğumuzu beyan ederiz.
Oh be nihayet bu garabet satış üzerimizden kalktı ,artık sol şerit açılsın
Sayın horosanli siz haftalık bildirimleri de yeni satış sandığınız için yanlış hesap yapmışsınız kalan lot 2673.000 di ve bugün hepsini satıp bitirmiş nihayet.
bu malı piyasaya satmadıkları çok net. Ya cep to cep yapıp fazlasını topladılar. Satış baskısı hissettirip k.yatirimciyi da bezdirdiler. Yada gerçekten malı birileri ile anlaşıp piyasadan verdiler ve madem birgunde satılabiliyordu biz iki üç aydır neyin karın ağrısını çektik ah ah bu borsada triklerin hiç sınırı yok ne olacak bundan sonra aksiyon filmi izler gibi izleyeceğim.
Nerde kaldı bizim halka arzlar yeni şirket alımları toplama işlemi bittiyse o haberleri de salıversinler artık....
yakında bir tavan görürüz inşallah..
Nihayet patron satışı sona erdi...umarım önümüz açılmıştır...güzel günler görelim artık yetti gari...
100 olsun temiz olsun spek hadi bakalım..bizim ki temenni gerisi sana kalmış..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5496b40dad.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aman vitesi boşa atma spek durmak yok yola devam..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2e105db8ce.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Takip eden arkadaşlardan bugünki alım satımlarla ilgili fikri olan varmı
Fena doldur boşalt yada boşalt doldur yapıyorlar. bir ara tavana yakın full mal çıkıp alta bekleyeyim mi diye geçirdim aklımdan, dedim daha dur golive halka arz edilecek, psikolojik olarak alışmışım benimsemişim hisseyi çıkarmak içimden gelmiyor 2022 de beraberiz. :)
Saçmasapan hareketler. Kendi kendilerine doldur boşalt. Aksi halde Deniz niye güniçi alıp zararına versin?
para kazanmak istemiyorsan sen bilirsin spek biz buradayiz yine bekleriz..
kapanış 28 tl üzeri olursa alışlar hızlanır...bol şans
Hevesli ama hala 30 üstüne pek hazır görünmüyor buralarda biraz olgunlasabilirse bakalım hangi bahara :) olacak sizin bu deli yükselişler
Bu kağıt pandemiden önce 37,41 görmüş oradan 19 liralara kadar gerilemiş aradan geçen sürede hemen hemen tüm kağıtlar eski haline göre yüzde yüze yakın prim yapmasına rağmen bu kağıt halen eski haline bile gelememiş,soru şu neden bir yıl önce 37,41 çıktı bu haklı bir çıkışmıydı yoksa spekülasyonmuydu bu kağıdın gerçek ederi ne ,bunu bilip anlamak ve ona göre pozisyon almak en doğrusu
benim kişisel görüşüm olup etkileme amacı ve al yada sat tavsiyesi olmamak kaydıyla şu, 37,41 lira verip alanların biri işi bilememiş olabilir,hapsimi işi bilmiyordu ,demekki beklentileri vardı hemde büyük ,bende büyük beklentisi olanlardanım o yüzden beklentilerim gerçekleşinceye kadar yerimde duracağım