MEclis de kapandı....... yazıklar olsun.
Printable View
MEclis de kapandı....... yazıklar olsun.
Hükümet eliyle bu konunun çözülmeyeceği epeydir belliydi zaten
Birlik ve beraberlik içinde huzur ve barış dolu bayramlar ümidiyle bayramımız kutlu olsun.
Forumda işkurla, işa ile, işb ile ilgili kendini umutsuz hisseden yorumlar görüyorum.
Ama unutmamalı ki bu hisseler günlük değil, evladiyelik hisseler. Kısa vade düşünenleri üzer bu hisseler, strese sokar.
Sayın fabrikatörün de dileklerine şahsen katılıyor, İş bankasının güzide ortaklarına iyi bayramlar diliyorum...
her geçen gün hedefe 1 adım daha yaklaşıyoruz bu unutulmamalıdır.
Bayramınız Kutlu Olsun.
bu kopan fırtına ,Türk Ordusudur Yarabb.....
B 47 bekleyen alıcılı kapadı hayırdır inşallah
Oyun bunlar..
Hasan Hüseyin Türker vekili tarafından Bankamız aleyhine, 31.03.2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantımızın 4 numaralı kararının iptal edilmesi talebiyle dava açılmıştır. Dava konusu edilen Genel Kurul kararı, tabi olunan mevzuata ve Esas Sözleşmemize uygun olarak alınmıştır
"Genel Kurul kararı, tabi olunan mevzuata ve Esas Sözleşmemize uygun olarak alınmıştır" fiks cevap. Genel Kurul Kararları anayasanın değişmez maddelerinden sanki. Arkadaş bir durun bir düşünün bu kararlarla haksızlık yapıyor muyuz diye düşünün. Ama yok İş bankası halinden memnun arkadaş
anayasa ya ve vasiyet e uygun degil. bunlar güvencesi elbet bir gün hesap sorulacak. anayasa da belirtmiş tüm haklar saklı kendilerine tahsis edilir .malum parti de emanet e nasıl sahıp cıktıgıgını herkes görecek ellerinden mahkeme yolu ile alınsa kimse den ses cıkmaz elbet acılan davalarda bizim istedigimiz karar cıkacaktır. o zaman işbank kurucu ile ak ve garantı kurucusunun bir farkı kalmayacak.
ytd.
Ortada Anayasaya , hukuka ve vasiyete uygunsuzluğu apaçık orta da olan bir durum varken nasıl olur da hukuka yapılan başvurular sonuçsuz kalır akıl alır gibi değil.. Orta yerde 30 sene önce yapılmış hukuksuz bir gasp var ve 30 yıldır hiçbir dava banka aleyhine sonuçlanamıyor.. ilginç
mahkeme bildirisi 26 sında ellerine ulasmıs 28 ınde kapanıs ta kap a haber düşüyor yönetim kafasına göre hareket e devam ediyor ceza geleydi iyiydi
Dün 380 deki hisseyi almayıp bugun tavan a kadar cızmesı ılgınc
Ses seda yok davalardan ne çıkacak acaba
Birileri çok güzel al sat ile para kazanıyor bu hissede bile. A gibi duramıyoruz. Yüzde 50 marjı hiç ettiler. Eşleşmeler görünmüyor önceden artık. Satmak isteyen çok aşağıya yazıyor mecburen.Sabırla Beklemeye devam
Eskiden hükümet açıklamaları sanayi birleşimi kap açıklamaları fibonacciler esaretin bedeli vs hevesli arkadaşlar vardı heyecan yavaş yavaş gidiyor umarım bir kıvılcım olur ve hikaye güzel bi şekilde biter
Onlar İŞKUR deyince iş ve işçi bulma kurumuna giderken biz buradaydık. Tekkeyi bekleyen çorbayı içer.
Gecmiş verilere bakarak atr sayfasında yazıp bizim hisseyi (işkur) u gömenler de vardı dolar zirvesi ne göre yorum yapıyorlardı o zaman 70 bınlerdı gelecek analizi cok farklıdır bu iş corba işini coktan gecti. Efsane olmak İcin bekliyoruz borsa fiyatı degil banka nin değer bıcmesıni bekliyorum
Ytd.
Is bankasi yönetiminin ISKUR hisselerine mantikli bir deger bicip, geri alim aciklamasi en makul cözüm gibi gözüküyor.
Bankanin kar sorunu yok. Bu ise cok rahat makul bir kaynak ayirabilir ki, konuya malum olanlar da anlayisla karsilayacaklardir.Yoksa davalar da bitmez, dava heberleri de.
Bir sey soracaktim bu arada... eski dava sonuclari emsal gösterilip acilan yeni davalar da hemen red mi oluyor?
Her dava dosyası kendi içinde özerktir her an herşey olabilir ümitsiz olmak lazım davalar için
holdingleşme konusunda çalışmaların başladığı kapalı kapılar ardında konuşuluyormuş doğru mu?
https://twitter.com/Akparti/status/1...434183171?s=19 Her arkadaşın soru sorarak bir katkıda bulunması gerekir.Bu güzel bir fırsat
Sabırla beklemeye devam. Bu İŞ in sonunda destan yazıp Borsa İstanbul tarihine geçeceğiz diye düşünüyorum. Bunu fazlasıyla geçtiğimiz zaman zarfında hakettik. Kimseye yatırım tavsiyesi değildir. 2018 den beri bekliyorum. Çok daha uzun süre bekleyenler var. Birçokları da bu gemiden indi. Sabrın sonu selamet diye düşünüyorum. Ha gayret az kaldı:) Eskilere selam.
2017 de iki uc tane alayim bulunsun renk olur diye dusunuyordum keske alsaydim.
Gerci hic bakmadim da o zamandan sonra bu gece aklima geldi al sat yapiliyor mu bu hissede?
Ytd
Nasılsınız kurucu ortaklar.
O günü bekliyoruz. :)
dava dosyaları durmadan ilerlemekte.:halay::halay::halay:::shh:
one minut demeye az kaldı....:oleyo:
Sayın Marslı şu an bildiğimiz 3 dava var.
Serhat Özer, Sadık Subaşı,Hasan Hüseyin Türker...
Bunlardan başka sizin bildiğiniz açılmış olan dava var mı?GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Davalara bakan hakimleri iyi takıp edin sonra işbank yönetimi ile cümbüş falan yaparlar daha önce emekliliği bekleyip yönetime atanmıstı parti kadrosundan şimdi ki hakimler sabırsız
Av. Ünal Somuncuoğlu, İŞBankası vasiyeti tenfiz görevi azli.