Kağıt zirvelerine gelmiş sayfada kimseler yok hayret
Printable View
Kağıt zirvelerine gelmiş sayfada kimseler yok hayret
A1 Capital Kozal satıyor Koza alıyor
Kozal da sadece altın madenleri var yeni yapılan sondajlardan heran olumlu haberler gelecek diye yukarıya cıkış hareketinde,beklent yüksek. Kozaa da ise kozal ın yuzde 45 i var otel var bakır madeni var. Varda var. İkiside iyi şirketler ve iyi yönetiliyor. Yani gelecegi saglam. Ytd.
A1 Kapital tahtayı katletti
Gelene geçene mal dağıtıyorlar,asla tavsiye değildir.
Kozaldan utan kayıt yüzde elli yaptı piyasa kırmızıya dönse bile direniyor artı duruyor. kozaa yazıklar olsun sana.
Kozaa hk. ne yazan var ne bahseden var. varsa yoksa kozal. Bunda en büyük etken bence kozaa nin tahta yapıcısı tam bir domuz milleti bıktırmış hisse başı boş asansör hareketler yapması. tacirler vakıf y.kredi bofa dörtlüsü yamyam gibi hisseyi alanın eline veriyor. satınca yukseltiyor pişman ediyor. Ne istikrarlı yukseliyor ne istikrarlı düşüyor göz altı pazarında gibi hareketler yapiyor. Inşaallah sermayesi sağlam bir balina gelir bunların elinden mali alırsa , belki istikrarlı bir yükseliş trendine girer. satılacak varlık fonuna geçecek rezerv cikti falan kac senedir aynı haberler. Kayyumlar dan hiç ses yok zaten firmanın uçağı satılıyor bir kap yok.. tmsf başkanın konuşmaları yari kesinleşmemiş kap haberi gibi takip ediyoruz. iyice bıktırdılar yatırımcıyı. Sebep olanlara lanet olsun diyorum.
Arkadaşlar bu şirket İngiltere'deki koza lt.sirketine kaçırılan 60 milyon sterlinlik dava ile ilgili hiç bilgi vermiyor.
İçinizde ingilizce bilen İngiltere'deki koza altının avukatı ile görüşme yapabilecek var ise hukuk bürosu ve avukatın adını özelden yazarsa iletirim
Sagliklar
Akın İpek Koza altından kaçırdığı parayla İngiltere'de 60 milyon sterlin sermayeli şirket kurdu.
Koza altın İngiltere Londra'da bir hukuk bürosu ile anlaştı dava devam ediyor bu para koza altına gelecek
Dolaylı olarakda kozaaya tabi
Ama gelişmelerden hiç haber verilmiyor
Akın İpek aleyhine gelişiyordu olaylar şu anda blokeli
Sdurum kısaca böyle
cinali bey geçen hafta birebir kozaa nin iştiraki atp inşaata ait uçak satış ihalesi yapıldı veya yapılıyor veya satil di ne durumda hic bir bilgi yok tmsf başkanı ne cani isterse onu söylüyor süreçler hk. ne bir kap ne bir haber. sanırsın uçak tmsf başkanın kendi malı keyfi gelince anlatıyor. Şimdi bu durumda bi, gözümüzün önündeki olayı ogrenemiyoruz kaldiki İngilteredeki gelişmeleri öğrenmek mümkün mü sizce?
Başarabilir de bir bilgi alırsanız veya öğrenirseniz lütfen bizide bilgilendirirmisiniz.
Ben bu linklerden takip ediyorum. Bir sürü site var dava ile ilgili..
https://www.judiciary.uk/?s=koza
https://www.bailii.org/recent-access...cases/EWCA/Civ
https://www.italaw.com/cases/8058
https://www.reedsmith.com/en/site-search?query=koza
17.80 e kadar bir bir bir mi?
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dinlenme aşamasında mi geçen hafta ki sert hareketler den sonra
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortalamalar yetişti diyelim.. bolingerde durum bu
TMSF bünyesindeki kozal a talibiz
2019 için planlarınız neler?
2019’daki en büyük hedefimiz TMSF bünyesinde bulunan Koza Altın’ı bünyemize katmak. Mutlaka almak istiyoruz. TMSF ihale açtığı zaman en yüksek teklifi verip alacağız. Hesaplarımıza göre, 1,3-1,5 milyar dolar civarında bir değeri var. Zaten son üç yıldır Koza Altın’ın rafinasyonunu biz yapıyoruz. Kayseri Himmetdede, Eskişehir Kaymaz, Ovacık Bergama ve Gümüşhane Masra’dan çıkarılan altınlar bize gönderiliyor. Biz bu altınlardan külçe yapıyoruz ve her pazartesi Altın Borsası’na gönderiyoruz. Rafinerinin günlük 1 tonluk üretim kapasitesi var. Fabrikamızın günlük üretim kapasitesi ise 500 kilogram. Türkiye genelinde 2 bin 500 kuyumcuya hizmet veriyoruz. Her yıl yüzde 25 büyüyerek, bu rakamı da yukarılara taşımayı hedefliyoruz.
Ahlatçı grubun 2018 yılı ropörtajı
Tabi rezervler düşükken belirlediği rakam 2 milyar dolar
Şu rezervler açıklansın.o zaman belli olur satış rakamı
Bu arada tahtadaki baskıyıda kim şimdiden yeşilleniyorsa şirkete öncesinde mal toplama gayretleri dir diye tahmin ediyorum.
TMSF Başkanıda sık sık kozal ile ilgili haber veriyorki KY bilinçlensin oyunlara gelmesin:wave:
12 aylıkta 3 milyar 500 milyon ciro
2 milyar 450 milyon net kar tahmin ediyorum.
Buda F/K yı kelepir hale getirecektir.
Bunlara şubat ayında açıklanacak yeni rezervlerde eklenince hissenin piyasa değerini benim tahminmimce 30 milyara kısa sürede getirebilir.
onunda hisse fiyatı yaklaşık 200 tl dir.
Bence esas büyük balık kozaa tarafında yaşanacak,kozal dan kaynaklanan konsolidenin haricinde elinde bulundurduğu ruhsatlardan uzun zamandır haber verilmiyor.
Buradan gelecek ekstra haber kozaldan aldığı %45 de eklenince hisse yi orta vadede de 100 lü rakamlara götürürse şaşırmamak gerekir.
YTD
Önce bilanço sonra rezerv mi açıklanır dersiniz
Yoksa tersi mi..
Peki hangisi verimli olur dersiniz
Bilanço 11 mart da açıklanacak.Rezervler geçen yıl 28 şubatta açıklanmış.Bu sene 28 şubat pazara geliyor.
26 şubat da açıklanabilir.
Aralarında 10 gün var.
fiyata yansıması rezervlerin yüksek çıkması orta ve uzun vade beklentiyi artıracağı için daha etkili olacaktır diye tahmin ediyorum.
ülkemizde yüzeysel bir çalışmayla yeryüzüne çıkarılacak 6.500 ton altın rezervi var olduğu açıklandı 2 yıl önce
bu aralar daha detaylı bir çalışmayla rezervlerin daha çok olacağı tahmini var.
6.500 ton dahi yıllık 100 ton çıkarma hedefini gözetirsek 65 yıl altın çıkarma işinin süreceğine işaret ediyor.
koza grubunun en büyük sıkıntısıda geçtiğimiz yıllarda altın rezervlerinde sona geldiği haberleriydi.
o kırılırsa ki durum onu gösteriyor.Güzel şeyler olacak inşallah
Not:Çıkarılan her 3 altından birini koza çıkarıyor:wave:
12 aylık ciro da 2 nci beklentim
Bakan beyin eğer her 3 altından birini kozal çıkarıyor sözüne karşılık...
2020 yılında da 42 ton altın çıkarıldığına göre
bu hesaba göre 14 tonu kozal çıkarmış oluyor.
buda yaklaşık 6 milyar 300 milyona tekamül eder.
net kar marjı yaklaşık %68 lerde
buna göre 4 milyarın üstünde kar açıklaması gerekiyor.
tabi stokta değilde hepsini satmışsa
eğer öyleyse gerçekten 12 aylıklar açıklandığında çarşı karışır
bu arada kozaa 11 mart da bilanço açıklarken kozal 1 mart da açıklayacak.
o zaman belli olur çarşının karışıp karışmayacağı:)
yarına kadar 17 üstü kapanışlar
haftaya 20 leri konuşmamız demektir.
tabi endekse rağmen değil
endekse rağmen ancak güçlü bir haberle
Kozaa yatırımcıları hayırlı cumalar [emoji2323] 16.20 üstünde buralardayız bakalım nasıl olacak..
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
eğer olurda bir gün kozal satılırsa,tmsf başkanı bu ihtimalden de bahsediyor,o zaman kozaa elmas olur,satış gelirinin nerdeyse yarısı kozaa kasasına girecek,bu ihtimal için bile beklemeye değer
Bence iyi olmaz.. bir daha o bilancoyu göremez ki..ama şöyle olabilir..once 3 ü birleşsin sonrasında hayırlısı )
yine bollingerden döndü bakalım
http://pixurl.net/image.php?dm=KR00
Kusura bakmayın ama bu şirket hiç kar dağıtmamış sanırım. Dağıtma ihtimali de yok belki de. O zaman şu karı yapmış bu karı yapmış ne anlamı kalıyor çözemedim. Burada da ayrıca tahtacı da yok. Kendi halinde iyi bir şirket. Belki dediğin tarihlerde yükselir de o tarihte Bist bu kadar alıcılı bir konumda mı olur. Bir miktar almıştım ama şu anda devam edip etmemede kararsız kaldım.
kozal ile olan makas giderek açılıyor,kozal 80 kozaa 14 iken olması gereken değer başabaş idi,şu an kozal 121.40,kozaanın olması gereken değer 21.50,kozal düşmedikçe ki inşallah daha da yükselecek,bu fark göz ardı edilemez eninde sonunda fiyatlanacak,şimdilik salağa yatıyorlar yatsınlar bakalım
İmzamı atarım tespitinize, yatırımcıyı hesap kitap bilmez sanıyorlar galiba ya da aptal... bu anomali kağıt değişimi için çok güzel bir fırsat vermiş oldu. Koza Madencilik in Konaklı sahası ile ilgili de 5-6 yıldır KAP ta hiç bir açıklaması yok. En son açıklanan altın rezervi Gübre nin deklere ettiği rezervle yarışır seviyedeydi, bakır ve gümüş rezervleri de cabası... şirketten konu ile ilgili sorularıma henüz bir cevap alamadım. Yabancının ağırlıklı olarak KOZAL yerine KOZAA hissesi almalarının sebebi Konaklı maden sahası olmalı, Marmaris teki Angels Marmaris oteli de kelepir fiyatlardan bilançoya yansımış. Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır, bekleyelim görelim.
Not: Yatırım tavsiyesi değildir.
kozaa içime sinmezdi hiç bugun 16,27den daldım resmen kozal 80 de girdiğimde bu fiyattaydi biraz abes bir durum var :)
Şimdi bu tahta benim yüzünden duruyor desem kimse inanmayacak değil mi?
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal kaptırmış olmalı, ya da har bi aç gözlü..
Ek 26731
Ek 26732
21 günlük H.O. dan onayını almış görünüyor şimdi yükselen kanal içinde 16.22 - 17.43 arasında bir sınavdan geçecek bu bantta bir müddet kalabilirse temel analiz gereği gitmesi gereken hedefe yönelecektir. Temel analiz hedefi koyar teknik analiz bu hedefe ulaşmak için kavisleri yokuşları inişleri çizer. Neticede aynı yere varılır.