Valla Sn. ŞEKERLİ, bana iyi geliyorsunuz, çok yaşayın emi!
Printable View
Günaydınlar, siz kazandıysanız verdiklerimden çok sevindim. Giderse dosta gitsin. Bizde küçük küçük kazandık işte karınca kararınca..% 60 Nakitteyim. Bankalar için feci şeyler konuşuyorlar bu sabah.. Hükümet yeni politikalarla yakın gelecekte bankaları cendereye almış, döviz karşılığı tl ve bono sistemi ile kar kalmayacakmış, bilançolarında tutmak zorunda olduğu menkul kıymet tutma zorunluluğu vs..çok sıkıştırıyorlarmış. Anlayacağınız şuanki karlar bir daha zor gözüküyor, dikkatli olun diyorlar tüm yorumcular. Hatta kar yüzdesini enflasyondan arındırınca eksi olacak diyorlar. Korktum. Ancak diğer bir yandan %20-30 karla çalışan sanayi şirketleri ne durumda o zaman, enflasyondan arındır bakalım kar tl bazında -40-50 değilmi aynı mantıkla. Kim ne yapmak istiyor, durum hakkında öngörüsü olan bir miktar aydınlatabilir mi?
Bankalar %5 ile açılıyorlar:Sad:
KLGYO, KLGYO, KLGYO, çok sevdiğim bir kağıt bugün bı atak bekliyorum halde bakalım, tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan.
yapıştırdı tavana
bekleyen 8.3 M lot
Bu kağıtda bilanço beklenmeli.Bence bugünkü tavan bile manasız,kağıt hala bedava.
ulennn nerden satsak kardan zarar yazdırdın tahtacı 1.74 den aldıklarımızı 1.85 de sattık... tavana götürdün .... yarın artık 2.02 yaparsın ...... endeks in durumuna göre 1.85 1.82 hatta 1.78 e kadar gelirsen alıcıyım ..... endeks de büyük düzeltme olur 4050 civarı ama gyo lar ters yapabilir tabiki en başta kiler .... bence hala ucuz ..... bakacagız artık gelişmelere .....
Merhabalar dostlar; Ben gene döndüm hisseye al satlar sonucu şuan 6k hissem var, bakçez duruma, maliyet 92,5:wave:
Bankaları kaldırıp kaldırıp vuruyorlar, sanırım iyi bir kötek gelecek borsada, %80 nakite geçtim.YTD:Sad::Sad:
2.00 önemli.. psikolojik direnç.. YTD
Dayanamadım, ıcbct ye daldım..Umarım buradan vurgun yemem:Sad:
sn şekerli kiler bagımlılık yapıyor 1.94 den tekrar girip 2.03 de sattım elimde sembolik olarak 1000 adet kaldı :) kiler hisselerimi cemaş çevirdim 1.91 den :yahoo::yahoo: aynı haraketi cemaş dan da bekliyorum adese devam .... bide sürpriz bobet diye bi hisseye daldım bakalım ne yapacak günün sürprizi ihgzt ve ihyay oldu dün çerezlik almıştım bugün biri tavan digeride 4 kademe kar yazdı iyi ALLAH bereket versin
haftalık ortalaması 1.81 iyi kırıldı aylık aort 1.70 iyi kırıldı kaldı yıllık oda 2.02 yarın bakalım ne yapacak onuda hacimli kıracak mı yoksa desteklere mi çekecek tahtacı amca
Günaydınlar; CEMAŞ ı inceledim az önce skor kartı gayet güzel gözüküyor ve endekse paralel bir hareket yapıyor. Endişem endeksin şişmiş gözükmesi bir düzeltme gelecektir mutlaka ancak bir yandan da seçim öncesi 4000-4500 endeks çerez diyor yorumcular. Bilemedim. Neyse bu günkü duruma göre 5-10.000 alım yapabilirim belki..Tabi ki sadece kendi kararımdır. YTD. Bende de 4k kaldı KLGYO hatta borsada şuan sadece 56k yatırımım kaldı. %5 diyebilirim kabaca:Sad:, Alsata devam birkaç gün:cool:
Portföy son durum..Son dakikalarda ıcbct nin çoğunu sattım zarardan da kara geçtim:whistling:
https://i.hizliresim.com/30qepw8.png
Bende 20k aldım cemaş şuan elimde 800 kaldı:(, ters hareketler yapınca 90,5 ortalamayı 93 den sattım. Bereket versin. KLGYO da 3k kaldı ama epey alıp sattım yine bugün..portföy toplamında tutar olarak 100k yukarısını düşünmüyorum şimdilik ,ama cemaşa yine göz kırptım:wave:YTD
Yan kağıtlara para akmaya başladı.. YTD
Günaydınlar sn Tahminci;
Her üç hisseyi inceledim. Sizde benim gibi adrenalin sever birisiniz. Cemaş hariç diğer ikisine göre hissemiz zemzem suyu ile yıkanmış kalır gibi..Cemaştaki hareketlerde hoşuma gitmedi, sahipli hem de anbean takip ediyorlar tahtayı izlediğim kadarıyla. ıeygo da ise sıkıntı net kar ve kar marjında gözüküyor, istikrarı da yok gibi. Son yaptığı hareket bile diğer enerji şirketlerinin uzağından yakınından geçmiyor, yani adrenalin hissesi vesselam. Adese ise ??. Biliyorum para da bunlardan kazanılıyor ama kayıpta öz kardeşi..Bol kazançlar.YTD:wave:
Mevcut durum:whistling:
https://i.hizliresim.com/sb8bwjh.png
Adese 10k, KLGYO 10K oldu elimize verdiler mi ne :Sad: ytd
Ben de YKB sitesi çöktü ne zaman acil bir alım satım yapayım desem çalışmıyor. YTD
Ucuz gayrimenkul şirketlerinde potansiyel devam ediyor, yeniden değerlemelerden yüzde 90 vs artış yönünde gelen şirketler var, araştırıp onları bulmak lazım. YTD
sn tahminci bulduk zaten:))))))))))8 aydır yatırımcısıyız,bekliyoruz.Bu arada bilançoya beş gün kaldı.Nasıl bir bilanço gelecekse adamlar harekete erken başladılar.
Bu arada sn hissedar sn GP vardı neredeler acaba.Son çıkışta kağıtda değillerdi sanırım.Yoksa kesin yorum yaparlardı.Biz malum artık demirbaş olduk,bu gidişle baya uzun süre de öyle kalacağız
Valla arkadaşlar cidden trade işi branşım değil.Pek de sabırla alakası yok,trader olmaya çalıştım mı sinir sistemim darmaduman oluyor,bu şekilde rahatım ,yol planı belli, hareketler belli içim rahat olarak devam ediyorum.Yoksa cidden sizinki daha zevkli,keşke becerebilseydim.