:):):)
Ben de çok kere zengin oldum, inanılmaz fiyatlandı senetlerim, ama rüya olduğunu uyanınca anladım. Defalarca kez hem de :)
Printable View
Verilerim eksik ama PC bir süre kapalı kalmıştı
TEB yatırım netmiş öyle felaket long açmış
Diğer Short 60 bine dayanmış
Bugün epeyce işlem yaptım ama bunlardan bahsedecek moral yok.
İlk hekim kaybını yaşadık, 1 profesör covid-19 nedeniyle vefat etti. 700 civarı sağlık çalışanı şu anda ciddi risk altında.
Virüs ülkenin her tarafına yayılmış durumda. Ölü sayısı her geçen gün artarak devam ediyor.
Sağlık çalışanları, hayatlarını riske atmalarının karşılığında bir de aşağıdaki muameleye maruz kalıyor. Lanet olsun.
Bunlar yetmezmiş gibi, bir de İsviçre gazetelerinde birilerinin İsviçre ve İngiltere bankalarında 29 ton altını olduğu haberini okuyorsun.
Lanet olsun, lanet olsun, lanet olsun. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fa4e4b64c4.jpg
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu zor durumda herkese iş düşüyor kavgayı siyaseti herkesin bir kenara bırakması gerektiğini düşünüyorum sağduyumuzu hiç bir zaman kaybetmeden daha kötünün yaşanmaması için elimizden geleni yapmamız gerektiği aşikardar
Eninde sonunda birileri kurban edilecek birileri batmadan asla sap ile saman ayrılsın bu krizden herkes.kurtulamaz.
%5 küçülme ve benzer rakamlar çok iyimser.. son iki seneyi hatırlayın.. her şey "yolunda" giderken yani en azından fabrikalar çalışırken bile %5 küçülebiliyor ekonomi.. şimdi ekonomi bir çok alanda durdu.. resmen durdu.. mesela kafeler.. sinemalar.. bazı fabrikalar.. insanlar evde.. havayolları..bağlı sektörler.. inşşaat..bir çok sektör zincirleme biçimde durdu veya aşırı yavaşladı..
%5 gibi rakamlar çok iyimser.. yıl genelinde %20 bandına gelmesi şaşırtcı olmaz..ki bu bile iyimser olabilir.. ihracatta ciddi daralma.. turizmdeki olası ciddi daralma ile bu resme bakıldığında kriz bitişinde dunya ile bir toparlanma olsa bile akabinde yeni bir krize girme olasılığı var.. zaten iki senedir krizde olan bir ekonomi..mevcut durumda sürekli sihirbazlıklar yaparak dengelemeye çalıştılar ama artık yama tutacak gibi değil..
Ben su anda isinma hareketleri yapiyorum. Bu piyasaya uzun vadeli yatirim yapmayacagimi da daha iyi anladim. Abd yi takip ediyorum. Orada firsatlar olursa yatirim yapacam. Alirim 5 10 buyuk sirketi unuturum. Yeri geliyor sadece bir hisse gunde 50 milyar dolarlik hacim yapiyor orada. Ne isimiz var bu coplukte.
Belki izlemişsinizdir 2011 yapımı salgın filmi yarasa domuz temas izolasyon ağız burun asansör 9 yıl önce bugünü anlatıyorlar artık bu öngörüdür yada komplodur inkarı saflıktır
İlahi ayasofya abi. Akşam akşam amma güldüm haaa. Tadından da mı anlamadın yaw.
Bir de şöyle bir şey var. 2008 krizinde kimler batmıştı hatırlar mısınız? Bu defa batan duydunuz mu? Söylentisi var ama kesinleşen yok. Dibi bulduğumuzu düşünenler bir de buradan baksın.
Şunu da belirteyim çünkü bizin insanımızın anlama kapasitesi belli. Kimsenin batmasını istediğimden veya umduğumdan değil ama bu durum bir kriz ise ciddi batıklar olmalıdır diye düşünüyorum. Umarım bizim ülkemizde olmaz. Ha bu kriz değil diyorsanız orası başka.
CORONAVİRÜS COVİD-19 canlı takip:
https://www.youtube.com/watch?v=qgyl...lu6xR7oglnODHM
Dün izledim o filmi. Oradaki virüs bir de direk merkezi sinir sistemine yerleşiyor.
Evlerden ırak.
Çözüm basit bundan sonrası için; hiç bir canlının yaşam alanına müdahale edilmeyecek. Her canlının doğal ortaminda yaşamasına izin verilecek.
Dünya ekoloji örgütü kurulacak. Her ülke GSMH sinin yüzde 5 i kadar bu orgute aktaracak. Para aktaracak ki kontrol etsin ülkeler ekolojik dengeyi.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakaların %60ı İstanbuldaymış. 8852 vaka.
Arkasından 853 Vaka ile İzmir ve 712 vaka ile Ankara var. İstanbulun nüfusa oranla diğer illeri fazla fazla katladığını görüyoruz
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ariston bir sey yazdi. Eger bu krizde birileri batmazsa cok sacma olur diye.
1929 krizi ile kiyasliyoruz. Devasa issizlik rakamlari kuculen ekonomiler, parasal genislemeler ama insanlarda ya bir kac haftaya kalmaz gecer dusuncesi hakim.
Daha hicbir sey gormedik belki de. Sp500 2008 krizinde dibi gormus ve sonra tepki vermis. Insanlar tamam ralli basladi demis ama sp500 tam 6 yeni dip yapmis.
Arjantin krizinde borsa dibi gormus ve tepki vermis. O dipten alanlar yuzde 50 kaybetmis
Erdinç Güner diye bir astrolog var. Yılbaşında Fatih Altaylının programına çıktı. 2020 çok kötü yıl dedi. 2000deki Sarsa benzer salgın olabilir dedi. Mart ayı felaket dedi. Hepsi çıktı. Şimdi salgın için Haziran sonu bitebilir diyor.
dow jonsadalısa hazırlanıo....20850 deneyebılır
Bazan sesli dusunuyom da
Adamlarda iklim kontrol teknolociside mi ? Var aceba
Cunki hava isisi mevsim normali alti seyreyliyo
Yani iyice nufuz eylesin deye havayi da mi dusuk isi da tutuyolar yahu
Nisan on tarihe dek metroloci hep soguk hava gosteriyo
Bilemedim
29 buhrani kadar kotu olamaz tabi de genede fena
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-466547
BİST şirketlerinin bilanço açıklama tarihleri ertelendi
Borsa İstanbul şirketlerinin 3 aylık finansal raporlarının KAP'ta son yayınlanma tarihleri yeniden belirlendi. 1 Haziran 2020, konsolide olanlar için 9 Haziran 2020 olacak. Bankalar ise konsolide ve konsolide olmayan raporlarını 15 Haziran 2020'ye kadar gönderebilecek.
Allah rahmet eylesin bir profesör gördüğümde gurur duyarım. Hele yanlarında öğrencileri varsa. Bizim yetiştirdiğimiz bir değerin bilgisini birikimini paylaşması, paha biçilemez bir şey. Ve o profesör öldüğünde yanında tüm deneyimini bilgisini götürüyor.
şu anda kimsenin parayı düşünmemesi gerekiyor. Hele sağlık çalışanlarının hiç bir şekilde düşünmemesi gerekiyor. Görmedikleri bir düşmana karşı savaşıyorlar. Biz kaçmaya çalışırken onlar üstüne gidiyorlar. Verilen her karar kritik. O nedenle sağlık çalışanlarının maaşlarına %100 zam yapsalar hakları ödenmez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çinde ikinci bir dalga başlarsa borsaya da satış bahanesi olur..
Iklim şu an normal. Hatta bir tık ılık bile sayılır. Bizim bölgede 23 nisan son soğuk vurması diye akılda kalmıştır. Sonuç... gayet ılık.
Tahvil faizi %5,44 artmış bugün...
Tabi yaa EM' lere para girişi var, o yüzden artmış...
Rumuz:Piyasayafısıldayanadam
Denizliden bi kamyon ayva al da Buyur gel istanbula serin gor.
Daha önceki yazımda belirtmiştim 1 ay içinde ilk 10 a gireriz diye ve bugün itibariyle girdik 20 günde
Haber türkte tartışma programı var abd california türk doktor var türkiyede ki halk sağlığı uzmanı abd dekine laf attı şöyle dedi siz abd dedesini burayı pek bilmezsiniz dedi abd deki doktora sıra geldiğinde adam açtı ağzını yumdu gözünü siz ne anlatıyorsunuz ya yok evde otur yok maske tak takma vs. Ula burası Amerika dünyanın en zengin en akıllı en güçlü teknoloji vs. Hepsi burada burayı bok götürüyor siz neyin peşindesiniz sokağa çıkma diyorsunuz adamlar sokaklarda vs. sunucu korktu canlı yayın diye bu şimdi dümdüz gidecek diye ama adam harbi konuştu izliyorum sizleri hergün 10 kişi 10 kere aynı şeyi söylüyor arkadaş maske tak dışarı çıkma bunu yapı ve diyor vs.
tek care ilkel komunyal yasam...sehirler derhal terkedilmeli...20 li 30 lu grublar halinde dogaya cayira cimene yayilmali...
Corona bir miktar canimi sıkmaya basladin evlat. Haberin olsun. Yildiz Tilbe. Ara beni boya beni.