Selec de BIST 100 den çıkmış ve fk si 32 falan
Selec de ilaç sektöründe, selec son 6 aydır yukarı yapmış yüzde 33 kadar , ilaç sektöründe kar az diyenlere ...
Falan filan ..
Printable View
Selec de BIST 100 den çıkmış ve fk si 32 falan
Selec de ilaç sektöründe, selec son 6 aydır yukarı yapmış yüzde 33 kadar , ilaç sektöründe kar az diyenlere ...
Falan filan ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4c4d8ba4ea.jpg
Dergi kapagi bu.
Fuzeden sonra enjektor var.
Yine bir salgin icat ederlerse ilac sirketleri cosar.
Bu dahil.
Gereksiz bir bilgi olarak kenarda dursun.
Biri demiş yapım ve yayında emeği geçen herkesin Allah belasını versin diye , ben de aminnn diyorum .
Ben de şöyle diyeyim bu hareketleri yapan , yaptıran , bundan çıkar sağlayan herkes hastalansin iyileşmek için çocuğunun ciğerini çıkarıp yesin gene de iyileşemesin , uysa da koydum uymasa da koydum :kahkah:
Şirket içsel değer olarak çok ucuz kalanlardan.Bu ay içinde çok güzel KAP bekliyorum.Bilançoda çok iyi gelecek.Holdingin yurt içinde ve dışında 40 fabrikası var.Gayrimenkulleri çok değerli.Uzun vade çok çok iyi olacak.Yaklaşık 3 yıl.Sabreden semersini alır.Fiyatı değil,şirketi takip ediyorum.
Sizi duydular sanırım sayın Vali. Bu kadar süründürmeden sonra tavan iyi geliyor. Hayırlısı bakalım.
Burada yazmak istemiyorum.Şirket ile ilgili bildiğim çok güzel bilgiler var.Temel çok önemli,bilanço keza öyle.DD 75 tl.Bu yıl sonu 100 ₺ geçebilir.Şirkete sürekli nakit girişi olacak.Net borç yok,hikaye mükemmel.Çöp hisseleri bırakın.Çarparlar. Bi şirketin değeri 6 ayda % 900 artar mı?
İçi boş bir şirket. Bu tip şirketler niye halka arz edilir,anlamıyorum.
Son iki günük alımlarla,tulumbaya can suyu verildi.Bugün 800 milyonluk hacim çok iyiydi.Bu tip güçlü şirketi 2 yıldır süründürdüler.Muhakkak ederine gelecektir.Zira ülkemizin nadide holdinglerinden.Bu tip şirketlerde pozisyon almak güven veriyor aslında.Sabır istiyor.Arsa aldım bekliyeceğim diyeceksiniz.Aslına bakarsanız yıl sonu bilançosunu sabırsızlıkla bekliyenlerdenim.Uzun vade çok iyi prim yapacak,orası kesin de.Bakalım zaman ne gösterrecek.
Bu kadar volalite yakışmıyor sana.ECiLC.
Gene pinmisler, trene trene..
Pinmeyin diyoruz yok illa da pinecem , hah pin pin de gör ebenin... Çeyiz Sandığını..
Tahtaci hissenin kimyasını bozdun, 54.90 dan 47.00 ye dusurulmez ki, ayıptır.
Şimdiye kadar bu topikte olmayıp hisse tavan yapınca burada yazmaya başlayanlara her zaman iyi niyetli oldukları konusunda şüphelerim olmuştur.
Sayın Rek, bu yazın bana ise ben kendi halinde küçük bir yatırımcı yim. Uzun yıllar hisse.net üyesiyim. Bir hisse hakkında bir şeyler yazınca iyi niyetli ya da kötü niyetli olup olmadıkları nasıl anlaşılıyor? Ayrıca niyetin hisseye etkisi ne olabilir? Herkes birbirine küfür, hakaret etmediği sürece fikirlerini yazabilir.
[QUOTE=gulum26;7056455]Sayın Rek, bu yazın bana ise ben kendi halinde küçük bir yatırımcı yim. Uzun yıllar hisse.net üyesiyim. Bir hisse hakkında bir şeyler yazınca iyi niyetli ya da kötü niyetli olup olmadıkları nasıl anlaşılıyor? Ayrıca niyetin hisseye etkisi ne olabilir? Herkes birbirine küfür, hakaret etmediği
---------------
Yazım ortaya.Kimseyi direkt kastetmedim.
Hisseye gelenleri bugün perişan ettiler.
YTD.
Yevmiyeciler, alacakları yevmiyeyi bıraktı , bu hissede yevmiye yiyen zaten prof olmuş demektir..
Ne asansör yaptılar hissede %5 anca verebildim dün 55 nere yahu.
Neyse bu sefer beceremedim sattıklarımı alayım bari.YTD.
Bu yazıya katılıyorum
"Evet bu kağıtta çıkış isteyenler varsa ...............dediği gibi bir miktar yüzde 10 belirleyip mesela satış yapmalari bu fiyatın artmasını en azından dusmemesini sağlar . Buna tavukları yemlemek denir .
Yevmiyeciler bunu anlamaz zaten bizi bu vurkaccilar yakıyor. "
Asla yatırım tavsiyesi değildir.Herkes kendi en iyisini bilir ..
Bu hisseyi bilmeyen tanımayan girmesin diye düşünüyorum. Geleni yakıyorlar.Bu şimdiye kadar genelde böyle oldu.
YTD.
Turan Kaşgar ve ekurisi karşısında kimse olmadığından kafasına göre at oynatmaktadır.
Bu şahıs umarım bir gün vadideki sonuna ulaşır.
Pardon burası ecilc imiş yanlış topiğe yazmışım kusura kalmayın..
Ek 30516
İşte bakin
Takasi artan yüzde 54 u dağılmış pek çok aracı kuruma satanlar kim City Ahlatçi doçe , yani bo.ka atlayan sinek gibi millet dalmış görünüyor geçmiş olsun
Bu figür bir X kullanıcısından alındı orada siz de bakıp görebilirsiniz, şahsıma ait değil ..
Bilginiz olsun .
Son tavanda hisseye adeta saldırırcasına aldılar.Geçmiş olsun hisse uzun bir süre buralarda oyalanabilir..Artık çok geç.
İmar onayına kadar 25-30 yıl bekletti,artık inşaat aşamasındayız,meyvesi için ömrümüz yeterse 2 yıl daha beklenmeli.
En yakın beklenti bilanço 1 ay bile kalmadı,2024/06 karının 11-12 katı net kar mümkün.Kasaya giren varlik satışlarının parası Euro cinsi
kur farkı karı yazacak,ayrıca aşırı değerlenen Euro sayesinde ilk defa Vitradan da kar bekliyorum,ihracat oranı %70-80 ve de sektöründe özellikle avrupaya ihracat rekortmeni..
Yardırdı gidiyor.
Nazar değmesin.
[emoji3478]
İnce ayar grup şirketlerinin karşılıklı iştiraklerle önemli varlıkların özkaynak veya finansal varlıkla padinize edilmiş olması. Öncelikle şirkette örtülmüş veya etkinsizleştirilmiş bazı varlıkların bilançolarda daha aktif izlenebilmesi ve Ortaklığı’na direk katkısının sağlanması gerek. Borsa dışındaki Eczacıbaşı holding le birleşme olursa bir çok şey daha şeffaflaşır
Dd 0.64 bakalım daha ne kadar baskilayacaksin...
Bence en kötü geride kaldı,bilançoyu sabırsızlıkla bekliyorum.Bu çeyrek Gensenta Şekerpınar satışından kalan 150 milyon tl de tahsil edildi,Gensenta Yenibosna iyileştirme ve kapasite artırma yatırımları tam gaz devam ediyor.Kartal ve Ayazağadaki inşaat çalişmaları da hızlanırsa...
Çok nazlısın
Ayazağa projeler hazır,ruhsat aşamasında.
Sanırım 3 aya kadar kazma vurulur ve satışlar başlar.
Tahminim,ilaçın 47 bin m2 arsasına 800 bağımsız bölüm inşa edilebilir.
Hasılat paylaşımına göre pazarlama ve satış Artaş inşaata ait.
Direk satış bedelinin %47 ilaca ,onunda %62.75 hasılata yansıyacak.
Bu da yaklaşık tahminimce 11 milyar tl,4.2 milyar tl holding payına,geri kalanı ilacın bilançosuna etki edecek.
Tabi gerçek rakamları satış sonunda göreceğiz..
157 dönüm kartal arsası seneye bugün başlarsa çok iyi,biraz daha sarkabilir,bürokrasi ve proje çalışmaları..
Har iki proje ve holdingin elindeki gayrimenkul satışları ile iştirak ve esas faaliyet karlarından,3 yıl içinde
75 milyar para girişi bekliyorum ilaç’ta..
Bu da hisse başı 120 tl gibi bir değere ulaşır.
Özkaynak 190 milyarı bulabilir 2028 sonunda,tabi hiç temettü vermezse..
Temettüler özkaynağı törpüler..
Şirket her yıl temettü verdiğine göre,bu muhteşem gelirlerden dolayı temettü veriminin çok yüksek olacağını tahmin ediyorum.
Sabırla çok ciddi bir mal ile bekleyen çok iyi para kazanması kaçınılmaz..
Uzayı yeniden keşfetmiyoruz,hesap ortada..
Borsanın doğru nitelikli işlemesi için yapışması gereken bir düzenlemede; borsada halka açılan şirketlerin, borsaya kote olmayan şirketlere azınlık hisselerle iştirak edememesi kuralı getirilmeli, Yani borsa dışındaki şirketlere azınlık hisselerle iştiraki ederek özkaynak veya finansal varlık iştiraktik durumuna izin verilmemeli.
sadece çoğunluk hisseyle hakim ortak olunuyorsa ancak borsada olmayan bir şirkete iştirak edebilmeli.
Ama borsada işlem gören bir şirkete azınlık hisseyle iştirak edip özkaynak veya finansal varlık olarak muhasebelendirilmesinde bir sakınca yok.
Borsada halka açık şirketlerin, borsa dışındaki şirketlere azınlık hisseyle iştirak edilmesi ‘genelde’ iyi niyetli olmayan alavere dalaverec işler olduğu defalarca gözlemem durum; borsa dışında net olarak ne üzdüğü belirsiz şirketlerim “azınlık hisseleri alarak “ iştiraklilik kurmak; “halka açık şirketin varlığını pasifize etmek”, “ şirket varlıklarına örtüler getirmek” oluşturmak” veya “halka açık şirketin nştelikli etkin kaynaklarını kendilerine aktarma ve kendi ellerindeki niteliksiz pasif varlıkları halka açık şirketlere kakalamak ya da tamemen “saraydan kız kaçırma işileri” için yapılan düzenekler
Eylül ayında ayazağa lansmanlar başlayabilir.
Kredilerin düşmesi ile çok hızlı bir satış süreci ile şirkete ciddi para girişi bekleniyor.
Bu 2025 /6 bilançolara yansıyabilir.
Operasyon karlılığı yok,zarar var,kısa zamanda buda düzelecektir.
Uzun vade alıp unutan iyi kar eder..
Bu nasıl bir düzeltme , eksi 7 nedir, dünden bugüne ne değişti, karaktersizler.
yazık ya 100lere gitmesi gereken kağıt 3 geri 1 ileri