Geri kalmış olan bist 30 hisselerinin şahlanışı ümidi
Ama onları şahlandırmaya yerlinin gücü yetmez.
Yabancının el atması şart.
Printable View
HSYF lerde bugün tkf de eksi göreceğiz gibi düşünüyorum. Aes de yarın kara geçiyorum böyle kapanırsa brent.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.hisse.net/topluluk/attac...5&d=1602003633
Ekonomi politikalarında en cok eleştirilen yanlışlardan birinden daha geri dönülmüş gibi. Hazine 2025 vadeli yeni bir Eurobond ihraç ediyor.
FNO gümüşleri satmış, ABD 1-3 yıllık tahvil etf eklemiş.
Mac -0,92
neler oluyor bilen var mı? altın çakıldı amerikan borsaları da aynı.. dxy endeksi de ani çıkış yapmış.. bizim viop akşam seansı da ani satış yedi. bişeyler oluyo gibi sanki
Trump kurtarma paketini seçimden sonraya bırakmış.Ek 26027
If you don’t stand for something, you fall for anything.
ıpv 0,32
tdg 0,18
tta 1,69
ıpj 1,25
Yarın bizi kırmızı bir gün bekliyor gibi
sabah 10 gibi info yatırım hesabımdan NNF aldım, yarım saat sonra denediğimde satılabilir pay olmadığı için iptal etti. Hata mesajı alanlar günlük kota dolduğu için alamamış olabilirler
İçerde S400'un testlerinin başladığı haberi etkili. Yaptırım dedikodulari gelir tekrar. Özellikle Demokrat aday Biden güçlenirse daha da alevlenebilir.
Nnf 0.43 Allah bereket versin.
Eib +%0,054
Sua; %+0.0014
ktm; %-0.0476
opb; %+0.0063
ben de iş bankasından ak pörtföy petröl fönünü ( aheste ) alamıyorum , işleme kapalı diyore uzun zamandır... iyi de başka yerden alabiliyorum , sende neden işleme kapalı iş bankası sen tefasa bağlı değil misin fön işinde , nasıl kapalı tütarsın ? alım yapacağım zaman sağlama bağlamak için artık kertiği üçe bölüp üç ayrı kurumdan aheste için alım emri gönderiyorum...
her gün ortalama on milyon para girişi oluyor ve muhtemelen yarın ya da en geç cuma günü 200 milyonu geçer. acaba 200'den sonra gerçekten alımlara kapatacaklar mı? yoksa gittiği yere kadar gitsin deyip fon tarihimize yeni rekorlar mı kazandıracaklar? konuyu mail göndererek sorup gelecek cevabı da sizlerle paylaşacağım.
actüs pörtföy , azümütle birleşmişti ... actüsle görüşen oldu mu ? hep hedge ile mi gidiyorlar
tkf açıklanmadı tefaşta hala . ataonline web sitesinde -0.14 % görünüyor.
üç yıl önce dolar 3,60 liraymış. bu gün yarın 8 olacak. yüzde 130 artmış. sözün bittiği yer, bu olsa gerek
NNF az bir miktar daha ilave edildi. Sanırım bugün 200 milyon limit dolmuş olacak ve bir süre fon alıma kapalı olacak. Kısa sürede sergilemis olduğu performans takdire şayan..
Dolar alinmadigi her gun pisman eder formasyonu devam ediyor.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.