Bakan koca"ilk yerli asi olan tetanoz difteri asısi hazir" diye mujde vermiş....
Ne alaka anlamadim anlayan varsa bana da anlatsin !!!!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bakan koca"ilk yerli asi olan tetanoz difteri asısi hazir" diye mujde vermiş....
Ne alaka anlamadim anlayan varsa bana da anlatsin !!!!!
"Biz futbolcular, sürekli üzerimizde çok baskı olduğundan yakınırız. Baskı, ancak evlerine beş peso getirip çocuklarını geçindiremeyen insanların üzerinde olur. Binlerce dolar alıp, sahaya çıkıp oynuyoruz ve ağzımızı açınca stresten bahsediyoruz. Stres bu ülkede sabahın altısında kalkanlar içindir."
Diego Armando MARADONA.
Güle güle.
https://i.hizliresim.com/7ArtP7.jpg
Utanmak sıkılmak yok, ilk aşıymış pehhh...
Maradona
Bende
Arif Kocabıyık (F.B ve G.S.oynadı.)
Aklıma direk gelir.
Maradonanın çok ilginç karakteri vardı.
Aynı bizdeki bazı dini kullanlar gibi(Tanrının eli) İşçileri yad etme
Tanrıdan rahmet dilerim.
Bende seyretme zevkine nasıl oldum.
İpe dizer gibi adamları dizerdi.:(
İçişleri Bakanlığı : 26*-27*-28*-29 Kasım 2020 tarihlerinde tüm il ve ilçelerde, vali ve kaymakamların koordinasyonunda; başta pazar yerleri, toplu ulaşım araçları ve alışveriş merkezleri olmak üzere vatandaşların kalabalık şekilde bulunabildiği yerlere yönelik yoğunlaştırılmış denetimler yapılacak.
2. Toplu ulaşım araçlarına yönelik denetimde toplu ulaşım araçları tek tek kontrol edilecek. Özellikle yolcu kapasite sınırlaması, HES kodu ibrazı, maske takma zorunluluğu ve ulaşım araçlarında gerekli hijyen/temizlik tedbirlerinin alınması hususlarına ağırlık verilecek.
3. Her bir pazaryeri için ayrı ayrı olmak üzere pazaryeri yöneticisi ilgili yerel yönetimler tarafından belirlenerek valilik/kaymakamlıklarla ivedi şekilde paylaşılacak.
4. Salgınla mücadeleye yönelik alınması gereken tedbirlerden ve belirlenen kurallara uyulmasından sorumlu olacak pazaryeri yöneticilerinin denetim ekipleriyle iletişimi ve koordinasyonu etkin şekilde sağlanacak.
5. AVM’lere yönelik denetimlerde alışveriş merkezi içerisinde aynı anda bulunabilecek kişi sayısı ve çalışma saatleri kısıtlamalarına uyulması hususlarına ağırlık verilecek.
6. Alışveriş merkezlerinin denetiminde daha önce illere gönderilen genelge kapsamında alışveriş merkezi klima ve filtreleme sistemlerinin bakımı ve filtre değişimlerinin düzenli olarak yapılıp yapılmadığı hususu özellikle denetlenecek
Gercek vaka sayisini ulkeye turist gelsin, yerli turistler turizm bakaninin otellerini doldursun diye sakladilar, gizlediler....
Ağla sevgili vatanım....!!!
Kendimden baska kimseye güvenmiyorum artık....
Sporculuğu güzel ama sporcunun zeki, çevik aynı zamanda güzel ahlaklısı makbuldur.
Marodona eliyle gol atıp başkalarınin hakkını yemeyı kendine uygun görmüs bir kişiydi.....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günaydın arkadaşlar
GÜNE BAŞLARKEN
https://i.hizliresim.com/yree9B.png
Motorine 33 kuruş zam bekleniyor
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: "Yerli film gösterim desteği adı altında, sinema salonlarına 15 milyonluk destek paketi hazırladık. Başvurular başladı"
Darbeyi yöneten askerler Aydemir Taşçı, Kemal Mutlum, Veysel Kavak, Ali Durmuş, Hakan Karakuş, Ahmet Tosun, Hüseyin Türk, Hasan Hüsnü Balıkçı, Mustafa Azimetli, Metin Bilgici, Murat Bicil, Mustafa Mete Kaygusuz aynı suçlardan 79'ar ağırlaştırılmış müebbet
Almanya, Türkiye’den gelen corona virüsü testi pozitif çıkanlar yüzünden ülkesindeki rakamların arttığını söylüyor. Alman medyası, Merkel hükümetini "turizm sezonunda 4 ili riskli bölge ilan etmemek ve halkın sağlığını tehlikeye atmakla" suçluyor.
Ali GÜLEN
Güncellenme: 10:16, 26/11/2020
HaberlerDünya
Türkiye’nin semptom göstermeyen corona virüsü vakalarını düne kadar açıklamaması ve*turizm sezonu boyunca sayıların düşük çıkması, Almanya'da büyük bir tartışmayı alevlendirdi.
Alman basını “Corona virüsünde Türk aldatmacası”, “Sahte rakamlardan sonra kapanma geldi” başlıkları atıyor
Kendi aile bireyleri dahil olmak üzere bir güvensizlik hakim bu yaş grubunda o yüzden kendileri gitmeyi tercih ediyor.
Bende şunu eklemek isterim;ona buna şuna değil,acil hizmet grubu dışında 15 gün tam kapanma şart,sınırlar buna dahil olmalı,kahvelerden bulaşan korona,alışveriş merkezlerinden de,berber ve kuaförlerden de bulaşır.
Canlı nüfusu,35 bin olan köylerle 45 bin nüfus görünen ilçede dün 7 korona kaynaklı ölüm vardı,biri 36 yaşında....
Zamanında 2 tl olan LOGO hissesi 108.90 tavanda,borsamız ilginç yer,bu şirketten üstün olanların fiatı yerlerde sürünüyor 1.5-3 arası:notr:
heyyy gidi koca çınar heyyy ... erken veda ettin ... :(
https://www.magazinkolik.com/d/gallery/401_5.jpg
bir kayadan duman duman
onyedi metre atlayan
dağ kokusuyla yüklü su
şir'in elindesin bugün
eski masalların bütün
canlanacak birer birer
https://youtu.be/-FUiPlZXr-E
gitme maradona'm gitme
yollar ıraktır diloy diloy
şu halime şu göynüme
bak benim diloy diloy
şu yabancı eller bana
duraktır diloy diloy
Tvf ile katar yatırım otoritesi bıst'te hisse satışı için mutabakat zaptı imzaladı-bn
Tvf: Bıst'in %10'unun katar yatırım ofisi'ne satışı için mutabakat anlaşması imzalandı-bloomberg ht
https://tr.investing.com/news/stock-...mzalad-2059330
işte böylece elde avuçtakilerde satılmaya başlandı..
VARLIK FONU nu savunanlar..şimdi anladınızımı neden bizler karşıydık bu fona...
malesef bir çoğunun çocuğu anaları babaları emekli diye onlar üzerinden kredi çekmişler ödemiyorlar
bu garipler ödemeye geliyor. maaş kartını alan evlatlar ya paraları vermiyorlar ya eksik veriyorlar
hergün şubeye 2-3 tane yaşlı insan geliyor
kirasını çekip vermeyenler mi 3 kuruş mevduaatını tırtıklayan evlat mı istersin hepsi var