çay içeyim musadenizle sizler derslerinize çalışın
Printable View
çay içeyim musadenizle sizler derslerinize çalışın
Hocamın musadesiyle ben bir iki kelam edeyim GS hakkında.
Defans hariç her bölge sos veriyor. Kanatlar iyi değil. Rotasyon yapacak oyuncu yok.
Belhanda bir var bir yok.
Boş kale bulursa tutmayın falcaomu gol atacak.
Yönetimde para yok. Transfer yapılmadı. Birde 5. Yıldızı takacakmis. Anlayacağın, bu sene bişey bekleme. Senet kismini da hocama bırakıyorum [emoji16]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu şekilde yönetilen, transfer politikası çok yanlış kulüplere ortak olamam ben..
Onun İçin hiç birinin fiyatına uygun diyemem..
Hocam POLHO için yola devammi. Hedefte değişiklik varmı.
memsa ve brko ya bakabilir misiniz sn celik comak hocam
bi çay içelim dedik onuda üstümüze döktük cok şükür yanmadık daha çay saatimde çay içmeye gidiyorum dememem lazımdı demekki
memsanın yorum yapacak bir tarafı kalmamış sisteme attım ölmüş ahiretten borç yiyor dedi resmen :)
Afyon devam mı hocam ?Bir de VAKKO ne düşünüyorsunuz ?
brko 0.58 civarlarında paylaşmıştım memsaya göre daha iyi ve güzel hareket etti belki zirve katlayabilir YTD
Bu arada hocam hep hisse soruyoruz size hakkınızı helal edin hal hatrınızı sormayı unutuyoruz, nasılsınız iyisinizdir inşallah.
Gecmis olsun ustadim, Boyle kazalari olsada cay candir, afiyet olsun..
Sizinde katkilarinizla; bu hafta cok sukur herkes icin karli geciyor gordugum kadariyla, herkese saglikli ve hayirli bir sekilde harcamak nasip olur insallah..
Iki hafta once ARDYZ takibe almistim, fena durmuyor ama bide sizin sisteminizde kisa ve orta vadede nasil gorunuyor paylasabilirseniz sevinirim..
Simdiden cok sagolun..
kızma esma cevap vermeyerek sabrını ölçüyorum ostımde seri başladı yayla kadar sürecekmi konusuna gelince hedefimiz ostimde çift rakamlar rsı 85.90 arası düzeltme aralığı olabilir ... Bilgi paylaşımın konusunda çalışmaların güzel dahada geliştirmen lazım trend ve kanal çalışması yapmalısın alım satım aralıklarını buralardan cözebilirsin ben grafik pek çalışmıyorum eskiden çalışıyordum
Çelik hocam ve diğer saygın yatırımcılar iyi geceler. Bir süredir sizleri köşeden takip ediyor aynı zamanda teknik konularda bilgimi geliştiriyorum. Burada sanki bir aile ortamı var akşam çaylar alınıp uzaktan da olsa burada buluşuluyor. Daim olsun hem kazancınız hem de bu sayfa.
Sormak istediği Teknikte celha düşeni kırmış görünüyor sekur da kulp yapacakken tek fiyat emri gelmiş bugün sizin değerli fikirlerinizi öğrenmek isterim. Cümleten iyi geceler
Çelik hocam iyi akşamlar. GLYHO hakkında değerli görüşlerinizi paylaşırsanız çok makbule geçecektir. Teşekkür ederim.
Hocam sizin burada tavsiye verdiginiz sadece ozgyo ve afyon var ufak miktarlar, bugün ostimi yakalayayim dedim sabah yetisemedim, tavana alis yazdim, sonra takip edemedim bir ara baktim sonra tavani bozmus 6 kademe zararla sattim sonra yine takip edemedim islerden, tam bir hıyar mis spegi taa 420 ye cekmis yeniden tavana yapistirmis :(((((( bilsem alta alis yqzardim, hic huyunu suyunu bilmedigim kagit, yillarca ipek kozada alsat yaptim flaptan bile para kqzandim ostim kazik atti bana :(( fazla olmasa da...
Emeğinize sağlık. Yardımcı olduğunuz her insan, yolunuzdan bir taş alınmasına sebep oluyor.
panik yapmışsın gecen burada alımla alakalı yazılar yazmıştım hatta afyon sayfasında birinede gecikme al son 2 gün demişti,m acele etmek zarar ettirir ben mesela bu gün yayla aldım 4.10 başladım 4.02 kadar lot dizdim ostimde tavana az yazacaktın ortalara kadar yayacaktın kısmet sen kendine kazık atmışın
Hocam ALGYO için bir yorum rica ediyorum. Temel rasyolleriyle güzel gözüken bir hisse
Oyakc dinlendi güçlendi artık çift rakamları kendine yer edip uzun çift rakam dönemine girmeli malum artık dev çimento :)
Çelik hocam yggyo yorumunuz varmıdır teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi