Estafırullah da abdal iyidir hoştur ya zati hesabı )..
Printable View
Dışarısıda ince ince yasemince ye dönüyor.
puhahaha olsa olsa en çok zorlama ile hatırınız için 200 üstü bende yok plase 225 süpriz 250 bomba 275 ganyan tahmini gibi oldu ama neyse :oleyo::oleyo:
asdas asdas...
piyasa ''dangalak bir karar'' dan dolayı satıyor.
Kchol de sattıklarımı aşağıdan yerine koymuştum ama endex dönecek umudum bittiği için aldığım fiyattan geri verdim, az biraz seyredelim bakalım.
Yonca da iş 110 milyon satıyor gedik 110 milyon alıyor :)
Tahtayı *** etti , karşılıklı oyunla.
Eli sopalı biri lazım
Sn cml buralardaysan para girişi çıkışı pasta atarmısın.tşkl
İstanbulda hava mis gibi bu havada reis İstanbulu kapatmaz. Akşam sekizden sonra berberleri kapatır böylece de günü kurtarır
tabi tabi, mis gibi... 3 ay daha boyle mis gibi giderse bakalım ne akacak musluklardan...
yazlıgı mazlıgı olan hazırlıgını yapsın, tatıl fılan degıl bıldıgın kacıs planı gerekıyor... bu gıdısle bu yaz cok uzun surelı su kesıntılerı olacak, bu global ısınmayla sonrası da mechul... calısanlar ısı gucu olanlar ne yapar bılmem...
Hocam ben covid yoğun bakımda çalışıyorum, emin olun durumun ciddiyetinin en çok farkında olan benim. Yarın 24 saat nöbetim var. Telefonu mümkün değil elime alamam. Bugün tepki beklentim bittiği için yarın için risk alamayacağım o yüzden aldıklarımı geri verdim. Uçup giderse de ne yapayım yukarıdan tekrar girerim.
Ha bu arada yazlık vs gibi şeylerde ne yazık ki fayda edecek gibi durmuyor. Trabzonluyum, köyüm dağın başı. Bizim oraların yerleşim şekli malumunuzdur, dağınık. Halam ile eniştem sürecin başından itibaren köye yerleştiler, en yakın ev 700-800mt ama ne yazık ki bu sabah eniştemi covid den dolayı kaybettik. Melek gibi insandı, hayatımda gördüğüm en sabırlı insandı, çok sever saygı duyardık, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşallah :(
walmartın bistte etkisi ne kadar, tavan açar muhtemelen. asdas. :he:
Basınız sagolsun... covıd zaten buyuk problem de... hadi asıydı masıydı covıd yazın kontrol altına alınsa bıle susuzluk buyuk sıkıntı olacak gıbı duruyor ıstanbul ıcın bu havalar boyle gıderse....
Sağolun hocam Allah razı olsun.
Malesef malum dertten dolayı su işini pek takip edemiyorum. Sadece sizin burada arada attığınız mesajlardan bildiğim kadarıyla pek hoş değil durum. En son bir barajımızın tamamen kuruduğunu yazmıştınız diye hatırlıyorum. İnanın haberleri bile buradan takip edebiliyorum. Kendimi evde izole ettim TV yi bile 15 gündür izlemiyorum. Ülkede ve dünya da ne oluyor ne olmuyor buradan takip edebiliyorum. Yarın sabah nöbete gideceğim, ertesi gün nöbet çıkışı en az akşam 7 ye kadar uyurum, yani iki günlük kaybım olacak hayattan. Bu şartlar altında malda olmak ne kadar akıllıca onuda bilmiyorum
vadelı 1600ken......2000e cıkardı......spotu satıo......vadelıyı tutuyor.....suan....143200olmalı.....2600u sabah 1600ındırdı.....sımdı 2000.....
143.cıvarı bayagı onemlı gıbı.......kırılırsa satıslar sertlesebılır......koc.....yuzde 4.5 eksı.....alanlar.....verıo gıbı
şimdi bi de cluster5 virüsü çıkmış daha kimse konuşmuyor ama bakalım onu ne zaman konuşmaya başlayacak piyasa
zabahtan berı 600 alıp200 300 verıoz......ne guzel sıkıstırdı...4ten sonra yuklenırler mı bakalım
bu sazlı bosna barajının son hali desperado haklı ciddi ciddi kaçış planınızı yapın.
resmi çektiğim yere kadar su vardı burda.
https://i.hizliresim.com/ja1N7B.jpg
Cıddı bır muhendıs kadrosunun ısı gucu bırakıp su tutamayan melen barajındakı catlak mı yarık mı her ne ıse acılen cozum bulmaları lazım ama ona da para yok derler sımdı... Para olsa da bu kadar zamanda hallolur mu onu da bılmıyorum, muhendıs fılan degılım sonucta..
Is ısten gectıkten sonra herkes bırbırıne hesap kesme derdıne duser bu yaz...
Şahit abey,
Dolar 7,65-7,62 gibi karşılarım diyor faiz kararını.
Ben alırım oradan
spot ile vadeli arasında 1.900 civarı makası ısrarla koruyor mendebur herif.
perşembeye kadar makasın daralmasını ve vadelinin spota yaklaşmasını bekliyorum.
buluşma yeri 1.405 - 1.415 civarı gibi hissediyorum sanki...
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/7OLEsw.png
üstüne yağmur yağmaması,bir de dünyaya gelen bir meteor varmış..2020 hiç unutulmayacak.
işin şakası bir yana 3 ay daha yağışsız geçsin; yağmur duasından başka yapacak ne var?
teknolojinin bir faydası olabilir mi?(yağmur yağdıran sistem var mı?)
2008 de ANKARADA su kesiliyordu,perişan olmuştuk..o zamanki başgan: temizlikten sonra suları klozete dökün demişti:)
elimde bidonlar, dağ-taş çeşme aramıştım,dağın başında su kuyruğuna girdim.(belli yerlerde olan her zaman akan doğal su kaynakları)
takip ettiğim kadarıyla sen seri bir oyuncusun.
perşembe öğlenden sağ çıkabilirsin bence. :he:
ben şahsen öz benliğimle birlikte kendim şöyle düşünmekteyim,
dolarda yakın dip 7.50 civarların da olur.
faize bahsettiğin rakamlarda girebilir.
faiz öncesi lönk olmak mantıklı gibi.
amma en önemlisi hızlı olabilmekte.
kapanış rakamı tuhaf bişi olabilir.
ben lönkleme fırsatı bulursam abuk rakamlar beklemem,
ilk bejj dakkada yapıştıırırım. alanda kazansın hezabı.
hatta tersoya geçmem bile imkan dahilinde, senin kadar seri olabilirsem. :he:
Yağmur yağdıran yağmur kesen her türlü sistem mevcut. Vw meksika fabrikasının bahçesinde yeni üretilmiş 0 araçlar dolu hasarı almasın diye gerektikçe otomatik atış yapan iklim makinesi kullanıyordu. Çiftçiler kuruduk bittik diye isyan edince kusura bakmayın bir düzenleme yapıyoruz hemen diyip konuyu kapatmışlardı. İnternetten araştırırsanız görebilirsiniz sanırım. Takribi 2 3 yıl öncenin haberiydi diye hatırlıyorum.
yapacak sey adam gıbı planlama programlama ve bılımsel yaklasım.... 20 senedır yapılmamıs dogru durust, ugrasıyorlar ıste...
40 dakkası olan ızlesın... degılse 8.20'den ıtıbaren ızleyın...
https://www.youtube.com/watch?v=3rJdCCSXZiE