biliyosun ben öyle şeylerden anlamada, düşüncemi bida yazayım. ben garan yön yukarı olduğunu düşünüyorum. petkm de bugün rekorunu egale edebilir sanıyorum. tabii sanmakla olsaydı o.oo.. neler olmazdı değilmi ama:)
Printable View
kasım başı gibi Grafişkte işaretlediğim yerden neredeyse % 50 pirim yapmış
bu demek değilki yükselişin sonuna gelinmiş ama ben olsam hikayesi varsa risk alırım gibi
https://i.hizliresim.com/ZUHRj9.png
Ne kadar çok zopa yersen bi o kadar tecrübe kazanılır, tecrübe kazanmak istiyorsanız bi lot vak vak alın, dursun bi kenarda belki ilerde lazım olur
Herkese hayırlı işler. Kesinlikle para dağıtıyor.
Dün gece 5 ile şort ile girdik. Sabah 300-500 karla kapatıp longa geçtik. Onu da kapattık. 100-200 de öyle aldık.
Endeks vadeli tamam
PGSUS ve GÜBRE'de cebelleşmeye devam. Oradan da 300-500 alırsak günü 1000 tl gibi kapatabiliriz.
Kolay gelsin. İyi kazançlar.
Mart güzel başladı bakalım bitişi nasıl olacak!
Maşallah, nazar değmesin, 2021 de pozitif basladigim tek ay oldu mart.
Sayesinde de ana toplamda 2021 yili +1000 tl yi geçti.
Mart ayı ise şimdiden 2200 oldu.. mutlu oldum vallahi.
İnşallah iyi gider bu ay kendi adima. Full flat oldum :)))
yeni taktigim bu,kar al cekil ve bekle... fırsatlar kaçıyor ama fırsatlar bitmez... nasip bakalım
Bol kazançlar herkese
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
Ekrana bakan herkeste dürtü oluşur :)
mesela poz. dasın endekis düşerken daha da düşer algısı beyin nöronlarını tırmalar ve en dipten sana mallarını sattırır akabinde endekis yükselişe geçer ve dersin ki bu geri gelir ama bikac gün geçince baktın geri gelmiyor bu sefer de beyin nöronları seni tekrar mal almaya teşvik eder,, ve bu böyle sürekli tekrarlar, çünkü beyin nöronları Viobda para kazanılacağını sanar oysa ki bilmez ki burdan kazanmak imkansız gibi bişii :drunk:
O yüzden orta ve uzun vadeli hedef veren başarılı arkadaşları takip edecem,
Yani ben şunu diyebilmeliyim, eğer orta ve uzun vadeli analiz yapıyorsam.
Geçen aylarda 1720 leri gören endeks cuma günü 1428 i görerek düzeltmesini yabtı, bundan sonra yeni zirveye kadar yukarı devam. "
şeklinde,
yada
Endekis ocak 11 de 1726 tepe yaptı, iki geri bi ileri derken düşüş 1200 lere kadar devam eder.." şeklinde
analiz olarak bunu diyebiliyormuyuz, tabii ki hayır
Hergün ekrana bakan diyemez, çünkü beyin nöronları yeşilken bize hep yükselecek, kırmızıykende hep düşecek algısını yaratır.
hedef yok analez yok, böyle borsacı mı olur.
bizden olsa olsa kumarbaz olur, hadin yazı tura atalım :he:
bi tahtada daha çarpışıyorum orası sığ olduğu için buraya yazmadım.
tam tezgahı topladım gidiyorum ışık yaktı dayanamadım...
merhabalar, Viop'u öğrenmeye çalışıyorum. Deneme amaçlı 2 kısa işlem yaptım. Bunlardan zararım 80 tl iken, hesap özetinde zararım 160 tl görünüyor. Bu neden böyle acaba?
bu nasıl güzel bir hizmet, engin bey'in ellerinize sağlık, hepsini bir araya toplamaya kalksak günler sürecek bilgileri sosyal medyada tek flood ile önümüze seriyorsunuz, teşekkürler gerçekten ben kendi adıma alıntılayıp tekrar tekrar göz atım inceleme fırsatım olacak istersen yönlendiririm seni de .... :)
Bölünmüş bi hisse ise vadelisinde 1 kontrat 200 lota denk gelir. O yüzden zarar 2 katı görünüyor olabilir
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GARAN_ sıkıldım yorum yapayım bari dedim. bu hayvanı yine son yüz metreye saklıyorlar sanıyorum. biliyosunuz sanmakla olsaydı neler olurdu neler... hadi bol şanslar
Arkadaşlar temettü verecek şirketlerin listesini nasıl bulabilirim. Bu topikte yayınlanmıştı ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben orta vade hep tutturuyorum ama hic o kadar bekleyemiyorum, sıkıntı o....... sıkıntı çok büyük :)))))) daytrade beceremedik çift yönlü....
Hos, bu aralar kağıtlar hem dengesiz çıkıyor hem de düşüyor, haliyle long analiz de sıkıntı...
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
aralık ayında bir liste alıntılamışım yenisinide buluruz inşaallah
https://i.hizliresim.com/F3L4Uw.png
Yonca,thy,petkm,eregl gün kapanışını bu tahtalardaki formasyonlar karar verecek bana göre.
Tek engel dolar , 7.30 altına saatlik barda endeksin yukarı hareketi hızlana bilir.
hocam saygılar
DOLAR bu ortalamaya göre yükseliş için çizfiye teması ve ihlalinden sonra ONAY için tekrar çizgiye gelmiş olması hayal mi sizce ?
https://i.hizliresim.com/eZaJXh.png
Lingo lingo şişelerede daldılar:)
Margin saati bitti...Şimdi işimize bakalım...162 sort