Artan borcun %80-90 ı ticari borç, yani iş için.. Finansal borç geçen yıl aynı dönemden bile düşük..
https://twitter.com/MatriksB/status/...saEbaEcwg&s=19
Geldik, gidiyoruz..
Printable View
Artan borcun %80-90 ı ticari borç, yani iş için.. Finansal borç geçen yıl aynı dönemden bile düşük..
https://twitter.com/MatriksB/status/...saEbaEcwg&s=19
Geldik, gidiyoruz..
Şaka maka derken borsanın en ucuz gözde hissesi olma yolunda yakın izlemeye alan çok kişiyi duymaya başladık bizde yakın takibe başladık cin ciyo iyi tokatlayip gitmiş belliki topsrlanamiuor sada holding olarak sanki bizce de hisse kıvamına geliyor gibi , tekli hane rakamlara geldiğinde kademeli alışa geçeriz diğer hisselerden buraya altın kalacak ,agholding borusan muazzam para kazandırdı oralardan geçiş yapacak hisse arastirmasinsayiz şok market tekfen falan da bakalım hayırlısı kıbrıs ta bir ev parası çıktı
borsa gündem hazırlamış .yılbaşından bu yana en çok düşen .polisan ilk 10 da .ciyo fena çarpmış polsanı.şimdi mizlerrr gibi yiyodur paraları .bizim polisan memed te hırsını k.y dan çıkarıyo .napsın kurumsal gelmiyo tabi .hissenin speki polisan memed abi fena çarpıldı polisanda .kurumsal dagelmiyo.k.y zaten korku salmş hele bu kara cumadan sonra alınan kararlar kkm nebatinin ülkeye kazandırdığı en güzel şe .nebati uanmış diyolar yatlarda geziyomuş ..yeni ekonomi yönetimi zaten ilk gün bitti tuik rakamlarıyla devam ederim dedi olmuyo .olan merkeze başkan yardımıcılıını kabul eden osman a oldu .o kadar kariyer yap gel bir günde bitir yılların kariyerini güvenini .asıl onu izleyin o istifa ederse biter bunlar diğerleri zaten çok önemli değil.osman bey önemli idi**.yazık oldu .kariyer kolay olmuyo .
Piyada hak eden hak etmeyen bir sürü hisse primini yaptı patinaj başladı düzeltme yakın sen ne yaptın polhospu çocuğ
küçük yatırımcıya mal satma operasyonu. doymadılar hiçbir zaman, mal satma operasyonuna.
Anıl kardeş nereden anladın...belki yeter olmuştur.umidini kaybetme hemen....bekliyoruz bekleriz ya sabir
Bugün, dünya petrol devi suudi "sabıc aramco" şirketi yetkilileri poliport limanını ziyaret etmişler. Ortaklık veya satış olur mu acaba
Yunanistan'ın
Volos, Larisa ve Selanik şehirleri ile çevresinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle
iştiraklerimizden Polisan Hellas'ın Volos kentindeki faaliyetleri, yaşanan sel
felaketi ve şehir genelinde alınan sokağa çıkma önlemleri neticesinde
06.09.2023 tarihi itibarıyla tamamen durdurulmuştur. Hasar tespitine ilişkin
çalışmalara en kısa sürede başlanacak olup hasar tespit edilmesi durumunda
sigorta poliçesinin ilgili maddeleri devreye alınacaktır. Konuyla ilgili
gelişmeler ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde
yatırımcılarımıza duyurulacaktır.
bu mesajı yazdıktan sonra bir süre bekledim.. aldım- sattım ancak 12.40 sonrası yukselişe katılamadım.. bu zilli de aldı başını gitti..:kahkah: bol bol mendil salladım..:kahkah: bist kumarhanesi böyle bir yer.... karoyu bulacaksın parayı alacaksın
bunu onaylıyormuyum... asla... ama bu durumu kabul ediyorum.. mesajı bilgisiz bırakmayalım.. olası dirençler..
kazancınız bol ve daim olsun..
https://i.hizliresim.com/7qbteq5.png
çok sert satışta yiyebilir, yatırımcıya sermayesini kaybettirir.çok çok dikkatli olunması gereken bir hisse spek ve patron çok acımasız.
sevgili anıl teşhisi iyi koymuş.öz hakiki meşur polisan memed abi fena çarptı milleti .kendide çarpıldı gerçi.biz borusan da iyi para kazandık .biraz da uşak seramikte uşakı gönderdik bugün bi milyonun ü<zerinde ii kar.3 ten alıp 10 kusur liradan iyi kazanç.şimdi bu polisanı izlemeye devam hala brekliyoz bakalım nereye çökertecek meşur polisan memed abi .biraz meşur turşucu gibi oldu ama olsun o kadar .cuma günü kapanış felaketti alarm vermişti söyledik herkese bu kapanış çöküş kapanışlı diye doğru çıktı .çöküşü durduramıyolar.tarihi çöküşe devam .
VBTS kapsamında INVEO.E, ISGSY.E ve POLHO.E paylarında seans başından 11 ekim seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek
Patron memed değil garibim patron ceyomemedden fena carpildi ,topsrlanamiuor ,birde spek öz hakiki polisan memed abi var o garibimde fena tezgaha geldi ceyo memedden, ceyo şimdi keyif yapiyo kovulmak onun için hefiye oldu ,polisan sıkıntı dikkat etmek lazim ,parada gelmiuo yurt dışından belli ki ,gelseydi borsa ucardi,biz yüzde 23 borsada kaldık yüklü altınla bekliyoruz ,polisanda hala izliyoruz ,erken henüz hele tekli rakamlara gelsin bakalım
Onayı aldın mı, yoksa aşağıdan ilave indirimli mal veririm mi diyorsun :)
https://s3.tradingview.com/snapshots/q/QsacjAyK.png
Bugün niye tavan olmuş neyi fiyatladı ?
Savaş kızıştı pazartesi piyasa için kötü
polisan memed belliki duyum almış aşşaa vuruyo da parası kalmamış belli alıcı yok zaten kendi al satta yapamıyo garibim .belliki 9 aylık bilanço darmadaaan ciyo fena çarpmış belli toparlayamıyo lar .polisan memed abide garibim bi öle bi böle debelleşiyo .ben olsam satarım araplara gider yazlık bi ev alır keeffeime bakarım .polisan memed abi uüraşma boşa boşver üzülme abi .bu holding mi artıkın diyemiyoz şirket diyelim daa toparlanmaz artıkın .kolay değil bu faizlerle .sen sat elindeki hisseleri abi kaça bulursan sat abi .hergün dip yaptır şirketin aklı başına gelsin abi .polisan memed abi tarih yazdn .
Bağlı ortaklıklarımızdan Poliport Kimya San. ve Tic. A.Ş.'den yapılan bildirime istinaden 5.850 m3 kapasiteye sahip olan sekizinci tank çiftliğinin yenilenmesi ve modernizasyonu için yatırım kararı alındığı bildirilmiştir. Yatırım tutarı yaklaşık beş buçuk milyon ABD doları olan projenin 1 Eylül 2024 tarihine kadar tamamlanması planlanmaktadır. Sekizinci tank çiftliğinin yenilenmesi ile birlikte Poliport Kimya San. ve Tic. A.Ş.'nin satış gelirlerinin olumlu etkilenmesi beklemektedir.
Poliport gün yüzüne çıkartılıyor, nihayet.
Ben bu şirkette bir tek şeye yatirim yaptim ve bekliyorum.
Pendik projesinden gelecek olan kabaca 10 milyar tl ve bu nakitin yeni yatırımlarda kullanilma ihtimali. Muhtemelen kimya tarafinda büyük bir yatırım kararı gelebilir.
Yaklaşık 1 yıldır bunu bekliyorum ve maalesef reel olarak iyi bir zarar yazdık. Neyseki diger hisse pozisyonlarim fazlasıyla telafi ediyor bu zararı.
Umarim bir an önce projenin akıbeti belli olur ve bekledigimize degecek bir reel kazancla çıkarız bu hisseden
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://invst.ly/12dlst
çok zorlu ve bir o kadar da kurnaz tahtacı v patron hisse si kısaca:
Cuma atılan kap ın bile geyiği dönmüyor, boşalmış buralar :)
Pay oranını düşürüp nakit girişlerini öne çekmişlerdi, gelinen faiz ortamında açıklandığı döneme göre bir tık pozitif görülebilir belki..
"DOP Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. ve DAP Yapı İnşaat San. ve Tic. A.Ş. Ortak Girişimi ("Ortak Girişim") tarafından Polisan Holding yönetimine Pendik Projesi'nin sunumu yapılmış olup projenin büyüklüğü dikkate alınarak, projenin lansman ve satış tarihinin gayrimenkul piyasasındaki gelişmelere göre bilahare belirleneceği tarafımıza bildirilmiştir.
Konuyla ilgili gelişmeler, sermaye piyasasının ilgili hükümlerine uygun bir biçimde yatırımcılarımızla paylaşılacaktır."
Ağanın eli tutulmaz ama şöyle vurun gidin işte :)
https://s3.tradingview.com/snapshots/1/1DN8Bn4K.png
Erdoğan'dan manipülasyon uyarısı: SPK ve BİST'e çağrı
Borsa İstanbul 150. Yıl Gong Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, borsada manipülasyonlara karşı SPK ve BİST'e çağrı yaptı. Erdoğan,"Bu konuda daha fazla hassasiyet ve çaba bekliyoruz." dedi.
Meydanı boş bırakamayız"
Buralarda ne siyasetçiler ülkenin sermaye piyasasını kötüleyerek seçim kazanma hayali kurar ne de sistem böyle bir manipülasyona izin verir. Dahası gelişmiş ekonomilerde sermaye piyasalarının derinleşmesi ile reel sektör finanse edilirken gelişmiş sermaye piyasaları sayesinde de tasarruf oranlarının artması sağlanır. Bizim de bu doğrultuda daha kararlı bir duruş sergilememiz gerekiyor. İster siyasetçi, ister ekonomist, isterse simsar olsun sermaye piyasalarını maniple etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız. Gerek Sermaye Piyasası Kurulumuzdan gerekse Borsa İstanbul'dan bu konuda daha fazla hassasiyet ve çaba göstermelerini bekliyoruz. Devletimizin tüm imkanlarının, ilgili tüm kurumlarının bu süreçte sizlerin emrinde olduğunu özellikle vurgulamak istiyorum.
sayın Cumhurbaşkanım bu hissede düpedüz manipülasyon yapılmaktadır bilginize.hukuk nerede? SPK nerede? Borsa İstanbul yönetimi nerede?
#polho piyasa değeri 327Milyon dolares
[emoji848]
SM-A325F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisseyi uzun yıllar süründürecekler bu fiyatlarda.hisseyi küçük yatırımcılara yüklemişler görünüyor.
#polho piyasa değeri 345 Milyon dolares [emoji848]SM-A325F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam 1 sene önce 14.50 den itelemişim. Hala alasım yok. Çünkü aile şirketi, önce kendileri yemek isteyecektir. Şirketi büyütmekten ziyade batırmasınlar onlara 7 sülalesine yeter. Temettü yok bişey yok. Türk borsasının bir meksika dalgası olduğunu, uzun süreli yatırım yeri olmadığını herkes anlasın.
Bu tahta;
yatırımcısına adilik yapmaya doymadı mı 4 yıl oldu. Bir patron hissesi olmaktan kurtulup kurumsallaşmadığı sürece bir cacık olmadığı aşığar. Sözün bittiği yerdeyiz. Piyasa değeri çöp fiyatına fiyatlamam ender hisse senedi.
#polho piyasa değeri 366 Milyon dolares [emoji848]SM-A325F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PUUU senin gibi patrona,şirkete,utanacak yüzde yok hırsızlar sürüsü
Tahta hangi adinin elinde bilmiyorum ama gerçek şu ki istediği gibi at koşturuyor. Allahtan belasını elbet bulur endeksin çoştuğu böyle bir günde eksi kapatıyorsa tahtacısı çok kalitesiz. Hissenin gerçeği bu
Çok mu bireysel yatırımcı bulaş nedir. Bıktır bıktır sonra ......... götür ta a. Am........kadar
#polho piyasa değeri 330 Milyon dolares [emoji848]SM-A325F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.