9,73...
Şimdilik...
Yabancı bankaların kur tahminleri çıkacak gibi...
MB şimdi ne diyecek bakalım...
9,73...
Şimdilik...
Yabancı bankaların kur tahminleri çıkacak gibi...
MB şimdi ne diyecek bakalım...
Merhaba,
fon karsilastirma kisminda
once gruplar halinde karsilastirma yapin tarih bazli olarak
o size bir fikir verecektir
begendiklerinizi not edin, onlari daha sonra daha kapsamli olarak arastirin
gene tarih bazli, kap taki bildirim leri de inceleyin, pdf lerdeki porfoy iceriklerini de gecmis ay bazli kontrol edin, sizin risk karsilama durumunuza gore ve karar kabulunuzu gore (yani begendiginiz/ guvendiginiz portfoy firmalari bazli secimizini neticelendireceksiniz)
hatta ufak ufak alim yapip bunu gelecek durumlarini da kendiniz kontrol edebilirsiniz, memnun kaldiklariniz ile daha yogun alim yapabilirsiniz, tum karar size ait
Dolar teknik hedefine gidiyor.sadece mola vererek.dunden beri habere gore gitmez.
Teknik calisir .
9.7054
tssss
piyasa Goebbels'in servis ettiği görüntüleri beğenmedi mi yoksa
tssss
ben de çok inanmıyorum ama tutupta ilk 10 daki bir kripto para ile bu ismi geçen squid bilmem neyi de bir tutmamak lazım.
şahsen portfoyün 5% i ile takılıyorum ben
tarihte bu konuda çok ciddi örnekler var ne pozisyondaki adamlar neleri anlayamamış.
en basit örnek otomobil at arabasının yerini alamaz diyip Ford a kredi vermeyen bankalar.
5% mantıklı bir miktar.
Benim de 2% civarı şu an ama geçmişte güzel paralar kazandım yalan yok. Sonralardan fikrim baya negatif yönde değişti coin olayına.
Hele hele bu kedi köpek bok püsür azıtınca anladım ki yok birinin öbüründen farkı. Piyasa lideri bitcoin ile dogecoin ya da shiba'nın işlevsel olarak en ufak bir farkı yok. Hatta sözle lider btc daha yavaş ve pahalı öbürlerine göre.
Kurda acaip oynaklık var bir aşağı bir yukarı deli dana gibi
Her 100 AKP’li veya MHP’liden 80’i ‘hayat pahalı’ diyor
MetroPOLL Araştırma'nın anketine katılan seçmenlerin yüzde 95'i hayat pahalılığını kabul ederken sadece yüzde 5 'hayat pahalılığı yok' dedi. AKP'lilerin yüzde 85,4'ü, MHP'lilerin ise yüzde 81,3'ü hayat pahalılığı olduğunu söyledi. AKP ve MHP'de çoğunluk, hayat pahalılığı karşısında "Zorlanıyoruz" dedi.
Fakirlik fiskiriyeaah.
dolar 2023 seçimi, bankalar 2022 seçimi fiyatlıyor.
Polonya 75 baz puan faiz artırdı
Borsa da yabancılar satıp çıkışa geçti bizim yerliler alıyor bir ara 1490 a kadar düştü bizim kiler ve bilinmeyen kişiler artık onlar kimse alıma geçtiler.
1500 ün altına düşmesin diye millet bir tarafını yırtıyor. Ama nafile geliyor gelmekte olan
Umutabi hoşgeldin yaa arada yazsana bir şeyler özledik
#YABTKSORAN #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...11031847190897
XAU -1.42% Yoksa faiz arttırımını mı fiyatlıyor
ytd
Enflasyonun kontrolden çıktığını ve düşmeyeceğini zımni kabul eden kamu bankaları enflasyona endeksli vadeli mevduat ürünlerini artık açmayacakmış.
Boşuna yabancı yok kaldık biz bize demiyorlar
satılan hisse ve dövizleri karşılıyorlar. Borsa da varlık fonunun alım yaptığını çoğu kişi biliyor. Asıl konu nereye kadar bu saçmalık sürecek.
Takasbank yabancı takas verilerine (T+3) göre geçen hafta 27 Ekim çarşamba günü yabancı alımı var (bugün açıklanan veri). Yarın sabah açıklanacak olan yabancı takas verisinde de yani 28 Ekim Perşembe (yarım seans) günüde yabancı girişi var görünür muhtemelen. Böylece yarın 4 Kasım Perşembe saat 14:00 de merkez bankası yabancılar hisse aldı diye açıklama yapacak:-)
Halbuki borsada yükseliş 21 Ekim öğleden sonra (MB faiz kararı sonrası) başlamıştı.
21 Ekim den 27 ekime e kadar olan yükseliş için takasbank verilerinde yabancı girişi göremedim.
Bu adamlarda oyun bitmez.
Ytd.