Mal, alınır satılır. Eşyanın tabiatı gereği...
Önemli olan doğru fiyat doğru alıcı.
Vize muhabbetine nasıl da zorsunuyor. 400 uçağı kime alacan müdür, biraz da hissedarlarına koltuk çık. yedir boeinge yedir airbusa 🙂
Printable View
Mal, alınır satılır. Eşyanın tabiatı gereği...
Önemli olan doğru fiyat doğru alıcı.
Vize muhabbetine nasıl da zorsunuyor. 400 uçağı kime alacan müdür, biraz da hissedarlarına koltuk çık. yedir boeinge yedir airbusa 🙂
400-600 uçak alınması karı törpüler mi kısa vadede?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Foruma yazmayacaktım fakat sinir oluyorum hala baskı var Thy hissesinde aç gözlü olmayın gözünüzü kara toprak doyursun daha ne yazılabilir bilemiyorum ytd.
THY 140 civarları diptir daha altı yoktur sadece tahmin nedenleri bende kalsın ytd.yazıma bodoslama yazan olmasın gereken cevabı veririm gerek yok tatsızlık yaşamaya ytd.
Yeter artık ya.... Nedir bu baskı... Geç artık şu eski zirveyi. Dünyanın enflasyonu var. Sezon açıldı, neyin baskısı bu
Vay be! X30 hisselerinden zirvesine en önce tombul kuş gelecek, tek direnç zirve 156,40; gerisi çanak boyu 200’ler hayırlı olsun inşallah. ✈
Şampiyonlar ligi finali İstanbul 10 haziran dünya kupası finalinden sonra 2,büyük organizasyon thy olumlu etkilenir ytd.
✈️✈️✈️✈️
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeni zirvesinde seans kapanış iyi olur ytd.
Sevdiğim havalar.
[IMG]https://i.hizliresim.com/dx0l55t.png[/IMG]
Keyif almak gerekir iyi thy.
Gençler eğleniyor muyuz?
Yaz sezonu erken başlamış.
💸🧿🧿🦅💰😉
Keyifler tabi yerinde seansı belki tavan kapatır kısmet ytd.
190 da direnç var . benim maliyet 14. 188 de elvada derim yeter demesini bilmeyenlere şamar vururlar
Seçim belirsizliğinde şamarı iyi vurdular zaten.şuan için iyi belki büyük hareketine başlamıştır kısmet ytd.Thy sevdiği sezon yaz sezonunun başında ytd.
Ayrıca daha önemlisi Thy üst yönetimi hissede geri alım yapıyor ve çok önemlidir hissesine sahip çıkıyor önemli göstergedir orta ve uzun vade için ytd.
koç grubu kozal sasa bedelsiz bölündü bu sene havacılık da bededlsizle bölünse de viop kontratları az kademeler dolsa.
olmaz olmaz diye birşey yok. ağalar isterse 1000 bile olur
Benim maliyetim 136,300 Thy hissesi geçmişte iyi para kazandırmış olabilir önemli olan bundan sonra neler yaşanacak geçmiş geçmişte kalmıştır tabi maliyeti düşük olanlar başarılı olmuşlardır o ayrı konu.Forumda yazmayı düşünmüyordum belli süre hissede baskı olunca sinirlenip foruma yazmış bulundum neyse herkese bol şanslar.Bugün iyi kapanış yaptı Thy ytd.
12 den beri THY deyim
Hemde THY future de.
Kaldıraç 7
Hesap sizde.
300 oluncaya kadar da burada olurum umarım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Direnç mirenç aldırmayın 10$ ilk durak
Yine heyecanlı başladık güne.
✈💰🧿🦅💸💯🙏🏿
İyi kapanış thy ortam müsait 200 üzeri yükseliş yaşaması için ytd.
Teşekkürler hocam gösterdiğin ilgi için,
Bu arada hisse ile ilgili düşüncelerimde bir değişiklik yok durum gayet iyi, açıkçası bugun yükselenler de başı cçekmesini beklerdim, ama olmadı, neyse ucuzluk potansiyel olarak kalıyor, önümüzdeki günlerde artık potansiyel fiyata yansıyacaktır.
Malum THY bilançosu döviz (dolar) olarak tutulan borsadaki nadir şirketlerden biridir, dolardaki yükseklişin haziran ayında olmasıda çok iyi oldu, 1. çeyrek bilancosu 31 mart tarihinden bugüne dolardaki artış %20 civarında, 190 milyarlık öz sermayeye yansıyacak yani sadece kur farkından 35-40 milyara yakın, öz sermayede artış olacak, buna birde 500-600 milyon dolar civarında 2. çeyrek karı da eklenirse, 2. çeyrek bilançosu itibari ile öz sermayesinde toplam 50 milyar TL artış omasını bekleyebiliriz, 30 haziran dolar kuru burada önemli. şu an 1.24 olan PD/DD, 1.00 civarlarına gelecektir.
Diğer büyük sanayi şirketleride bugun aynı şekilde yükseldi neredeyse, ancak EREGL demir çelik fiyatlarının geçen yıla göre düşük olması nedeni ile geçen yıl elde ettiği karı yapamaz, aynı şekilde geçen yıl tarihinde görülmemiş rafine marjları (40-50 dolar) ile çalışan tüpraş'ta geçen yıl elde ettiği karı yapamaz, bankacılık sektörü faizlerin artısı, daralan faiz marjlar ve tuttukları tahviller nedeni ile önümüzdeki dönemlerde karlılıkları geçen yıllın oldukça altında kalacak.
THY için faaliyetleri açısından hiç bir olumsuz durum şu an için görünmüyor, turist sayısı artıyor, koltuk kapasitesi artıyor, önümüzdeki çeyreklerde bilançolar geldikçe THY diğer şirketlerden ayrışmaya başlayacaktır, şu an benim gözümde alternatifsiz.
Risk olarak, malum faizler %40-50'lere gelecek gibi görünüyor, mevcut enflasyon nedeni ile, bu borsa için oldukça sıkıntılı bir süreç olacak, özellikle hazirandan sonra. THY'de artık 10 milyar doların üzerinde piyasa değeri ve 5 milyar dolarlık halka açıklık oranı ile borsanın amiral gemisi oldu, artık hep birlikte göreceğiz, bu yüksek faiz ortamında THY bu şiddetli akıntıya rağmen yükselip hakkettiği yere gelecek mi yoksa bunu potansiyel bir yükseliş için erteleyecek mi..
Son not olarak, eğer mevcut ekonomi yönetimi ile devam edersek, yıl sonuna doğru bankaların çağı başlayabilir, yok yine bir gece kararnamesi ile ekonomi yönetimi değiştirilirse, yine her şey sil baştan... yazık olur.
Sn Pardus
Kaleminize ve emeginize sağlık,
THY açisindan hem fikiriz, Makro ekonomi konusunda ise
bence mevcut ekonomi yönetimi devam edecek diğer türlüyü test ettik sağlamasini yaptik defalarca olmuyor...
Bence Dövizde yükselis devam eder ve köpük olusacak, Bu köpük ortaminda yabanci gelip döviz satıp
Devlet iç borçlanma, Borsa v.b ensturmanlara yatirim yapacak dövizdeki köpük gidecek,
Sonrasi bildigimiz gibi yabancinin Win Win olacak,
Borsaya giren yabanci THY ve Kchol es gecmeyecek,
Bunun icin not arttimlarida beklenecek, bence normalesme sürecine girecegiz umutluyum,
Bilgilendirme icin tekrar tesekkür ederim.
Erdemir forumu fena ağzına kadar dolu forum neyse THY büyüme hissesi temettü soran olamaz ytd .
Beyler sakın olan sabırlı olun diyordum. Uzun zamandan beri yazmıyorum sabırla ufak lot yaparak al sat yaparak kar realisayon dışında hala yüklü şekilde bekliyorum.
Eskilerden forumda olan zaten hatırlar beni.
Lazım olmayan parayla sabırla olunca er yada geç meyvelerinin toplarsın püf nokta sabırla bekleyebilmek.
Tarkan'ın sen başkasında diyerek uzaya doğru yol alıp daha doğru yönetilen şirket olarak , daha da güzel yerlere geleceğini düşünerek yıkılmak ayaktayız bekliyoruz. sıkıntı yok.
Yatırım tavsiye değildir herkes kendi aklını kullansın lütfen.
Ben sadece uzun zaman sonra yolumu fikrimi paylaştım sesli olarak.
Bekleme moduna da olduğum için foruma fazla takılma yapmıyorum.
Uzun vade THY , Tüpraş , Froto ve Ereğli bekliyorum.
Ve eminim önümüzdeki en az 5 en fazla 10 sene sonra geleceğimizi kurtaracaktır bu sabırla olan bekleyiz.
Allah herkesin gönlüne göre versin İnşAllah iyi insanlarla karşılaştırsın bizi.
RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dvk_Psh , Agha , Yanlız Mehmet,Berkimcans, Konvertor, Balina ve unuttum eskiden olan varsa zaten hatırlar eski yazılarımı. Sakın şekilde foruma çok takılmadan borsaya da çok bakmadan piskolojimi bozmadan takılıyorum.
Sonra beyaz saç yada hiç saç kalmaz kafayı taka taka. [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23]
InşAllah doğru düşünüp sabırlı olmanın faydasını Allah'ın izniyle alacak sabreden.
YTD sesli düşündüm herkes kendi aklını kullansın lütfen
RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba arkadaşlar; ben 2018 eylül ayında 16.70 aldığım thy hisselerimi 26 mayıs'ta 142.80 da sattım ve hata ettim. Ancak paramın bu 5 yıl zarfında ancak değerini bir kaç al sat yaparak kurtardım. Fakat yine de en iyi hisse olarak thy görünüyor. Okuduğum tüm yorumlar onu gösteriyor. FAKAT BİR TÜRLÜ DİP DALGASINI ÇÖZEMİYORUM. Son yaptığınız yorumlar özellikle sayın PARDUS'un yorumları çok önemli. artukbey, Dvk_Psh , Agha , Yanlız Mehmet, Berkimcans, Balina hepinize teşekkür ediyorum, sizlerin yorumlarınızı değerlendirerek önümüzü ancak görüyoruz.
son 15 dakikada 5472 den 5544 e yükseldik bank of 419 milyon TL lik alım yaptı bunun 95miyon tl lik kısmı thyao
https://i.hizliresim.com/51jgu9m.png