Gruptan kasıt zaten pazar değişikliği
Kasdedilmistir
Printable View
Gruptan kasıt zaten pazar değişikliği
Kasdedilmistir
O zaman bir haftadır hissenin hareketli olmasının sebebi nedir?Genel kuruldan önce mal pazarlama mı?Yoksa büyükler önceden bi koku mu aldı?Valla kafam karıştı
Yönetim değişimi ne zaman olacak bilen varmı.Birde ordan bakın.Yönetim kurulu değişecekmi.🤔🤔
Yarın ne olur arkadaşlar tahminlerinizi alabilimiyim
İSBİR evet yükseliş biraz hızlı oldu. Yalnız Genel Kurula kadar beklenti oluşturarak yola devam edecek gibi, sonrası kısa bir düzeltme ve kaldığı yerden devam. Kurgu yaratmaya gerek var mı bilmiyorum. Hissemiz bunları fazlasıyla hak ediyor. Birde hisse dağıtılıyor mu gibi kurgular bence yersiz. Ortada 18 bin lot hisse kaldı. Bakalım sonu ne olacak.
Zenginin parası züğürtün çenesini de yorar cebinide
ne oldu da dip yaptı şimdi bu
alıcı satıcı gören var mı
Az önce 268 satış eşleşme 6 lot tu dipten.
Sayın viking ara ara eşleşmeleri yazarsanız sevinirim
268 lot birşey değil saat 12:55 te kaldırırlar babalar
Vura vura dökecekler sonra yükselişe devam ya da vura vura (sonra yine vuracaklar) düşüşe devam. YTD
Fiyat 1050 alış 441 eşleşen 632 her dakka değişiyor ama dibi yeni bozdu 1 saat kadar yokum. İnşallah hayırlı haberle gelirim.
Sayın viking teşekkürler. Ara ara bilgi verirseniz minnettar oluruz.Bu hisse bu gün tavan olacak inşaallah.
1050 eşleşme
Eşleşmede değişiklik varmı arkadaşlar?
Teşekkürler.
Son durum nedir arkadaşlar
Açıldığı fiyatta satan
Zayin cinali eşleme kaç
Tabandan 289 eşleşen 348 bekleyen alışlar birden kayboldu
Taban mı şuan
Var mı değişiklik
Hala dip 560 lot satıcı bekliyor
Malı tepeden aldık
Rahatsız mı oldun soruyoruz diye
Beş günün yükselişinin bir soluklanması olur elbet. Gün sonu yön belli olur. Buralarda fazla bekleyeceğini sanmıyorum. Küçük yatırımcı tavandan alış için tabandan satış için sıraya girer bu hiç değişmedi. Adam daha aşağıdan alma imkanına kavuşmuşken yukarı niçin yapsın. Zaman ve sabır.
Yok rahatsız olmadımda işbir günlük hisse değildir sakin ol tepeden almışsın madem
Ha benim maliyetim bilmeyenler için çok düşük, yüksekten alanlar elbette heyecanlı oluyorlar. Anlarım.
Eyvallah cigerim
Çakallar akılları sıra bizde ki lotları alacaklar , nakit olsaydı görürdüm ben
Tamda öyle, abiler yukarı yaptı olmadı. Şimdi aşağıdan çırpmaya başladılar. Burada yazmaktan maksat eğer bir birimize bir nebze destek olabiliyorsak ne mutlu. Yoksa hep söylerim ne teknik, ne temel para yönü belirleyecek. Kapanışa basıp gidebilirler de. tabanda yüklü satışlar büyük olasılık kendi malları.
:) Allah da sizi guldursun hocam
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son durum nedir arkadaslar