tuprs ı salmasın elbet te
artık bist30-50 grubunu dinlenip yanların çıkması gerek diye düşünüyorum
yanlarda birçok hissenin canını çıkardılar
Printable View
Aslında satmakta kötü değil..
4.16 den 25000 lot aldığım bir hesap vardi..
10-11 ay önce..
Şöyle diyim binde 2 komisyon ödenen sadece 2,3 ayda 1 hareket yaptığım bir hesap.
4-5 işlem yaptım.
Bugun hic bir TL eklemeden
25000 lot Ereğli ve 5000 lot trcas alabildim.
20000 lotluk trcas 25000 Ereğli oldu:)
4 lira temettü alacak 2 ay sonra .
104000 TL sermaye 12 ay sonra 100000 TL temettü almış olacak.
Bazen bakiyorum..
O hesaptaki mukemmel tradeleri
200000 lot trcas taşıdığım hesaplarla yapsaydım keske diye ;))
Neye kismet değilmiş
Kaybedilen hatta sıfır olan yatırımlar da var Kepez Çukurova Tam Sigorta vs
Sorsak o hisselerle batanı bulamazsın . İnsanoğlu hep kazandığını hatırlar .
Taktım bu TURCAS a,ama kötü Taktım izleyelim bakalım, tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir...
Daha önce yazmıştım burda.
Yaşarbank
Metaş
Sabah yayıncılık
Kepez
Çukurova
Hepsi batık.
Avrupa insan hakları mahkemesi yaşarbankta haklı buldu beni ama çukurovada bulmadı.
700 lot çukelim vardı 70 lira maliyetli.2003 de bankanın genel müdürü arayıp kim bu demiş benim için ne kadar cesur demiş.
Onun üzerine 1.030.000 den 600 lotu sattıydım.
Ertesi gün 100 lot çukel ve 20 lot kepez halen hesabımda gözüküyor.
Cem uzan geri dönünce ülkenin en değerli şirketinin hissedarı olacağım 7 lira maliyetle.
Direk 100.000 le açar en az.
Ahahahhh
Ucuz anlatmışsın ..
Benim de şimdi hatirladim
Batmasiyla satmam arasında 2 ay var ama.. %90 portfoy ile lio yağdaydim
Eger 2 ay geç kalsam benim rumuz Bakü ya da bir arap ulkesinde şantiyenin bulunduğu şehir olurdu.
Borsaya ya tövbe etmiş olurdum ya da aydan aya 100 lot Ereğli toplayarak mutlu olurdum:(
Finansbank satıp lio almıştım galiba..
Kadere bak ..
Ps.. Bu sohbet ben de sahol azaltma hissiyatı uyandırdı.
Akbank Ak mı Kara mı? :(
Yoo çatır çatır satıp realize etmiştim zararı
Beni ipmat kurtardi o zaman..
0.51 den aldim sonra 0.47 gördü.. ölümüne aldim ordan . 2. Altin madeni şubat da devreye girecekti %100 kar artisi olacakti. f/K=2 idi aldığımda ve 2009 karina gore f/k=1 olacakti..
6 ayda 3 lira oldu..
Borsaya bir daha %50 den fazla koymamak uzere töbe ettim. O yuzden 13 yildir isterse bedava olsun %50 den fazlayi borsaya koymam ;)
Bugün xbank adaya veda etti
Endekse ne yaptılar öyle aman aman çok fena
Dün spot endeksi %4.8 eksiden ( devre kesmek üzereydi) alıp, %1.2 ekside kapattırdılar. Benzer şekilde Abd vadeliler %2-2.5 eksiden , neredeyse yatay kapadı günü. Enteresan işler oluyor.
Piyasa değerini yorumlamaya gerek yok. Birilerinin elinde oyuncak olduk. 240m dolares.
Dünyanın en ucuz borsasıyız 7 fiyat kazanç oryalaması ile.
Yabancılara çakacaz rahat olun😂😂
Mirgos otoparklarına elektrikli şarj yapacak diye prim yapoyo.
Bizde marcette var şarjda oysa😂😂
herkese merhaba,
uzun zamandır yoktum, keyifler yerindedir umarım. Turco da durumlar nasıl belki tekrar giriş yapabilirim.
PTF tavanından sonra sanayide kullandırılan gaza da indirim gelmiş. Enerji maliyetleri anlamında zirve geride kalmış olabilir.
Elektrik amaçlı kullanılan doğalgaza da %16.67 indirim gelmiş.
Hadi xu30 ile her gün endeksi yumuşatıyorlar. Onu anladık da, eldekilerin gözü toprağa bakıyor. Olurda endeks ocak diplerine gelirse, düşünmek dahi istemiyorum eldekiler nereye iner
Benzini longlamak lazım sanki
Opsiyon istiyoruzzzz.
Hemen istiyoruzzz.
En iyi dönemde de santralin kredisini geri ödemesi zordu. Varsın olsun , Ptf tavanı düşürülsün. Biz aradaki marjı ( birim satış fiyatı- gaz maliyeti) koruyalımda, gerisine bakarız.
Yeni gelen 3m yatırımcıya hoş gelmişen partisi yapıyorlar. Aklıma 2020-21 yan tahta rallisi geldi. Bu sefer tabi ölçülemeyen enflasyon, yaklaşan seçim ve dolara gştmesi istenmeyen bir kitle var.
Buralardan döneriz umarım.
Hadi bofa tavanlaaa