pgsus ne zaman 1,000 olur?
Printable View
pgsus ne zaman 1,000 olur?
https://i.hizliresim.com/rzpjf2j.PNG
forumda var olan mesajları öne cekeyim...
6800-7200 aralığından itibaren sadece short-flat gidiyorum...Harika bir maliyetim vardı...ama herif epey tırpanladı...stoploss 7200 olmak üzere bekleyeceğim...
2 ay aradan sonra short açmışım...ya 300 puan zarar ya 1500/2.000 puan kar...tradeye ara veriyorum..
Hisse ,zaten yok..zamanı gelince O MEŞHUR (7X Tİ AMA SON BAKTIĞIMDA 12 X olabilir,dedim...):) hisseyi alacağım...Bu gidişle 20x e kadar çıkar..
viob 7510 ve bıst100,6730 ve tarih 26 temmuz :)
yanılma ihtimalim yüksektir...viobda kaç kere battım...
yorum burada kalsın...1-2 ay sonra bakalım
BAŞKA EKLEYECEK BİR ŞEYİM YOKTURRRRRRRRR...Orta vadeli kanaatim değişrse bunu ifade etmek sosyal sorumluluktur...
kamuoyuna duyururur..:)
Bofa dün düşük makasla açtığı longları bugün yüksek makasla tekrar yediriyor mudur ? :)
Pala diyor ki geldi mahallenin delisi
Tepeyi işaretleyelim mi :kahkah:
Hisse vadeli hacimler
https://i.hizliresim.com/65pku1b.jpg
herif 2 saatte 200 puan aldı, ben erken verdim 100 puanı kaçırdım
ykbnk satışı hazmedilmesi belki bi kaç gün daha sürer, sonra bankaların da ralli ettiğini izleriz gibi.. geride kaldılar.. gerçi spot 30-endeks için 7330- 7370 aralığı zirve bölgesi, burayı güle oynaya geçemez, buralardan bi yerlerden sopa iner mutlaka.. tabii yarın sabah yada bi sabah boşluk bırakarak kırar buraları bi ihtimal, o ayrı..
Ufaktan şortları döşemeye başladın mı tohatlı abi
YKB gapini kapatır bu hafta çok sürmez
Nerden şortlarsam üstüne çıkıyor :cool:
Buradan şort açılır mı.... tehlikeli...en iyisi altın gram alayım yarın için
7x ve üzeri yapacak hisse varsa özelden gönderirseniz sevinirim..Lütfen 6x olanı söylemeyın:)
Boşa tepe işaretlemeyin akşam seansında delinir o :)
Yarın borsada coşku yaparlar başkan konuşuyor diye...ama Viop katılır mı şüpheli
Badem dünyasını bu kadar güzel teknik çalıştırdıkları için :bravo:
Mertabi real time online olarak ceton atıcaktım ama arkadaşlar acele etme akşam seansında atarsın dedi, akşama görüşürüz :cheers:
Türkiye's Economy Channel
@TurkeysEconomyC
·
6s
Otomobil, yatırım cazibesini kaybetti. Konutlar gibi fiyat yüksek olduğu için satılamıyor artık !
( Türkiye’s Economy Channel )
1 haftadır bu haberler çok çıkıyor
Haftayı 250$ üstü kapatıp analistleri direnci kırdı hedef 300$ gazına getirebilirsek haftaya belki shortlar çalışır :)
vade sonuna kadar hisse vadelilerin sıktılar sıktılar suyunu çıkardılar. epey şortçu avlamışlardır. vade sonuna az bir şey kaldı.
belki de ağustos vadede bugünleri hiç hatırlamayacaklar. çok fazla baba kağıtta ayı formasyonu var ama devamı gelmedi.
en basiti bim. o bile keyfe gelmiş.
26.7.23 Çarşamba
XU030YVADE ,7277.00-7538.50 gördü 7536.00(uzlaşma 7525.75) kapattı ..
Alemin longerlerine tebrikler :)
SPOT kapanış, BofA sattığı 1.3 mlyr malı geri aldı, Garanti aldığı 500 mlyn malın tamamını satıp üzerinede 800 mlyn daha sattı, Ak Yatırım gene alışa geldi,
https://i.hizliresim.com/43pgwn7.PNG
XU030YVADE bu hareketi yakalayan tek bir kişi gelsin online yazısından alıntı yapsın ..ömür boyu üstat diyecem ona :)
Kuş grafiği çok güzel yerden tepki almış. Bilançosuna kadar bi %10 ittirirler belki