Günaydın cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Günaydın cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu endeks ABD seçimlerine dek düser dedim daha önce hala diyorum o güne dek düser bir cacık olmaz
hayır sosyal medya oyle boyle deniyor konusulan cümleler sosyal medya da ya da dayıların kahvehanesinden esintiler... gülünecek haldeyiz ... adam demez mi madem boyle tehlike vardı 10 mn dan fazla pimi çekilmiş el bombası seklinde ki ortadoğu insanı niye ülkemizde !!! eski ülkemizi özlüyorum varsın sogan ekmek olsun :)
su ortamda ky mal almaz bakalım benim hedef gelecek mi 1,5 dolarlar :)) ordan maliyet düsürürüm
maalesef her şeyi bozdukları gibi bistin de fiyatlama mekanizmasını 3-4 yıl önce bozdular. başta 2-3 yıl para kazanıldığı için kimse sesini çıkartmadı.en küçük yatırımcıya da saçma sapan şirketlerin halka arzlarından çorba parası verildi. onlar da oyuna çekildi. şimdi tek bir kurum viop kontratlarının yarıdan fazlasına sahip. yanlış hesaplamadıysam 15-20 milyar tl arası şort pozisyonu var. endeks rakamı tamamen mühendislik hesabıyla yapılıyor. bu düzen de o kurum ve birkaç şanslı kurum dışında para kazanan çok azdır.
burada sürekli para kazanmak las vegas da rulet masasından para kazanmaktan farksız.enazından orada bazı ikramlar olur burada o da yok...
Ben pek anlamam ama 2.70 altında 2.48 gösteriyor gibi gibi.
2 gün borsayı bıraktık memlekete gittik geldik .Ben yoldayken nooldu?
bugün de sert hareketler oluyor.......gümüş ons da dün akşam şort açtım viop30 a şimdilik bulaşmak istemiyorum seyredelim..... ama güzel yerden şort vuracam.....bu iş bitmedi.....
Hem dünya barışı hem de yeni ay dolayısıyla yeni bir aşlık acmak gerekiyor gibi. El turco azılı bir boğa olarak beceremedi endeks çöktü. Belki ayu birisi açsa iyi olmaz mi?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12 eylülde paylaşmıştım ve ürkütücü demiştim
hala aynısını düşünüyorum
benim penceremden düşüşün başında olduğumuz görünüyor...
Bugünün margin call büyüklüğü ne kadar?
gömecekmisin gömer gibi yaparak milleti döküp uçuracakmısın
ne ibn elik düşünüyon pala
https://i.hizliresim.com/c9uh1ze.png
sağ omuzumuza dün FÜZE yiyince formasyon bozuldu kanal alt bandındayız.
imamoğlu davası sonucunu bekleriz oradan gelecek olumlu havaya göre roket yukarı döner mi.:)
latif topbaş dün 100 bin lot bim almış.
ne desem bilemedim.
270 dolar tutmazsa sırada 258 dolar var.8800-8900 bist 100 de
Salih abi baktınmı eşşeğin bilançosu na!!!
Bu rasyolarda , benzer bi eşşek daha yoktur,
Seneye rekor temettü bekliyorum.
Bugün ekran izlemek icap ediyor. Kalın bir mc var. Yeteri kadar short kapanmamış, üstelik poz artışı var.
Bankalarda dayak devam ediyor. Ama piyasaya can suyu da verilmeli. 15:00'e kadar bist30'da 10.480 ler geçilmeli, o saate kadar geçemezsek, dayı niyeti iyice bozmuş deriz. Makineye bir reset gelir.
Dün İTO istanbul enflasyon rakamı yarın gelecek enflasyon rakamınında yüksek gelebileceği neticesinde dünden beri bankalara basıyorlar tabi araya rokette girdi , imamoğlu davası derken ortaya karışık yapıldı.Geleck olumlu haberde kademeler bomboş yukarı sert bir alımda gelebilir , olumsuz haberde sert bir şekilde 2.65 dolarlara doğru kayarız.
Long ulen hade bakalım Pala sen mi büyüksün ben mi :oleyo:
bugünde bankalardan yükselişe izin yok..
Başak Irmak gönderiyi yeniden yayınladı
Boşuna Tıklama
@bosunatiklama
·
26d
Mehmet Şimşek: "Yeni vergi paketi olmayacak."
hadi yaşadınız vergi olmayacakmış :)
pala babayı alır düne kdr 9800 9400 destek deniyordu simdi 8800 ler konusuluyor ben de diyorum ki dedikodu ile 8000 küsürler gelirse asıl seyler olursa endeks 1.5 dolar olur !!! bence kimse mal vs almasın ben gibi batanlar kıyıdan izlesin :))
https://i.hizliresim.com/ee89ml6.png
3-4 ay önce verdiğim bantlara birşey kalmadı.
2.68 gördü.4-5 aydır hep trade ettim piyasayı benim bantlara geliyor buralardan 2025 ortasına kadar bir mal taşıma düşünüyorum .
İmamoğlu davası saat kaç gibi belli olacak bilgisi olan var mı?
İran'ın gerçekleştirdiği füzeli sonrası intikam yemini eden İsrail, Tahran'a verilecek cevap için Biden yönetiminden cevap bekliyor. ABD medyasına göre, İsrail'in misillemesi İran'ın nükleer tesislerinin vurulmasından hedefli suikastlara kadar uzanıyor.
pislik bunlar arkadaş......ulan islam alemi diye bir alem yok ki.....olsaydı si bunu söylemeye bile cesaret edemezdiniz.....
#SONDAKİKA | İsrail'in Kıbrıs Büyükelçisi ve iki korumasının kaçırıldığı bildiriliyor.*(Al*Mayadeen)
el turco,
sen takip ediyordun galiba Sok market son 1 haftadır dik duruyor .
İran: Saldırı sonrası ABD'ye operasyonun sona erdiğini ve karşılık verilmemesi halinde devam etmeyeceğini bildirdik
İsrail ve ABD gazze için Haması kullandı , şimdi Lübnandaki Hizoların çoğu Şİİ oraya girmek içinde İranı kullandı .Gazzede nasıl başladıysa aynı şekilde ilerliyor 1 tümen asker daha çağırmışlar