arsaları var deniliyordu ne oldu bilen var mı
Printable View
arsaları var deniliyordu ne oldu bilen var mı
şaka gibi amk...
Bunlarda hiç utanma yok mu....
17bin tl lik net satış yapmış...
ibinineler BirBucukMilyon YL yönetim gideri yapmışlar...Resmen bunlar bizim paraları çatır çatır yiyorlar...
Biri gözü karartıp dalsa gram acımam...
Bunlar HIRGSIZ bunun başka izahı yok
maalesef dava vb girişiminde bulunacak grupta fos çıktı... belkide onlardan bilemiyorum...
ironi = inori
ironi = inori
ironi = inori
kaptaki haberle ilgili fikri olan var mı neymiş yani
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine bir it! ik hergelelik peşinde birileri...
ironi = inori
Özet Bilgi
Nitelikli Yatırımcı Grubu ve Universe Capital Partners LLC ile yapılan tahsisli sermaye artışı amaçlı akdedilen sözleşmelerin sonlandırılması hakkında
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Bilgilendirme Politikası
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
09/11/2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirket'imizin mali yapısını güçlendirerek faaliyete devam edebilmesini temin ve yeniden yapılanma faaliyeti kapsamında; Şirketimiz 23.11.2015 tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında alınan varlık satışlarımıza ilişkin kararlar çerçevesinde, Şirketimizle uzun yıllardır ticari ilişkisi bulunan bir kısım bayii ve tedarikçilerimizden oluşan Nitelikli Yatırımcı Grubu ile Universe Capital Partners LLC ile akdedilen yapılan tahsisli sermaye artışı amaçlı sözleşmelerin sonlandırılması için görüşmeler sürdürülmekte olup, gelişmeler kamuoyu ile tam ve zamanında paylaşılacaktır.
YTD.
Ne demek istiyorlar. Artık tahsisli sermayeye gerek yok. Biz kendi işimize bakarız mı demek istiyorlar. Tecrübeli abilerden yorum bekliyoruz. Gelecek için nasıl bir karar.
Benim görüşümdür. Kimseyi bağlamaz. YTD
Ne varlık kalmışta satacakmış...
HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Para için belki şeyini de...