Durumu sayın Deniz bey çok iyi anlatmış onun üstüne ekleyebileceğim şu şekilde Yatırımcı arkadaşlarım. Mahkeme tutanagında gözüktüğü gibi alacaklı müdahiller her ne kadar eksiklikler tamamlansın dese de 3 sayfada gözüktüğü gibi son cümlelerinde ben hariç herkes iflasını istedi. Hakimde gerekçeli olarak iflası verdi.. Bunu yorumlarsak ortaya şu çıkıyor gerekçeli karar kime gelecek o duruşmadaki davalı yada davacı kişilere gelecek Alacaklı kişiler iflsasın üstüne itiraz dilekçesi verir mi vermez... Müjdat tarafından bakalım Müjdat ın Gerekçeli iflasa bile itiraz edeceğini düşünmüyorum şüpe duyuyorum sayın deniz yukarıda anlatmış neredeydin şimdiye kadar sana verilen zamanı neden daha iyi değerlendirmedin borçları 1 tl olsa ödemedin ödedin ama şu şekilde antre depodaki malları grup şirketine sattım derken karşılığında senet aldım diyor ya resmen jeneratörün içini boşalttı son 6 ayda o malları ne yaptı yeni kurulan şirkete verdin iyileştirme projesi kapsamında çalışıyoruz diye o şirket ne yaptı millileştirdi karşılığında çek verdi , son 44 milyon karı bilir kişi kabul ettimi etmedi ... bu durumda Müjdat uslu ya istinatta güvenilinir mi kesinlikle hayır... geriye kim kaldı ben murat doğan koskoca genpower jeneratörün iflasına hayır diyecek tek kişi şirketin sahibi ben deniz... Benim annımda keriz mi yazıyor.. son 15 ayda 4.250 tl mahkeme giderim oldu böyle bir istinat temizine gidermiyim buna siz karar
vereceksiniz. Nasıl mı ? şu şekilde yapılacak olan gideri hep beraber karşılıyacağız nasılmı beni herkes tanıyor GENYH hissedarları bana masraflar için 100.000 lot hisse verecekler ben bu hisseleri nakite çevirip kaynak yaratacağım elimdeki son duruşmadaki belgeler de dahil edilirse 4250 adet belgeyi ve mahkeme özetini uyaktan alıp kağıt üzerine döktükten sonra ehil bir avukat bulup gerekçeli iflasa itiraz edeceğim . Sizlerde isterseniz Söz sizde ister evet ister hayır diyin... 100.000 hisseyi nakiti çevirdiğimde 10.000 tl eder geçmiş yıllar mahkeme gideri düşüldüğünde geriye 5.750 kalır onunlada itiraz edip en azından inceleme hakiminin ilgisini çekip kararı geri mahkemeye gerekçeli olarak gönderttirebiliriz ... ve Hikaye kaldığı yerde devam eder sizlerin de umutları bitmemiş olur. MURAT DOĞAN
05452990902
muratdogan7887@gmail.com