Madem bu kadar hakimsin olaya üsteki yazıma yorum yapda görelim ICO hocam?
Printable View
Sayın Cok,
Konuya vakıf değilim ama araştırınca şu bağlantıyı buldum: http://gebzeto.org.tr/eklentiindir.p...lemeler&id=196
Bu dosyada diyor ki "Münfesih olmalarına veya sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 30 Haziran 2015 tarihli ve 8569 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde yayımlanan ilana rağmen süresi içerisinde bildirimde bulunmayan ve aşağıda bilgileri yer alan anonim ve limited şirketlerin 19/11/2015 tarihinde ticaret sicilinden resen silindikleri tescil ve ilan olunur."
2015 Kasım'da silinen bir firmaymış yani ticaret sicilden. Sonrasında da bu firmayla ilgili bir çaba yok, belli ki.
KAPBOY KAPLAMA BOYAMA İZOLASYON İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ acaba senin düşündüğüm tarzda bir izolasyon işi yapmıyor olabilir mi?
Benim firmanın adından anladığım sıvı izolasyonuna yönelik ürünler yaptığı.
Marshall Boya için gönderilen satış veya iş ile ilgili en son kap haberi! İnsaf bir yıl olacak nerdeyse!
http://eborsahaber.com/gundem/uzerta...lasmasi-yapti/
kardeş bu mrshl ın ne ürettiğinin bence hiçbir önemi yok. bırak boya tiner kaplama işini altın elmas hatta nasaya roket üretse bile hiçbir önemi yok. çünkü art niyetli bir yönetim var karşımızda. kağıt sahipsiz de değil üstelik. küçük yatırımcı 10 bin lot alırsa adiler 15 bin satış yapıyor. tahta sig oldugu icin istedikleri gibi at kosturabiliyorlar. açıklanan bilançoları sadece biz inceleyip yorumluyoruz. ne spk ne maliye kimsenin umurunda değil. bu şirketin yaptıkları aslında ülkenin genel özeti. sen otomobil vergisini vermez isen bağlarlar hemen ama patronlar teknelerine kanada bayrağı çekince herşey yasal. bence ico haklı ve bizde maalesef bulaştık
Valla kardeşim burda yazmadığım şey kalmadı sorduk sorduk salak diyen bile oldu ama amacımız bu yönetimin küçük ortaklarını yıllardır sömürmesinin sonlandırılması için spk olsun maliye olsun bist olsun dikkat çekmekti. Dediğin gibi soyguna kimse dur diyemedi maalesef mail atmadığımız yer kalmadı sonuç hüsran
Burada bizim ne yaptığımızın bir önemi yok yönetim için.
Tahtaya kimin girip kimin girmediğinin bir önemi yok yönetim için.
Birileri ile anlaşayım tahtayı 100 tl ye getirsinler bende kazanayım demelerinin bir önemi yok yönetim için.
Minimum bilanço gereklilikleri ile devam ediyorlar.
İstedikleri an güzel bir haberle zaten piyasaya tavan attıra attıra tahtayı yukarı çektirirler.
Sahipli tahta olacakta bende milyon tl lik mallarımı 5 yıldır mal gibi aynı fiyatlardan mal gibi tutacam.
SİZ SPEKLERİ SALAKMI SANDINIZ?
5 yıl mal taşıyacak çoğuda kredili olacak ama kar yapma amacı gütmeyecek.
3-4 ayda bir gelir 2-3 günde toplar 3-4 günde dağıtır gider.
Karlıysa süreyi azaltır tekrar sayısını arttırır.
Çok karlı değilse daha az uğramaya başlar.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi