hadi ğo ğo :he:
Printable View
hadi ğo ğo :he:
Bu adamlar ticaret yapıyor,bilanço yıllık bazlı dudaginizda uçuk çıkartabilir, uzun vade düşünün,ayrışacak demiştim,sancılar var sanırım.. y.tavsiyesi değildir.
Bazı kağıtlar hep düşük çarpanlardan fiyatlanıyor, selec de buna bir örnek. En dipten alamadığımız için pek de kısa vadede birşey kazandırmazlar. Ama en azından pek de kaybetmesiniz. Kendi adıma özeleştirim biraz daha risk alarak primli ama hikayesi olan şirketlerden de seçebilirmişim, örnek hekts. Selec fazla defansif maalesef.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aferim.
Bugün eczacıdan 2 adım önde kapatmayı başardınız ..
Tebrikler Alnus,info,ykredi..Çorba parasını çıkardınız.
https://www.resimag.com/p1/ef136491edf.jpeg
Deva'da tavan çözüldü.Belki oradakiler buraya gelir.Biraz da biz kazanalım yahu !...Bu arada borsanın bütün tapon kağıtları ve bilançoları en bozuk olanları sırayla tavan üstüne tavan yapıyor ! Helal olsun sizlere (!)...İnşallah bizim kağıt beklenin aksine çok kötü bir bilanço getirir de biz de para kazanmaya başlarız (!) Ne yazık ki,en çirkinin kraliçe seçildiği günlerdeyiz (!)...
Bu kâğıt buralarda bedava
Bu sene kısa sürede en az 15 lere gidecek belki de daha uzağa çünkü devanın bu fiyatlarda olması selecin en az 15 TL olması gerekiyor
grafiğinde elmas formasyonu oluşumu ğören varmı!!
Ya arkadaşlar siz nasıl düşünüyorsunuz
Deva balonu patladı
Seans sonu özel durum açıklaması gönderdi.buyuk oranda yarın taban acar
Bizim hissede yüzde 5 kayıp ettirir.
Ha devadan buraya gelenler olur falan diyorsunuz.zaten oradan çıkıp gelebilecek kimse olmaz.firsat bulamaz.
Bugün sabahtan yazdım salgın bitsin tüm ilaç gıda sektöründe düzeltme kaçınılmaz.
Bilişim de öyle bugün çok fena caktilar.
Ytd