delta 350bın otu bugun nasıl cakcak cok merak edıyorum
Printable View
delta 350bın otu bugun nasıl cakcak cok merak edıyorum
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7e664e0d08.png
galip ağanın oyununu biraz daha bozalım ve anlık günlük trade edenler için belki işe yarar tepkilerde oluşabilecek satış noktaları umarım işinize yarar...trade etmesini bilmiyorsanız hedefe kilitlenin ekranı kapatınız...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DELTA bugün buna gereğinden fazla alınca çeviremiyor. Debelenip duruyor. Bu orta ölçekli bir yatırımcı sanırım. Elindeki sermayesinden çok fazla almış gibi gözüküyor panik ve bilinçsiz hareketleri gözlemleniyor. Ytd
Paralı destekli ve hikayeli bir baba lazım...DELTA vs saman alevi..
Bunların bu ayın 25 genelkurulları vardı sanırım metro bu şirketi alacakmı almayacakmı hala 2 milyon lotu duruyor bunlar ne ayak bilen biri yorum yapabilirmi bu düşüş şün nedeni borsa da düzeltme oldu nedeni o ben bunda hareketin yakın olduğuna inanıyorum bu hissenin oparasyonu henüz bitmiş kanatinde değilim
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar rıca etsem 05.07.2017 ıtıbarı ıle takas paylasabılırmısınız. Bırde dunku ve bugunku takası rıca edebılırmıyım. Hesaplamama gore ay bası gıbı operasyon baslayacak bu kagıtta. Ayın 24 genel kurul var bıraz toparlanma yapabılırde gerıye de gelebılır. Takıbıme gore galıpın elınde suan 600 bın cıvarı lot var. Takaslarda 1.500 bın lotu devır ettı. Metro yatırımın ortalama malıyetı hesaplamama gore 1.38 Tahmınım kagıtta operasyon bıtmedı uzun vadede 5 lırayı bulacak veya gececek. Ytd sahsı gorusumdur. Saygılar.
Benim kama çöp oldu..Tabii Malum sebeplerle Bu adam salıp salıp topluyor aniden.Amaaa birgün yine toplarken hisse dönmeden veriym kaçıyım diyenler bizlerle birlikfe hisseye ve ağaya el sallıycaz..2nin üstüne 'çıkamayan' hisse bir bakmışız 5-6TL olmuş bile. Spekülasyonda sınır ve mantık yok biliyorsunuz .İyi geceler tatlı rüyalar