Az kurt değilsin sen Başkan😀
Ucuzu pahalıyı iyi bilirsin 👋
Printable View
Dün rüçhanı - 7 (1,24) ye geldi. gün sonu artıya geçti. bugün de uçmuş. (1,56) :oleyo:
hahaha dağ gibi yapı kredi bankası bu.
Rüçhan ve hisse birleşimi 22 Haziranda mı yoksa 20 Haziranda mı olacak, aracı kurum 20 dedi ama
20si benim bankanın (iş bankası) paranın yatırılması için verdigi son gün. Yani 20 olması imkansiz geldi. Ama çok önemli degil siz bankanizin size söylediği yapmanız gereken işlemleri zamanında gerçekleştirmeye bakınız. Ytd.
Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü yükselmeye benzer yükselmeyi 2sene önce yapmıştı. Yine 3.50lerden gelip 3.90lara çıkmıştı. Sonra uzun bir süre yatay seyirtmisti. Yabancılar bugün yine satış kısmında gözüküyor. Umarım yanilirim ve onlar da alisa geçerler. Çünkü bence ykbnk bu fiyatları haketmiyor. Yatırımcısı da. Ben 2.5 senedir bekliyorum ve yerinde sayıyor. 2013ten beri bekleyenler için gerçekten çok moral bozucu. Ülkenin riski çok yükseldi evet ama en azından diğer özel bankaların 5 senelik artışına denk gelmesini umuyorum önümüzdeki 6 ay içinde. Ytd.
Bu ara da yerinde sayıyor derken TUFEden arındırılmış olarak demiyorum. TÜFE hesabı yapsak 5sene de %50 kazanç kaybı var. Doları hesaba katmayalim lütfen o durumda içler acısı ama Türkiye'nin 2013teki halinde olmadığı bir gerçek. Banka büyüse de risk boğaza kadar gelmiş her an patlayacak. Gerçi patlasa da rahatlasak. :(
Günlük pastayı paylaşabilecek arkadaş var mı . Şimdiden tşk.
90 milyon lot işlem hacmi yüzde 10 prim..
abara punta firi finti toro..