15 kasımda yazmıştım.klgyo o gün 4.20 idi.hatta dün borsanın sert düşüşünde 3.90 ı da gördü..bugünde 5.10 u gördü...ah galip ah. 7 den verdin icbct leri elimize...4 den alamadık klgyo ları.....
Printable View
Ne rasyosu arkadaş spegi iyimi ona bak sen
sn. dels burda bir operasyon yok onu net soyleyebilirim
ha su bir gercek 3.50-4.00 arasindan en az 2 defa tahtaya operasyon yapildi
her seferinde asagidan toparlayip tekrar yukari yapiyordu.
su an bu olmadi cunku alttan butun mallarini asagi yukari kaptirdi. bu zaten takasta acik ve net bicimde gozukuyor.
valla ben sahsen bekliyorum. 12 aylik bilancolar aciklandigi gun. bu 3 lira piyasa degerinden f/k belki 3 bile olmayacak. 0.40 pddd olacak. gorecegiz bakalim.
simdi bu kardesler asagidan mal toplamak icin ellerinde kalan az miktarda mal ile asagi yapip insanlari dokmek istiyorlar. sadece durum bu
ben rahatim ve beklerim acelem de yok sahsen, daha once belirtmistim.
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
Görüyoruz şuan hisse 2.70
Şimdi bizde verdiklerimizi alabilirsek belki yerine koyariz
Altlar bomboş bin lota beş kademe deliniyor.
İs yatırımdan satan büyük ihtimal derinlik kademe bilmeyen ky.
Neeee bedavaya şirket hissesimi satıyolarmışşşş [emoji23][emoji23] şaka bi yana bu ne saçma bi fiyatlamadır. Evladiyelik 2.94 den 5.000 lot aldım bakalım. Aslında borsadan çıkıp arsa alacaktım ama bu daha mantıklı geldi. Temettü vermeye başlarsa fiyat hızla yukarı gider. 2017 genel kuruluna katılmak için biriktirmeye başlayacağım. Hedefim 50.000 lot 2 yıl içinde. Para buldukça alacağım nasipse.. ytd...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bi zamanlar nugyoda böyle bi hisseydi. Sonrası malum. Neden onun gibi olması
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi