FIL'e çevireyim dedimde dönmüyor.
Cıvatası sıkışmış konunun:)
Printable View
Biz kendimiz fon yapalım bist 100, ons, anl, petrol :)
demekki eksi artı bizi bağlamaz eksi piyasada bile artı yaparız demeleri ondanmış (ons) dün saat 5 kadar baktığımda bugün hisse fiyatlarına göre 800 1000 yapar demiştim 5 ten sonra hisselere sert satış gelince bide akşam onsu duyunca mart karı yağdı galiba demiştim 1 2 hafta önce alanlara bişey yok şuan için ya dün alanlara ve de önceki gün alnalara ben 0.60 eksi tahmin etmiştim 1 1.5 sakat sakat 400 600 mk demek onsta tam kumar gibi tek yön yüklenmişler bu ons 250 dolardı ırak savaşında ise 300 dolarlardaydı şurada yüzde 20 30 yaptı bi kaç ayda ya çinle dünkü haber gibi anlaşırlarsa ek yönlü hard pozisyon mu alınır yüzde 80 hisse derken perşembeden ptesiye 4 günde gitti 50 günlük faiz hani diyorlardıya bi günde 50 günlük faiz veriyor diye
Madem veriler açıklanmış (ben niye göremiyorum onu bilemedim, içeriden bilgi alma var, alın bunu :)) analizimizi yapalım sayın üstadlar. Görüleceği üzere yukarı yönde şaşırttı ama aşağı yönde şaşırtmadı hamdolsun.:) Böylece OBP haftalık bazda % 1.11 getiri ile kapatmış oldu. TCD'nin yanında sönük bir rakam ama olsun. Tekrar iyi hafta sonları.