-
23/08/2019'da eczyt market cap 621 milyon ---------- ecilc market cap 1.672 milyon
22/12/2019'da eczyt market cap 2.467 milyon---------ecilc market cap 4.831 milyon
bu dönemde eczyt , karşılaştırmalı %36 daha iyi performans göstermiş
bu dönemde , bedelsiz sermaye arttırımı olsaydı dahi market cap dikkate alındığında bir fark olmayacak idi.
23,5den %100 bedelsiz olsa;
fiyat 11,75 X sermaye 210. = market cap 2.467 milyon... sonuç değişmiyor.
-
ŞİMDİ ASIL SORU ŞU...
YİNE KARTALDA BULUNAN, YAKLAŞIK (buraya dikkat: 60 dönüm değil, 400 dönüm). 400 DÖNÜMLÜK ARAZİ YIL 2012 DEĞİL.
2020 DE Kİ MİNİMUM DEĞERİNİ KİM NERESİNE SOKUYOR DA BU ŞİRKETİN DEĞERİ 5 milyar bile etmiyor.... (Üstelik Kanyondan bahsetmedim bile)
-
şirketlerden biri bedelli/bedelsiz yaptığında fiyat düzelmeleri de geriye doğru düzeltileceğinden ;
örneğin ; 7 olan zirve paritesi de otomatikman değişecektir.
-
Az önce tüm Ec. yatırımları boşattım onları da ilaç aldım. Bu pariteyi bir daha bulamayabilirim. Ama Noreply nin dediği gibi fark daha da açılabilir. Artık kısmet. Pek riske girdiğimi düşünmüyorum. Bu parite ile ilaçta olmak daha güvenceli diye düşündüm.
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
Hayırlısı olsun. Birisi suyu diğeri suyunun suyu. Aslında ikisi de aynı. Bir likidite farkı olması lazim. Ilacta 100 bin lotu anında alır satarsin, diğerinde 5-10 bin lot işlem yapmaya kalksan spekulator canını sıkar.
-
21 yıllık tecrübem şunu gösteriyor..
Beklentiler çok büyük, borsa da yükseldiği halde hisse inadına gitmiyorsa balık beklenenden de büyük çıkacak demektir...
Sadece zaman ve sabır gerisi hikâye...
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
28 lot 7,05 ile aranıza katıldım..senelik 250 lot hedefim var hayırsıyla portföyümün 15.ci hissesi oldu ufaktan..umarım kartopu gibi büyüyerek gider