Yok sadece 5 lt lik olsa anlardım da 1.5 hatta 0.50 lt lerde de aynı oranda fiyat artışı var. Bunlar sakın hökömat ! duşmanları olmasın diye kötü kötü düşünceler geçiyor aklımdan. :hah:
Printable View
Litresi 2 tl olan süt kedi sütü sanırım :) ev yapımı doğal salçanın kilosunu 5 tl ye satan bir yer bulun 10 kilo alrım
Sayın rxpu şimdi bu Avrupa da banka şubelerimiz var..bu bankalarda bilindiği üzere dolar faizi 3 eur 1.50 civarinda mesela almanya'da yaşayan bi alman vaya türk vatandaş parasını yatırıp o faizi alabilirmi ?
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok şokta mis süt ..tam yağlı..ev salçası fiyatları değil zaten bahri bey ..ev salçası 25 lira bi başka olur tabi lezzeti ama dikkat etmekte fayda var bazı kurnazlar içine sanayi salçası katıyor. . Bu arada bizim millet bayılır ev salçası koy kahvaltısı koy yumurtası muhabbetine ..:)) köy yumurtasi diyede sattıkları ..bahçede dolaşan tavuklara dayiyorlar fenni yemi torba torba ..
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gıda deyince duracaksın işin içine bizim millet girdi mi hilesi hurdası bitmez o işin, bazı ürünlerin fiyatlarını karşılaştırırken çok dikkat etmek lazım fiyat aynı kalırken gramışı 10-20 düşen çerez paketleri gibi...
Gerisini yazmaya gerek bile yok, insanın aklının almayacağı sahtekarlıklar...
üstadım sizin enflasyon sepeti adamı kanser yapar aman dikkat :) günlük sütü 3.5 liradan aşağı alamazsın oda marketlerin indirim gününe denk gelirsen normalde 4 lira civarıdır sizin dediğiniz fiyatlar 6 ay kullanım süresi olan kutu sütler ! adana hatay malatya mersin yöresi salçanın ana vatanıdır fiyatlarda en ucuzu 15 liradan başlar ! daha önce de demiştim sağlık +kalite = yüzde 20 enflasyon
Ben 10 senedir çoğunlukla Türkiye'de yaşıyorum, ama 15 sene önce viyana vakıfbank şubesinden dolar/mark/şilin bağlayanlar vardı.o zamanlar yurtdışında yaşayanlar için özel bir işçi mevduatı hakkıda vardı. Faizi epey yüksekti. vergisi sıfırdı. Sonra o imkan kaldırıldı.
Şimdiki oranlar için detaylı bilgim yok ama topladığı mevduatı orada kredi veren ve oranın yasalarına tabi çalışan bir bankaysa EURO için %1.5 bile artık zor olabilir.